Nie jesteś zalogowany.
Nie ty jeden... Hauhahahauahaa <jeleń>
Czy mnie oczy nie mylą i są napisy? Jakiś super mega ktoś wkońcu dał napisy ;] Zobaczymy czy są ok ;p jupi!
Gdyby jeszcze były do dobrego odcinka -.-
Słyszałeś o czymś takim jak "edycja"?
Poza tym wielka afera o nic. Brzmi to mniej więcej o tak: "Dawać szybko napisy bo jak ich zaraz nie będzie to nie wiem co zrobie..."
A gdy napisy się ukazują jest jak: "O ja %$^&.... są napisy, chyba się &%#^..."
Sorry, ale musiałem to powiedzieć:P
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-12-22 13:12:58)
Nie obrażać mi tu Jeleni ;]
Wiem, postąpiłem źle... przepraszam ;/ To już się wiecej nie powtórzy!
Nie wiem czy jest tu tak zawsze, bo ostatnio rzadko na ANSI zaglądam, aczkolwiek muszę zauważyć, ze potrzebny jest w tym temacie Moderator...
Odnośnie napisów - lepiej żeby były były później, ale za to dokładniej zrobione
hehe jestem w 1/3 napisów... ciężko ale jakoś brne.. ocz razem z openingiem
i już przetłumaczyłem... oglądajcie i oceniajcie... uff.. moją cięzką prace.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-12-22 13:11:08)
Nie zły odcinek i niezłe napisy... ale tak czy siak akcja idzie pomalutku trosze to mnie denerwuje nie tak jak w normalnym naruto subcio było ale miejmy nadzieje ze sie to troszkę polepszy...
Co ty koleś Hyuuga_Neji żałosny jestes....."twoja ciezka prace".....chyba nie koniecznie twoja bo moge nawet napiasc czyja.....az mi nawet ciebie szkoda....chociaz wcale nie hahahahahahahahahahaha
Co ty koleś Hyuuga_Neji żałosny jestes....."twoja ciezka prace".....chyba nie koniecznie twoja bo moge nawet napiasc czyja.....az mi nawet ciebie szkoda....chociaz wcale nie hahahahahahahahahahaha
Czyżby jakiś plagiat??
Robi się coraz śmieszniej
Tylko powiedzcie mi, czy mam się śmiać... czy płakać...[ej]
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Arst - IMHO zdecydowanie plakac.
Hyuuga_Neji - to nie chlew, ze masz prawo tutaj przeklinac. 'Próbowałeś'? To znaczy, że jednak samodzielnie nad tymi napisami nie pracowałeś, wiec zarzuty kolegi nie sa bezpodstawne...
Twój "gniew jest zapadką" Neji:D, nie komentuję napisów bo się uśmiałem zdrowo, polski też jest u Ciebie na niezłym poziomie:) ńie sądzisz?:)
Widzieliście??!!
Wystawił sobie BDB...
normalnie żal.pl
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
pojebańi*c z ciebie ~Jamatano Orotchi
wiesz??? próbowałem sam tłumaczyć. A jeżeli chodzi o napisy to są słabe poniewarz to moje pierwsze!!!
Chyba nie jesteś zdziwiony takimi ocenami, prawda? Tu nie chodzi nawet o to, że domagałeś się napisów. I to taki odwet, kara. Teraz chyba wiesz, że tłumaczenie nie jest takie łatwe. Nie będę ci dowalał, bo to nie ma sensu, powodzenia na przyszłość.
Chyba nie jesteś zdziwiony takimi ocenami, prawda? Tu nie chodzi nawet o to, że domagałeś się napisów. I to taki odwet, kara. Teraz chyba wiesz, że tłumaczenie nie jest takie łatwe.
Nie będę ci dowalał, bo to nie ma sensu, powodzenia na przyszłość.
Podpisuje sie pod tym
Dobra koniec kłótni bo warny polecą.
Napisy usunięte, Freeman wróci, posprząta na swoim podwórku.
A teraz rozejść się w zgodzie i pokoju, wszak święta idą
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Usunął te napisy, bo za dużo negatywnych ocen xD. Pff "no dignity".
Wystawił sobie BDB...
poprostu n/c xD.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-12-21 22:22:29)
Naprawdę nie wiem co się dzieje na tym ansi ostatnio :> Coraz więcej dzieci na forach przez co lecą bezsensowne offtopy A pytania są strasznie irytujące jak dla mnie więc co dopiero dla tłumaczy
Epek całkiem całkiem aczkolwiek strasznie przeciągany
A dla naszych fansuberów wielkie podziękowania za ciężką prace
Imo po epku spodziewałem się czegoś ciekawszego. Lecz w nowym roku powinno się rozkręcić i Oro pokaże mojego długo wyczekiwanego Rashomona ^^.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Nie no ludzie, co tu się dzieje? Przymykam oko na ten topic (z powodów, jak mi się wydaje, oczywistych), ale teraz to już trochę pojechaliście po bandzie. Czyszczę i nagradzam, młodzież gimnazjalną uprasza się o rozpoczęcie leczenia hormonalnego.
zrobiłem dzisiaj i dodałem nowe napisy... sorry za wczorajsze.
jak dla mnie odcinek stagnacyjny, to samo było przy sasorim - przegadany cały praktycznie, bo 10 minut naruto uwalnia korystam z kolei ogon pozniej walnie 1 cios i znowu stoi 10 min uwalniając następny ogon :/