Nie jesteś zalogowany.
Pojawiły się kolejne 6 odcinków Saint Seiya Inferno (myślałem, że to już nigdy nie nastąpi:P). Nie wiecie czy można gdzieś ściągnąć te odcinki z angielskimi subami (~AlexX z czegoś musiał zrobić napisy do 7 i 8 odcinka) bo mi udało się ściągnąć tylko rawy? A teraz główny powód założenia tego tematu jakie są wasze opinie na temat nowej serii Saint Seiya czyli anime któremu już stuknęło 21 lat?
ps. chodzi mi głównie o to czy warto jest przywracać do życia stare anime...
A to nie wiedziałem nawet. Już ściągam.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-12-09 10:10:32)
Przecież to opóźnione informacje. Już od dawna są te odcinki dostępne. Łącznie Inferno jest 12 odcinków i to już od dawna.
Nie wiecie czy można gdzieś ściągnąć te odcinki z angielskimi subami (~AlexX z czegoś musiał zrobić napisy do 7 i 8 odcinka) bo mi udało się ściągnąć tylko rawy?
katalizatorx napisał:Nie wiecie czy można gdzieś ściągnąć te odcinki z angielskimi subami (~AlexX z czegoś musiał zrobić napisy do 7 i 8 odcinka) bo mi udało się ściągnąć tylko rawy?
Dzięki ale jest tam do ściągniecia tylko do 10-tego:( Tak po za tym ciekawe kiedy będą następne odcinki;)
nie wyszły do 13 epka, a napisy są do stronie saint seiya na stronie polskiej niepamietam nazwy, ale wpisać w google i na pl to pierwsza strona i jest, a co do odcinków to wyszło przed wakacjami do 13 epka i staneło w najlepszym momecie i na epki od 14 do dalej trzeba czekac z kila miesieczy
Inferno się kończy na 12 odcinku i więcej nie ma.
nie wyszły do 13 epka, a napisy są do stronie saint seiya na stronie polskiej niepamietam nazwy, ale wpisać w google i na pl to pierwsza strona i jest, a co do odcinków to wyszło przed wakacjami do 13 epka i staneło w najlepszym momecie i na epki od 14 do dalej trzeba czekac z kila miesieczy
13 odcinków to jest ale Saint Seiya Hades Sanctuary a Inferno jest 12...
powie mi ktos moze co ogladac po serii Saint Seiya Inferno? w ostatnim odcinku gina wszyscy zloci a pegaz z innymi udaja sie na Pola Elizejskie...no i tu inferno sie konczy....jest jakas seria, ktora to bylaby ciagiem dalszym?
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ciekawa sprawa tylko moglbys to na polski przetlumaczyc:p? tam nie ma nic o hades inferno tylko jakies japonskie tytuly a na nich sie nie znam niestety:/
http://anime-tansei.com/saintseyia-art45.html
Kalamir Dy-na-mi-to Enu-tu-ry! Troszkę spamu!
Ogólnie rzecz biorąc Elysion-hen jest finałem, w którym Sainci tłuką sie z Hypnosem, Thanatosem i Hadesem. Chcesz to jako ciekawostkę możesz jeszcze obejrzeć (jako ciekawostkę) film kinowy Tenkai-hen jednak on nie powstał na podstawie mangi z uwagi na to, że
WIELKI SPOILER
Ciekawa sprawa tylko moglbys to na polski przetlumaczyc:p? tam nie ma nic o hades inferno tylko jakies japonskie tytuly a na nich sie nie znam niestety:/
Ziooommm, było tzreba się uczyc japonskiego, ziooommm
TROLLING IS A ART
No, ale o co chodzi?
No bo formalnie nie ma czegoś takiego jak Inferno. Rozdział nazywa się Meikai-hen co można przetłumaczyć po prostu jako "Piekielny rozdział"