Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
a czytac potrafisz?? napisalem ze odreagowac musialem brak zrozumienia tekstu rulez:)
jednym słowem ittadakimasu Shika nie zgadzam się z Tobą co do tych epów bleacha odbiegających od mangi. One są nawet niezłe, lubie tego Don Kanouji (sorry jesli źle imie napisałem) fajnie gada (kanakura supa hiroz )
No to widac kazdemu moze zdarzyc sie wpadka. Tam na koncu mialem dopisac 'Teraz juz wszystko jasne'
to sie przynajmniej dogadalismy:) i bez jakichs wiekszych scen:) dzida maaaaaaaaaan:)
Co do bleach to napewno w niedlugim czasie zaczna robic fillery albo wstrzymaja emisje bo anime niedlugo dogoni mange. Z tym ze w bleach maja taka mozliwosc ze poprostu zrobia ze wszyscy wruca na ziemie i przez 30 odcinkow beda zabijac Hollowy np jeden Hollow na odcinke lub 2. Cos jak bylo w czarodziejce z ksiezyca . Po czasie wruca do mangi i zacznie sie kontynuacjia mangi i tak moga w nieskonczonosc.
Czyli będzie to samo co teraz jest w Naruto. Albo zrobią maraton odcinków z Don Kanonjim
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
,,To uwierz, bo gdzieś wyczytałem, że szykuje się kolejna misja z bandą dzieciaków z Konohamaru na czele. Mam nadzieję, że to tylko plotki."
O nieeeeee tylko nie te pierdolone bachory...... po tym zapychaczu to sie ludzie z okien bedą rzucać
No to się możesz rzucać No cóż, ale odcinek nie zapowiada się *bardzo* źle
Strony Poprzednia 1 2