Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
tak jak w temacie, poszukuję jakiegoś namiaru na to zajefajne Anime, najlepiej w torrencie lub z serwerka ftp. (e-mule, DC++ odpadają ze względu na zablokowane porty). Z góry dziękuję za pomoc
wszystko dobrze ale jest jedem mały problem. Mianowicie Seed = 0. Zapytałem tutaj gdzie mogę Birdy zassać bo na isohunt też jest ten torrent i tak jak w tym przypadku również bez choćby jednego seeda. Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? (chyba, że nagle pojawi się seed). Dzięki za linka!
Szkoda, że masz zablokowane eMule, bo wersja a4e [jedyna z ładnym obrazem!] jest dostępna.
Masz jeszcze jedno wyjście, ściągaj przez IRCa. Na stronie a4e którą podałem, masz informacje jak to zrobić [podano jak konkretnie "poprosiś" o ten właśnie plik]. Trzeba zawsze czekać u nich pare godzin [startowałem na 58 miejscu w kolejce i ściągałem tylko raz w ten sposób, więc nie bardzo mogę się wypowiadać i coś więcej radzić].
Pozdrawiam.
Już, jest ok! Jeden seed sie pojawił i miejmy nadzieję, że uda mi się go w całości ściągnąć! Szkoda, że to nie jest (chyba) wersja z Canal+!. Dziękuja za linka!
Temat uważam za zakończony.
Strony 1