Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy nie wiecie skad mozna sciagnac mp3 z anime capitan tsubasa ( chodzi mi o pierwsza seire a nie jakies road 2002 ) i nie mam na mysli tylko openingu ( maoe 86 czy jakos tak ) bo go mam
W miare mozliwosci prosil bym o linki do www lub ewentualnie torrent ( inne formy np emule itp u mnie w kablowce sa zabokowane )
z gory dzieki
No patrz!, a ja właśnie szukam ost z Road 2002 razem z pełnymi op i ed
Mam OST z Tsubasy i możliwe, że z pierwszego, niemniej po prostu nie wiem czy to ten.. podaj tracklistę osta który szukasz, to Ci napisze, czy ten posiadam
wiesz nie orientuje sie zbytnio tym ile ost wyszlo do pierwszej czesci Tsubasy jedynie udalo mi sie znalezc na necie jakies wzmianki ze zostaly wogole wydane , a wlasnie siedze i ogladam se pierwsza serie Capitana Tsubasy i w niektorych momentach ( kiedy dzieje sie akcja 0 slychac fajna muzyczne z chceciam bym posluchal pelnych utworow z ost ale jako takiej rozpiski ( czyli tytulow i wykonawocow nie znalazlem ) dlatego tak trudno jest cos z tego znalezc druga sprawa jest taka ze to anime ( pierwsza seria ) na okolo 20 lat wiec jest bardzo trudno dostepna
ps jesli chodzic o road 2002 to sadze ze muzyka stoi na duzo gorszym wykonaniu niz w pierwszej serii
napisz prosze troche wiecej danych na temat tych utworiw z ost ktorego posiadasz i jak bys mog to podaj zrodlo : np torrent czy www z ktorej sciagales
pozdro
A ja pytanie z innej beczki może było niewiem?? Skąd wziołeś pierwszą serje "Captain Tsubasa" jesli wolno mi spytać??
Skąd to będzie problem, bo ściągałem to daaaawno (torrentem) i juz po prostu zupełnie nie pamiętam ską (a i wtedy na seeda czekałem kilka ładnych dni, bo stało na 60%tach)
Captain Tsubasa OST 1 (Jump Super Animation)
01 - Try!.mp3
02 - Donna ni Toku Hanare Temo.mp3
03 - Sekai wa BREAK OUT.mp3
04 - Ashu e no tobira.mp3
05 - Kaze no michi de.mp3
06 - Subtitle.mp3
07 - Otosai.mp3
08 - Souzen na haiboku.mp3
09 - Omoi kouki.mp3
10 - Tsubasa no kunou.mp3
11 - Douyousuru member.mp3
12 - Chouka na kibou.mp3
13 - Tokkun.mp3
14 - Toushi wo moyashite.mp3
15 - Kick off.mp3
16 - Goal mezashite.mp3
17 - Olanda Youth no kougeki I.mp3
18 - Olanda Youth no kougeki II.mp3
19 - Hisou na ketsui.mp3
20 - Kaettemo ta hero.mp3
21 - Shouri ni mutte.mp3
22 - Ribel.mp3
Czy posiadasz OST z Road to 2002?
wiec ost z road 2002 nie posiadam
capitana tsubase zassalem z pewnej stronki http://www.tsubasaa.oi.com.br/episct.htm
a poza tym posiadam troche kaset ( vhs ) okolo 80 odcinkow ( cale pierwsze mistrzostwa i troche drugich ) ale kiepskiej jakosci ( nagrywane chyba w 1993 kiedy pieerwszy raz leciala na poloni 1 )
Suchy moze jaka wymianka bo bardzo mi zalezy na tym ost
pozdro
nie ma sprawy.. podaj jakieś namiary na PW, bo tak na forum nie ma co offtopicować
Suchy jak chcesz to moge ci podesłać pełne openingi z Captain Tsubasa: Road to 2002 oraz ostatnie 2 endingi .
Tak.. uprzejmie poproszę..
Namiary znasz?
http://gendou.com/amusic/?filter=captai … mp;match=0 Tylko trzeba się zarejestrowac .
dziękuje
Strony 1