Nie jesteś zalogowany.
Napisy do odcinka 300 już dodane. Zapraszam do ściągania i oceny.
Czy ktoś tłumaczy 299 odcinek?
Pierwsze odcinki nie były takie wciągające jak taraz;)najpierw patrzysz se w sufit a pózniej 20,30 odcinków-oczy w ekranie hi:P
Szczerze? Ja oglądałem One Piece po 5-6 odcinków dziennie, gdy miałem ich ok. 100. Naprawdę, ta seria wzięła mnie od razu.
Mnie też Oglądałam to całymi nocami i prawie nie spałam ^^'
Uff w końcu wolne teraz mogę spokojnie oglądać anime
Przepraszam, że nie wywiązałem się w terminie z tłumaczenia do 277-278. Rozłożyło mnie przeziębienie. Cały czas leżałem w łóżku. Postaram się skończyć je dzisiaj, bo jutro wyjeżdżam do rodziny.
dziś będą napisy do 299. Sorry za zwłokę.
Jest, tak wyszedł w końcu tak długo przeze mnie oczekiwany napis do odcinka 277-278, dzięki Big_Mister!!!
Taa, żeby zrobić te napisy zarwałem całą noc. Jeśli ktoś coś wypatrzy, niech napisze, bo byłem już zmęczony i mogłem coś przeoczyć.
Ps. Polecam ściągnąć odcinek w wersji HDTV. Jakość jest nieporównywalna.
Ja nie zauważyłem żadnych błędów, napisy są bardzo dobrze zrobione
Napist do odcinka 299 już są, dodane w nocy z dnia normalnego na Wigilię. Taki prezent na święta ode mnie (wiem, za mały). Wersja avi i rmvb.
A ja mam pytanie z innej beczki, wie ktoś czym i do kiedy jest spowodowany zastój z relesami od K-F ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja mam pytanie z innej beczki, wie ktoś czym i do kiedy jest spowodowany zastój z relesami od K-F ?
nie wiadomo, ale na pewno nie jest droped, pozostaje mieć nadzieje
Kto wie może przygotowują dla nas film oznaczony numerkiem 7 , bo jak się nie mylę zawsze mają większy zastój przed wydaniem jakiegoś filmu, no ale mogę się mylić
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Szukam ENG Subow do One Piece do ep. 333/4/5,
zna ktos jakas stronke
Proszę animesoftsubs.com
dzieki
Napisy do 301 już są. Co tam że święta, ważne żebyscie mogli obejrzeć OP z polskimi subbami. Proszę oceniać!
Kto ściągnął napisy przed godzina edycji niech ściągnie je jeszcze raz. Miały kilka błędów.
Ostatnio edytowany przez Marcin G (2007-12-25 21:55:03)
Oki. Sprawa taka. Jeśli ktoś chce bym tłumaczył dalej niech napisze. inaczej nie widzę sensu w mojej robocie.