Nie jesteś zalogowany.
Matko, od takich pytań są inne działy. Wystarczy poszukać: click.
Co do napisów do 277-278 odcinka, to będą może za tydzień...
Czy ktoś już tłumaczy 285 odcinek?
a może nauczycie się najpierw szukać:/
ale najpierw czytać.
sorka, źle wpisałem w wyszukiwarce, więc spytam czy ktoś robi napisy do 291 odcinka
sorka, źle wpisałem w wyszukiwarce, więc spytam czy ktoś robi napisy do 291 odcinka
ja zacząłem ale nie wiem kiedy będą ;p
a ktoś będzie robił napisy do 331 odcinka
ja zacząłem ale nie wiem kiedy będą ;p
ok dzięki
Ostatnio edytowany przez hacker111 (2007-12-04 17:48:16)
a ktoś będzie robił napisy do 331 odcinka
Toż to trudno wysłać uprzejmego pm do autora tłumaczenie ostatniego ep(330), czy będzie kontynuował pracę.
Dopiero od niedawna oglądam One Piece na bieżąco i mam pytanie ile mija przeważnie dni od emisji odcinka do ukazania się pierwszych ang hardsubów(inp) albo chociaż skryptów(vega)??
333 był 2.XII.
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-12-04 23:51:10)
Torrenta dodano 4 grudnia [AnimeSS] One Piece 333
http://www.mininova.org/tor/1029066
już są napisy do 331 odcinka, już nie mogę się doczekać kiedy będą napisy do 277-278 docinka
A ja mam pytanie trochę z innej beczki:
W który dzień tygodnia jest emisja nowego odcinka w Japonii? i Kiedy wychodzą RAWy
...
Nowe odcinki emitowane są w niedziele. RAWY są w ten sam dzień czasami zdarza się dzień spóznienia.
Nowe odcinki emitowane są w niedziele. RAWY są w ten sam dzień czasami zdarza się dzień spóznienia.
Raczej w sobotę, a nie w niedzielę jest emitowany OP.
Edit:
Jednak racja, w niedzielę xD Mój błąd;D
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-12-08 19:47:32)
[rip]czy mi sie wydaje czy były napisy do 248??
poprosił bym jak ktoś ma wszystkie do tej pory zrobione napisy żeby je udostępnił w paczce albo jakoś
ps. może mi ktoś przesłać wszystkie napisy na maila??
genialny70@o2.pl
Dzięki[yahoo][rip]
wszystkich na razie mi się nie chce wysyłać bo bym musiał dużo szukać, ale akurat te napisy mam na dysku więc ci prześle od tego napisu do ostatniego którego mam
Ostatnio edytowany przez hacker111 (2007-12-09 13:37:31)
dziekii
jesteś boski!!!
Kocham cię!!!:*
:P:P
no problem, już masz na poczcie
rzeczywiście niema napisów do 248 odcinka, mógł bym wrzucić ale to nie moje napisy a autora skasowałem (oczywiście w tekście napisów do 248 odcinka)więc niech autor musi jeszcze raz wrzucić