Nie jesteś zalogowany.
Nie czytałem wprawdzie mangi i nie wiem ile ta walka zajmuje chapterów, ale nie byłbym taki pesymistyczny - 2 część specjala to przecież "Secret Mission Start", a jakoś mi ten tytuł nie pasuje do odcinka, który miałby wciąż dotyczyć walki. Chociaż z drugiej strony zmieścić wszystko to co było w zapowiedzi w 20 minut, to byłaby nielada sztuka. To musiałaby być albo baaaardzo szybka walka, albo Oro z Kabuto zdezerterowali by na widok tego, co jawi nam się w zapowiedzi. No nic, poczekamy zobaczymy .
turunks napisał:A Sai ci nie wystarczy ?
NIeeeeee jakis taki kompletnie z uczuc wypruty...
;););)
a Sasuke to niby taki wylewny ? Przeciez te postacie sa do siebie bardzo podobne z charakteru i wyglądu....a rzekłbym nawet, ze Sai jest jakis taki bardziej dający sie lubic - artysta
madzia_0131 napisał:turunks napisał:A Sai ci nie wystarczy ?
;););)
a Sasuke to niby taki wylewny ?
Przeciez te postacie sa do siebie bardzo podobne z charakteru i wyglądu....a rzekłbym nawet, ze Sai jest jakis taki bardziej dający sie lubic - artysta
NIe Sai'a jakoś nie mogę polubic[ej], trudno skumać jaki on wogóle jest. Kompletnie zero emocji.... mółby sie chociaż wkurzyć choć raz... NIe uważam że jest jakos bardzo podobny do Sasuke, może troszeczke... ale tylko troszeczkę... A Sasuke to jakis taki sentyment czuje do tej postac... niby dupek i wogóle ale jakos tak...:)
turunks napisał:madzia_0131 napisał:turunks napisał:A Sai ci nie wystarczy ?
;););)
a Sasuke to niby taki wylewny ?
Przeciez te postacie sa do siebie bardzo podobne z charakteru i wyglądu....a rzekłbym nawet, ze Sai jest jakis taki bardziej dający sie lubic - artysta
NIe Sai'a jakoś nie mogę polubic[ej], trudno skumać jaki on wogóle jest. Kompletnie zero emocji.... mółby sie chociaż wkurzyć choć raz... NIe uważam że jest jakos bardzo podobny do Sasuke, może troszeczke... ale tylko troszeczkę... A Sasuke to jakis taki sentyment czuje do tej postac... niby dupek i wogóle ale jakos tak...:)
Popieram. Sasuke jest najlepszy ;]
po
Sai tak naprawde jest dobry i myśle, ze jeszcze bedzie mial okazje to pokazać...podoba mi sie jego chłodne, stoickie podejście...
Ost wyszedl.
Ost wyszedl.
GDZIE GDZIE GDZIE ! :>
Mavet napisał:Ost wyszedl.
A proszę Cię bardzo - 320 kbps mp3
http://tracker.minglong.org/torrents/%5 … ip.torrent
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-12-20 01:45:18)
Ach ta Hinata,taka delikatna.Bardzo ją lubie.
Tion napisał:Mavet napisał:Ost wyszedl.
A proszę Cię bardzo - 320 kbps mp3
http://tracker.minglong.org/torrents/%5 … ip.torrent
DZIĘKI MIKOŁAJU ^^
Eeee tam, Sai'a teksty po prostu wymiatają Sasuke takich nie miał, hehe. Szkoda, ze w mandze teraz gdzies go wsysło.
OSTY WYMIATAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [=
No pewnie, że Sai jest lepszy ;D Uwielbiam tę postać... A Sasuke? Hmm...czy to aby nie przyzwyczajenie do niego? W końcu był takim "motorem" akcji. To on tak bardzo motywował NAruto do działania ;P
Wolę Sai'a
No cóz, tego trzeba było się spodziewac . Przedłużali tego speciala jak mogli i następny odcinek dopiero za 3 tygodnie, 10 stycznia nowego roku
.
A posiada ktoś napisy Polskie bo nie moge znaleść
Instrukcja dla "innych":
Po wejściu na ANSI wpisz w szukaj Naruto Shippuuden (ewentualnie możesz wpisać po tym numer odcinka)
!!!Uwaga!!! Jeśli chcesz napisy do odcinka 40-41 to nie licz na nie w tym momencie, bo chyba nikt po nocy nie siedzi i nie tłumaczy epków. Będziesz musiał poczekać do popołudnia.
Ostatnio edytowany przez mkriso (2007-12-21 13:22:22)
Ta jasne, a może od razu chcesz napisy do tego epka co wychodzi 10.01.2008??
Jak nikt ich nie przetłumaczył jeszcze i nie wrzucił na ANSI to znaczy, że ich jeszcze nie ma.
Zamiast zadawać głupie pytania to poczekaj trochę, aż się pojawią.
Ludzie to nie roboty i nie będą specjalnie spać po nocach bo ktoś chce sobie Naruto poogladac z napisami PL:/
Kurde no!!! siedze od 7.00. Download [DB]Naruto shippuuden 40-41 z mininowy. Ciesze się że sobie obejrze epka na którego czekałem tydzień, a tu lipa!!! odcinek napewno The Best a ja nie chce oglądać bez napisów, angielskiego też za dużo nie znam (bo niemiecki w szkole). I kit siesze od 7.00 na animesub i czekam... Da ktoś w końcu te napisy!!! Prosze!!!
Kurde no!!! siedze od 7.00. Download [DB]Naruto shippuuden 40-41 z mininowy. Ciesze się że sobie obejrze epka na którego czekałem tydzień, a tu lipa!!! odcinek napewno The Best a ja nie chce oglądać bez napisów, angielskiego też za dużo nie znam (bo niemiecki w szkole). I kit siesze od 7.00 na animesub i czekam... Da ktoś w końcu te napisy!!! Prosze!!!
hmm.. angielski to w sumie podstawa... nie lepiej coś robić w tym kierunku, aniżeli ciągle polegać na kimś i być od niego uzależniony ?[=
" Pokaż na co Cie stać... Ale nie jeden raz... " ^^
download in progress [=
Za takie teksty powinni bana dawać z dożywotnim brakiem możliwości ściągania napisów z animesub
Jak nie chcecie czekać na suby to do nauki angielskiego, słowniki w dłoń, nieroby, a na pewno wyjdzie wam to na dobre.