Nie jesteś zalogowany.
zobaczymy ilu sie zgłosi, jak będzie mało to zrobimy kiedy indziej, poza tym jest czas.
hmm.. chętnie bym sie zjawił ^^
No teraz to tak, ale wolał bym jechać z ekipą z Rybnika więc może ustalimy datę na jakiś konkretny termin bo jak mówiłem 1.12 to urodziny mojej ciotki i nie mogłem być i żałuję 8 mi pasuje ale nie chce mi sie samemu jechać więc jak ktoś z pobliża się zabierze to jedziemy i na koniec świata więc jak ktoś się wybiera niech pisze mi na GG lub PW.\
PS: Więc na razie wstrzymam sie od wpisu na listę jak znajdę jakąś ekipę to jeszcze napisze
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-12-03 00:17:13)
ja proponuje spotkac sie za 2 tygodnie, bedzie na pewno wiecej osob.
bedzie na pewno wiecej osob.
Będzie jak zawsze, czyli wszyscy się deklarują, a potem słomiany zapał mija i zostaje tylko skręcanie mebli.
Nie no może nie w przyszłym roku, ale niekoniecznie 8.12
to prosze podawać:
PROPOZYCJE TERMINÓW - SOBÓT
15.12 , 22.12 lub 29.12 no i w sumie jak dla mnie może też być 8.12, ale jeśli zgłosi się dużo osób.
Ja tak jak już pisałem jestem chętny na każdy termin i na każdy z chęcią się stawię. Miałbym jednak taką prośbę- czy ktoś kto ma zamiar zjawić się na którymś spotkaniu ma może całą serię Air i/lub 100 Stories ( Kousetsu Hyaku Monogatari), byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby mógł mi ją podrzucić, bo jak widzę przy torrencie "Pozostało: 181d13h" to mi sie płakać chcę :/
Styczeń.
Ja tak jak już pisałem jestem chętny na każdy termin i na każdy z chęcią się stawię. Miałbym jednak taką prośbę- czy ktoś kto ma zamiar zjawić się na którymś spotkaniu ma może całą serię Air i/lub 100 Stories ( Kousetsu Hyaku Monogatari), byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby mógł mi ją podrzucić, bo jak widzę przy torrencie "Pozostało: 181d13h" to mi sie płakać chcę :/
Trzeba było mówić wcześniej to bym ci przywiózł całe "Air" w poprzednią sobotę
Trzeba było mówić wcześniej to bym ci przywiózł całe "Air" w poprzednią sobotę
No trzeba było, ale dopiero teraz mnie naszła ochota żeby obejrzeć
ja na spotkanie nie przyszłam (i reszta tez nie) bo nie mam czasu codziennie na neta wchodzić, a o tym ze termin jest jednak 1.12 dowiedziałam sie w dniu tejże ceremonii, godzinę przed rozpoczęciem XD
Moja propozycja: nie chce miec niezaliczonych prac z wystawiennictwa więc proponuje najwcześniej 15.12,a tak bardzo bardzo podoba mi sie termin 22.12, godzina 15,00 (lub wcześniej)- przed świętami będzie tak sympatycznie :3
z racji niebywania na necie prosiłabym kogoś żeby mi dał znać jaki ostatecznie termin ustalono: 889 770 669 danke ^^
Mam Air i Kousetsu Hyaku Monogatari.
Termin proponowany to 15.12 lub 29.12
ciekawy pomysl z tymi spotkaniami, ja mieszkam niedaleko katowic, a dokladnie w tarnowskich gorach... ale z braku czasu nie dam rady raczej :/
Mam Air i Kousetsu Hyaku Monogatari.
Termin proponowany to 15.12 lub 29.12
Dzięki za chęć pomocy ale Air zassałem już z http, a Kousetsu Hyaku Monogatari się na torrencie nawet nieźle rozkręciło. Udało mi się samemu osiągnąć ten cel a co do spotkania 15 XII to niech Hybrid edytuje pierwszy post i zacznie wpisywać ludzi, którzy chcą się spotkać tego dnia. Dlatego też zapytuję Was dobrzy animaniacy- kto stawi się 15 dnia 12 miesiąca roku pańskiego 2007 pod Silesią??
...a co do spotkania 15 XII to niech Hybrid edytuje pierwszy post i zacznie wpisywać ludzi, którzy chcą się spotkać tego dnia. Dlatego też zapytuję Was dobrzy animaniacy- kto stawi się 15 dnia 12 miesiąca roku pańskiego 2007 pod Silesią??
A kto pyta? A tak poważnie to może tym razem mi się uda
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Wprawdzie podałem już terminy, które mi pasują, ale ze względu na to, że przyda się odświeżyć temat zgłaszam swoją gotowość na 15.12.