Nie jesteś zalogowany.
No to Tulix jest nas trzech Przez emu nestopia mozna grac w 4 playerow na raz wiec jeszcze jeden "do pary"
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Battlefield 2-naprawde wciaga...
-<[BZK]>- BORN TO FLY -nowy filmik mojego clanu:)
A druga gra jest Mafia The Last Heaven...
Ostatnio edytowany przez Angelo (2007-12-02 23:28:03)
jak dla mnie to FF VII,FF IX
napewno jeszcze ISS2/Pro Evolution Soccer jak zaczynalismy grac to konczylismy po kilku godzinach.Kumpele zawsze mówili jeszcze jeden rewanz i ide do domu;) i tak mijały godziny:D
vivi18 napisał:FF IX
IMO najgorsza część serii. Wprawdzie wciąż bardzo dobra, ale do poziomu reszty FF jej sporo brakuje (no dobra, do FF XII i FF X-2 niewiele brakuje).
najgorsza to była VIII ,ale o gustach się nie dyskutuje:P
Ostatnio edytowany przez vivi18 (2007-12-03 00:11:02)
Anarchy Online oczywiscie:)
polecam sie zapoznać z gierką naprawdę wciągająca
(dość trudna na początku:P
Shinigami ga jigoku kara mai modotte kitta ze!
Final Fantasy Wszystkie - PsP, PSX, Ps2
Black - Ps2
God Hand - Ps2
Dragon Ball - wszystkie serie i wszystkie platformy które posiadam
Call Of Duty 4 - Ps3 w tej chwili ta gra jest po prostu najlepszym shooterem online i nie tylko
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-12-02 23:53:06)
FF IX
IMO najgorsza część serii. Wprawdzie wciąż bardzo dobra, ale do poziomu reszty FF jej sporo brakuje (no dobra, do FF XII i FF X-2 niewiele brakuje).
God Hand - Ps2
kurde, ostatnio w to pogrywam XD genialne
powiedz mi czy wszyscy bossowie będą tak zwiewać? bo to troszkę dziwne się robi.
nie no nie wszyscy ale klimacik fajny. poczekaj aż zmierzysz się z Evil Hand niezły wariat
aha i radze często grać w kasynie łatwo dorobić się fortuny by kupić wszystkie specjale itp.
Wiedźmin:D:D
I love spaghetti but I got shhit on it!
Wszystkie Final Fantasy (dzis ukonczylem crisis core gra wymiata xD)
Monster Hunter Freedom PSP Online(xlinkakai + wifimax) jak sie zacznie to trudno skończyć xD
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Warcraft III+ Mody na necie xD [szczególnie Naruto] =))
Wstyd sie przyznać ale z 4,5 lat grałem, grałem w Tibie.. -chyba mnie kiedyś wciągło..
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2007-12-03 14:19:42)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Quake II 7 lat w to gram i jeszcze mi sie nie znudziło
StarCraft, CS 1.6, Q3
Najbardziej wciągająca gra to cała seria "Neverwinter Nights". Po prostu cudo RPG Oraz też cała seria "Legacy of Kain". Wampiry rządzą
World of Warcraft - złodziej życia....
taka gra naj naj to: "Tibia"
Naj głupasza, naj gorsza, najbardziej bezsęsowna i co dziwne najbardziej wciąga :/
A teraz serio najbardziej wciągają gry online, mnie osobiście najbardziej wciągną "Counter Strike: Source"
diablo 2
5 lat mi to zabrało no i heros 2,3
Lula - wet the sexy empire
A tak na poważnie to Rainbow Six (wszystkie części).
nie wszystkie części. Ta najnowsza na silniku SWAT 4 była badziewna (SI było tak tępe, że przechodzi to wszelkie pojęcie ), ale te starsze to miały w sobie to coś (może to że 2 pixele, strzelały pixelem, do dwóch pixeli)[respekt]