Nie jesteś zalogowany.
Dla odróżnienia wydawanych przez nas projektów i dla większego porządku, założyłem ten temat.
Nasze projekty.
Gintama
Naruto Shippuuden
Hajime no Ippo
Higurashi no Naku Koro ni Kai
Tsubasa Tokyo Revelations
Tokyo Marble Chocolate
Nabari no Ou
a komentować epki możecie również na naszej stronce:
Kuruoshii
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-05-20 14:34:38)
I od razu news. 6 epek Gintamy już do ściągnięcia.
EDIT: Już wkrótce wydane zostanie anime Blue Drop. Z tym, że czekamy na pojawienie się DVD.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-12-01 10:18:06)
Nie wiem ale ja na ANSI nie widziałem żadnych waszych napisów do Naruto Shippuuden (mogę się mylić bo nie znam wszystkich członków KURUOSHII ANIME ale takie mam wrażenie:P).
ps. nie wie ktoś skąd można szybko ściągnąć serie Gintama i ile jest tego odcinków? (w necie przeczytałem o czym jest to anime i nagle nabrałem ochoty na jego obejrzenie:-))
Nie wiem ale ja na ANSI nie widziałem żadnych waszych napisów do Naruto Shippuuden (mogę się mylić bo nie znam wszystkich członków KURUOSHII ANIME ale takie mam wrażenie:P).
ps. nie wie ktoś skąd można szybko ściągnąć serie Gintama i ile jest tego odcinków? (w necie przeczytałem o czym jest to anime i nagle nabrałem ochoty na jego obejrzenie:-))
To jest temat o hardsubach. A ja swoich napisów do Shippuudena nie wrzucam na ansi, znajdziesz je tylko w naszych hardkach.
Gintama ma już ponad 80 epów w rawie i chyba 43 w ang. hardzie. Szukaj na torrentach. Pierwsze 22 są od Shinsen-sub, reszta od Rumbel.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-12-01 10:42:32)
Możecie pobierać już Higu 03-08. Miłego oglądania. Torka znajdziecie tutaj.
A ja pracowałem nad wersją UNC, czyli DVD po co? No po co? Mam takie ladne rawki. DTV sie do tego nie umywa. A miala byc taka fajna niespodzinka dla KA... Swoją droga przypominam, ze DTV jest cenzurowane , a DVD juz nie
cieslak napisał:Możecie pobierać już Higu 03-08. Miłego oglądania. Torka znajdziecie tutaj.
A ja pracowałem nad wersją UNC, czyli DVD po co? No po co? Mam takie ladne rawki. DTV sie do tego nie umywa. A miala byc taka fajna niespodzinka dla KA... Swoją droga przypominam, ze DTV jest cenzurowane , a DVD juz nie
Niespodzianki mają to do siebie, że może z nich nic nie wyjść. Ale kto powiedział, że nie można wypuścić całości potem właśnie w lepszej jakość?
Virus napisał:cieslak napisał:Możecie pobierać już Higu 03-08. Miłego oglądania. Torka znajdziecie tutaj.
Niespodzianki mają to do siebie, że może z nich nic nie wyjść. Ale kto powiedział, że nie można wypuścić całości potem właśnie w lepszej jakość?
W ogóle zacząłem robić nowe karaoke... bardziej bajeranckie Trochę podszlifowuję efekty i typesetting. No i sprawdzam czy wszystko gra przy okazji xD .
Możecie już pobierać 7 odcinek Gintamy. Pamiętajcie, że musicie opiekować się swoimi pupilkami, a jak coś nabroją, to musicie wziąć za to odpowiedzialność. Torrent jak zwykle na anfo.
I szybciej niż mogłoby się wydawać...
8 epek Gintamy. Coś dla tych, którzy szukają "tej jedynej" i nie wiedzą, jak się za to zabrać. Oto kilka rad jak tego NIE robić. Polecamy też waszej uwadze końcówkę epka, już po endingu i zapowiedzi. Oby fani "Ich Troje" się nie obrazili Z góry przepraszamy też CBA
Wszystko jest ładnie, pięknie, tylko gdybyście mogli poseedować trochę te torrenty
Próbowałem ściągnąć Hajime no Ippo początkowe epki, ale niestety nie wychodzi to za bardzo bo jest 0 seedów
ano ja też chciałem Giantame ściągnąć ale seedow brak
Próbuję dociągnąć Ippo 1-5, ale nie da rady, bo Cieslak ma coś nie tak z torrentem, może wrzuci na serwer, to się podłączę do seedowania potem. Co do Gintamy. Ściąga to ponad 200 ludzi, a ja nie jestem w stanie seedować na okrągło, a że same pijawy są co to ściągną i nie seedują, to co poradzić? Musicie ściągać na bieżąco. Bo inaczej kicha. Co jakiś czas uruchamiam epki 1-6 Gintamy, zwykle dzień albo dwa po wydaniu nowego. Albo ściągajcie wtedy, albo czekajcie na jakiegoś zbiorczego torrenta, może się ukaże.
Niedługo wrzucę Ippo na diino.
No i 9 epek Gintamy. Nowe epki dopiero po nowym roku.
Shippuuden 21-25 do ściągniecia. Shiroi już o tym napisało w swym temacie, tylko ja tak jakoś z opóźnieniem
Epki Gintamy: 3 oraz 8 i 9 do ściągnięcia z http. Wkrótce kolejna dostawa już wydanych epków, na nowe epki, od 10, trzeba jeszcze poczekać.
Epki Gintamy: 3 oraz 8 i 9 do ściągnięcia z http. Wkrótce kolejna dostawa już wydanych epków, na nowe epki, od 10, trzeba jeszcze poczekać.
A można wiedzieć mniej więcej kiedy pojawi sie jakiś batch torrent Gintamy?
Chodziły słuchy, że po epku 24...
Będzie po 10.
EDIT: Dodany ep 6.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-01-08 21:21:46)