Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio ściągnęłam sobie napisy do KIBY do 17 epka, dzisiaj wchodzę, aby ściągnąć 18, a ich nie ma, tak samo jak poprzednich i kolejnych... Czy ma ktoś te napisy i mógłby wrzucić jeszcze raz?
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Może autor tych napisów będzie nanosił poprawki, najlepiej zapytać się u źródła. Jak znajdę u siebie te napisy to wrzucę gdzieś do ściągnięcia.
Być może też autor usunął je, bo nie chce ich już dłużej udostępniać. Zanim się coś zrobi, powinno się jego zapytać, jak wygląda sytuacja.
Temat trochę stary ale jestem tu nowa i właśnie się zastanawiam nad Kibą. Skoro nie ma tych napisów to mogłabym ewentualnie przetłumaczyć jakby ktoś chciał
Temat trochę stary ale jestem tu nowa i właśnie się zastanawiam nad Kibą. Skoro nie ma tych napisów to mogłabym ewentualnie przetłumaczyć jakby ktoś chciał
No to witamy Ktoś będzie chciał na pewno, także jeśli tylko masz ochotę - do it
Ja bym chetnie prosił jezeli Amaya jest chetna do tlumaczenia to fajnie przynajmniej wruca trzymam kciuki za twoja prace przy napisach pozdro
[cytuj]jadnak z napi się nie da więc tam są...[/quote]
haha no i dobrze
Strony 1