Nie jesteś zalogowany.
Bardzo bym prosił o przetłumaczenie anime pt. Project Arms .
Seria liczy 52 odcinki i tylko do 1 są napisy, gdyby ktoś się za to zabrał to by było coś.
Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez balagan21 (2007-12-01 16:57:16)
Czy ktoś by się podjął tłumaczenia [chyba mało znanego u nas]anime Avatar: The Last Airbender ??
Taka ciekawostka: wpiszcie sobie ten tytuł na anidb
"Skazany na zajebistość"
Taka ciekawostka: wpiszcie sobie ten tytuł na anidb
Zainspirowałeś mnie wiec musiałem to sprawdzić
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-12-02 01:56:47)
Fajny ten obrazek
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak jest, jest, jest!:D
Z pewnością chciałbym by ktoś przetłumaczył napisy do 'Terra e...' i chciałbym prosić o to by dokończyć napis do 'Baccano!' i serii które ukazują się na bieżąco 'Kaiji', 'Hero Tales' i 'Genshiken 2'. Z góry dziękuje [;
Ja bym chciał żeby ktoś przetłumaczył "Kyou Kara Maou!" ("God? Save Our King!" "King From Now On!"<== to jest to samo anime tylko podałem alternatywne tytuły). Anime liczy tylko 78 odcinków
O Kaijiego się nie martw, ~Przybyszu, dalej tłumaczę. 3 ep wyjdzie po korekcie Damtrixa Właśnie biorę się za tłumaczenie 4
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Prosiłem parę razy no ale już prosić nie będę bo znowu mnie ktoś zjedzie... Wiec tylko napisze - Gigantic formula, ghost hand (nie hant!!!) ta nowa seria... ef - a tale of memories i mi niemówcie że wychodzi niewidziałem chyba od miesiąca...
[cytuj]Anime liczy tylko 78 odcinków[/quote]
świetny żart
Może zostanę za to zjechany ale przydałyby się dobre napisy do ostatniego epa School Days.
Czy ktos bedzie tlumaczyl Genshiken 2 grupy [DB]???
Czasówki nie umiesz sobie zrobić?
"Skazany na zajebistość"
Mi bardzo zalezy na napisach do Dragonaut: The Resonancemam wrazenie ze utknolo na 4 odcinku...
PoZdRo
Ale jak mam sobie zrobic czasowke skoro tu jest przetlumaczony tylko jeden ep!?
No to czekaj na kolejne i sobie rób <żyłka pierdząca> (geez, dal niewtajemniczonych).
Ale jak mam sobie zrobic czasowke skoro tu jest przetlumaczony tylko jeden ep!?
To czekaj, bo są robione. Ciężko sprawdzić, kiedy ostatnie były dodane? Nie mogę z takich ludzi.
EDIT: Usunąłem przekleństwa, teraz wszystko gra.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-02 23:31:18)
"Skazany na zajebistość"
Co ty mi tu wyjezdzasz z takimi tekstami!!! po prostu sie zapytalem skad mam wiedziec czy sa robione czy nie jak cos ci nie odpowiada to po prostu ni odpisuj a nie jakies gwiazdki bedziesz wypisywal!!!
Ostatnio edytowany przez sokolb (2007-12-02 23:29:27)
Skąd miałeś wiedzieć? Sprawdź sobie, zanim zaczynasz truć ludziom dupę. Ciężko ci trzy kliknięcia wykonać?
"Skazany na zajebistość"
było już Karas ?? są nowe epki.