Nie jesteś zalogowany.
Witam widzieliście Op odcinka 151 ??:P
z tego chyba można wywnioskować ze Bleach wydaje 2 film i chyba będzie ciekawszy od 1
Bleach movie 2. Taa, nie ma to jak - use the anidb, dude;)
^^ czyli sie troszkę wygłupiłem no ale cóż zapowiedz w OP wygląda całkiem zachęcająco ...
Na jutubie znajdziesz tego więcej:D
no nie wiem..
może sie zapowiadać interesująco ale mam nadzieję, że nie odwalą fuszerki jak w przypadku Naruto.
tzn. 1 film kinowy Naruto uważam, że jest genialny a następne [2-3] nie trzymają się kupy.
Shippudenowskiego nie widziałem jeszcze ale mam obawy, że będzie podobny do najgorszego [3]
1 film Bleach był świetny i zawarli w nim praktycznie wszystko czego brakowało w serii + to co było, ścisnęli i upakowali. Wyszło nadzwyczaj dobrze. Co wyczynią w 2 to się dopiero okaże.
O taaak...pierwszy film Bleacha był fenomenalny Trzy razy go oglądałam ;P Drugi z tego co zaobserwowałam i wyczytałam powinien być ciekawy ... ale zawsze może wystąpić Rozczarowanie...
A co do Naruto...zgadzam się z poprzednikiem...pierwszy był super, ale dwa kolejne - hmm - porażka. No i niecierpliwie czekam na obejrzenie Shippuudena Ale to już odbieganie ok tematu ;]
Ysz, DB wstawiło 'normalny' ending do swojego releasu, a w RAWku saiyamana też był trailerek... Ale kinóweczka się zapowiada baardzo ciekawie, bo coś nie tak pewnie będzie z Hitsugayą, może przejdzie na złą stronę mocy ?
...
"Podczas transportu ze Społeczeństwa Dusz zostaje skradziony sekretny artefakt - "Kings Seal" (w wolnym tłumaczeniu: "pieczęć króla"). Misja odzyskania artefaktu zostaje powierzona Hitsugai Toushirou, jednak po walce ze złodziejami Toushirou znika bez śladu. Seireitei uznaje go za zdrajcę (uważają, że przeszedł na stronę wroga) i wydaje rozkaz o natychmiastowym schwytaniu i egzekucji. Ichigo, Rangiku, Rukia i Renji nie potrafiąc uwierzyć, że kapitan jest zdolny do popełnienia takiego przestępstwa, decydują się odnaleźć Hitsugayę i oczyścić go z zarzutów. Tymczasem Toushirou szukając złodziei natyka się na mroczny sekret dotyczący Shinigami."
Mniej więcej o to chodzi
no w sumie juz nie dlugo powinien byc, ciekawe kiedy bedzie w jakiejs ladnej wersji do sciagniecia. a co do pierwszego filmu, to byl naprawde super. a naruto movie np mi wogole sie nie podobal, po obejrzeniu pierwszego usunelem odrazu dwa kolejne
Tak z ciekawosci sie zapytam, co wy takiego zobaczyliście w tym filmie, że tak was urzekł.
jak dla mnie jest to produkcja przeciętna i szczerze od połowy filmu zaczyna wiać nudą. owszem fabuła fajna, ale wykonanie do dupy. No i te walki, po cholery wzieli tyle postaci. Na poczatku ucieszyłem sie, bo myślalem, że zobacze pokaz ciekawych umiejętności a tu dupa pokazli po pare sekund kazdej walki i koniec. co do finału też porażka.
ja powiem tak .... moze byc kiepski .. ale i tak mam zamiar go obejzrec i dodac do kolekcji:d bo jaki by nie byl to warto :d
Tak z ciekawosci sie zapytam, co wy takiego zobaczyliście w tym filmie, że tak was urzekł.
jak dla mnie jest to produkcja przeciętna i szczerze od połowy filmu zaczyna wiać nudą. owszem fabuła fajna, ale wykonanie do dupy. No i te walki, po cholery wzieli tyle postaci. Na poczatku ucieszyłem sie, bo myślalem, że zobacze pokaz ciekawych umiejętności a tu dupa pokazli po pare sekund kazdej walki i koniec. co do finału też porażka.
Mnie też film kinowy Bleacha się nie podobał. Wątek ciągnięty nieudolnie i zero innowacji. Zarakiego szukającego miejsca bitwy widziałam już w serii i oav. Mogli coś innego wymyślić. Nie było Chada, Orihime i Ishidy. Niby film zrobiony poprawnie, ale można go sobie spokojnie odpuścić. Kupa dłużyzn i nie wiem czemu, ale jakoś kojarzy mi się on z kinówką Tenchi Muyou Manatsu no Eve.
猫が大好き!!!
miejmy nadzieje, że movie II będzie o niebo lepsze pod tym względem.
PS.: za 14 dni premiera (można liczyć na jakieś liche nagrania na youtube, na zaostrzenie apetytu)
Ostatnio edytowany przez luki349 (2007-12-08 13:23:34)
odcinka nie widzialam, lecz obejzalam sobie opening powiem tylko, ze film zapowiada sie na bardzo dobry. I napewno go obejze, odrazu jak pojawia sie tlumaczenia
1 film osobiscie mi się podobał.
Ostatnio edytowany przez Kamyska93 (2007-12-08 13:41:05)
ja widzialem bleach movie 1 i mi tez bardzo przypadl do gustu, a co do 2 to nie wiem ale po o z 151 odc. mozna dojsc do wniosku ze bedzie fajny, moze nawet lepszy niz 1, a co do naruto to dla mnie najlepsza byla 2 czesc,
Po trailerach wszystko może wyglądać fajnie, taki ich cel w końcu Jak będzie to się okaże.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
dokladnie. A co do Naruto to zdaje mi sie, ze 4 film bedzie naprawde dobry, ciekawei sie zaczyna. 1 film Naruto byl sredni. A dwoch pozostalych nie mam narazie jakos ochoty po 1 filmie ogladac. Ponoc sa i tak jakies nijakie.
dokladnie. A co do Naruto to zdaje mi sie, ze 4 film bedzie naprawde dobry, ciekawei sie zaczyna. 1 film Naruto byl sredni. A dwoch pozostalych nie mam narazie jakos ochoty po 1 filmie ogladac. Ponoc sa i tak jakies nijakie.
2 film Naruto jest fajny, 3-ci momentami ziewający. Wracając do tematu, zapodajcie jakieś linki do trailerów !
http://pl.youtube.com/watch?v=W_00L7sOlr4
Ten filmik jest taki ciekawszy... tak ogólnie jak chcesz więcej to wklepnij bleach movie 2 na YouTube:P