Nie jesteś zalogowany.
Anime jest świetne, bardzo wciąga i nie nudzi do samego końca, ściśle trzyma się opowieści mangowej, jesli juz ktoś czytał to raczej nic nowego nie znajdzie w anime.
Prawdopodobnie też czeka nas druga seria (oby).
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Jak oglądasz je wieczorem to potrafi Cię wprowadzić w odpowiedniu nastruj , dzięki czemu już jest fajne , pozatym niegżeszy fabułą więc ogulnie polecam .
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-30 16:42:12)
Ja jestem na 22 i naprawdę mi się podoba. Każdy odcinek jest ciekawy, muza pasuje idealnie pod daną scenę, no i anime trzyma w napięciu.
Kurde, obejrzałem trzy odcinki i mi się nie spodobało... W dalszych odcinkach anime trzyma taki sam poziom jak w tych trzech pierwszych? Nie wiem czy jeszcze raz ten tytuł ściągnąć. Jak na razie same pozytywne oceny więc się chyba skuszę i obejrzę przynajmniej z dziesięć epków.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-30 19:00:43)
Czy mi się wydaję czy napisy są tylko do 10epa..?
ehh.... postanowiłem że ściągnę i zobaczę a co do napisów umyśle że tłumaczący będzie tłumaczył dalej
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-04-30 18:23:50)
Trzeba się uczyć angielskiego, to nie będziecie mieli problemów z napisami.
Kurde, obejrzałem trzy odcinki i mi się nie spodobało... W dalszych odcinkach anime trzyma taki sam poziom jak w tych trzech pierwszych? Nie wiem czy jeszcze raz tego tytułu ściągnąć. Jak na razie same pozytywne oceny więc się chyba skuszę i obejrzę przynajmniej z dziesięć epków.
Warto.
wole jednak poczekac na napisy . nie zebym nie umial englisz ale wole napisy :]
czy wiecie z jakiej stronki można ściagnąć Ghost Hunt?? obejrzalem 8 i mi wyłączyli p2p a mi sie podobało plz
thx fajna stronka
Witam. Dokończy ktoś tłumaczyć to anime ? Osoba która tłumaczyła przerwała tłumaczenie.
~animetwelve
Pewnie dokończy, ale dopiero wtedy, gdy przestaniesz zadawać debilne pytania;)
Cóż jeśli ktoś nie zada tego głupiego pytania, nikt nie zauważy, że jest taka potrzeba. Swoją drogą przyłączam się do prośby o tłumaczenie(hmmm... ale to chyba nie ten temat).
dulu moje pytanie było mądrzejsze niż twoja odpowiedź (która właśnie była debilna).
Już końcówka tłumaczenia tego świetnego anime dlatego może ktoś inny dokończy bo osoba która robiła raczej zrezygnowała i nie ma jej nawet na forum od 15 października.
To anime uważam za całkiem przyjemne.
Akcja jest w miarę wartka, wciągająca, nie nuży.
Dużym plusem jest przedstawienie danej historii w niejednym odcinku.
Podwyższa to w moim odczuciu ocenę.
Jak na nowe stosunkowo anime to za grafikę i muzykę daję 7/10.
Fabuła, tak z 7,5/10.
Bohaterów oceniać nie będę, bo stanowią dość zróżnicowaną grupę, ba nietypową.
Może trochę wkurzającym członkiem ekipy jest 19 letni ksiądz...
No i główna bohaterka też mogłaby być bystrzejsza.
Dodam, że jeśli twórcy się postarają to wykrzeszą jeszcze całkiem fajne historie na drugi sezon.
Super anime
Zdecydowanie polecam
Choć zgodzę się z przedmówcą na temat 19-letniego księdza:)
A skąd plotki o drugim sezonie?
Nie powiem, żebym nie oglądnęła, ale nic nie słyszałam...
Jak oglądasz je wieczorem to potrafi Cię wprowadzić w odpowiedniu nastruj , dzięki czemu już jest fajne , pozatym niegżeszy fabułą więc ogulnie polecam .
Tzn. nie posiada fabuły?
Obi, jemu bardzie chodziło, że 'grzeszy', tylko wkradł się mały błąd:P
Fabuła jest całkiem niezła, przydałaby się druga seria, chciałby się czegoś dowiedzieć o Naru:)