Nie jesteś zalogowany.
mysle ze nie mozliwoscia jest posiadanie przez ciebie Osta poniewaz go nie ma w internecie chyba ze go wycinasz razem z glosami ...
co do odcinka taki sobie ja czekam nly na Naruto jak sie wkur...zy XD ahh bedzie sie dzialo w nastepnym XD
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-12-14 17:56:28)
No to za tydzień będzie sie działo ^^ no i jeszcze do tego specjalny odcinek .
No to za tydzień będzie sie działo ^^ no i jeszcze do tego specjalny odcinek
.
Cieszmy sie, ze w najnowszym epizodzie pojawiła sie animacja!8-D Chwila wytchnienia przy mieszaniu kaszy.
No nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć, co wykombinują w tym specjalu (z zapowiedzi fajnie, ale wiadomo może się okazać, że będą go przeciągać)
Moze nie bardzo trafilem w temat ale ma moze ktos odcinki shippuudena od 1 do 5 w wersji RAW najlepiej od S^M?
~Jamatano Orotchi
aa ie lepiej teraz pobrać od TV-Japan, bo niedawno bodajże wczoraj 8 epków i to z DVDRip'y więc jakość jest o wiele lepsza (wiem bo już pobrałem)
Ta , będzie niezła akcia jak Narut'owi wyrosną cztery ogony .
Ostatnio edytowany przez arturogt3 (2007-12-16 00:18:12)
to zes zaspoilerowal
Haha ^^ To chyba każdy już wie, co będzie w następnym odcinku ;D
Ja też już się nie mogę doczekać, żeby to zobaczyć ...
Nie będzie nic ciekawego:D
Sami zobaczycie;)
ejjj ja nie wiem co bedzie i prosze o wyrazne zaznaczenie, ze z chwile bedzie spoiler, a nie z textem, ze "wyrosną mu 4 ogony"....fuck i juz po niespodziance :/
Ta , będzie niezła akcia jak Narut'owi wyrosną cztery ogony .
~Jamatano Orotchi
aa ie lepiej teraz pobrać od TV-Japan, bo niedawno bodajże wczoraj 8 epków i to z DVDRip'y więc jakość jest o wiele lepsza (wiem bo już pobrałem)
Czy ja wiem...
Ale w końcu zaczeło się coś dziac w tym NAruto... Bez kitu ostatnie odcinki były tak nudne, że szok... Ja to czekam az w końcu Sasuke sie pojawi:D:D
Ja tam uważam, że Naruto w następnym epku wyrosną trzy, a nie cztery ogony. Pomyślcie, jeśli Naruto z czterema ogonami w pojedynkę prawie zabił legendarnego sannina, to wespół z członkiem ANBU będącym potomkiem Pierwszego (i żeby mi ktoś nie mówił, że to był spojler, bo mangi nie czytałem ), kolesiem z Rdzenia ANBU i miniTsunade zarżnęliby Orochimaru i Kabuto jak wieprzki z przydomowego chlewika
masz racje, a co do tego niby potomka to wątpiłbym mimo, że w Naruciaku można domyślać się wielu rzeczy to nie byłbym pewien wszystkiego
Oby tylko zła passa shippuudenowych specjali została przełamana w czwartkowy wieczór, bo chyba po raz pierwszy z takim zapałem oczekuję na rozwinięcie akcji w drugiej serii Naruto. Póki co staram się utrzymać w tych klimatach, by odpowiednio przywitać rzekomy 'przełomowy moment' XD Spartolenie definitywnie nie wchodzi u mnie w rachubę
Ja to czekam az w końcu Sasuke sie pojawi:D:D
A Sai ci nie wystarczy ?
madzia_0131 napisał:Ja to czekam az w końcu Sasuke sie pojawi:D:D
A Sai ci nie wystarczy ?
NIeeeeee jakis taki kompletnie z uczuc wypruty... ;););)
Nie będzie nic ciekawego:D
Sami zobaczycie;)
Wręcz przeciwnie! Będzie to przykład niesamowitych umiejętności rozciągania jednej walki w nieskończoność. Mowie wam, special to będzie tylko polowa walki. Skończy sie tak jak zawsze... w czasie snu:P