Nie jesteś zalogowany.
yayuuu napisał:Brakuje napisów do Kiba ep14-23, pewnie sam je przetłumacze, jednak wole oglądać niż siedzieć i sie produkować, więc wolał bym gdyby ktoś też się tym zajął.
jeszcze niedawno byly wiec pewnie autor usunal
ja prosze o dokonczenie happy lesson i happiness
happiness tłumaczy uulllaa ale wstawi dopiero jak przetłumaczy do końca powiedziała. Ile czasu jej to jeszcze zajmie to nie mam pojęcia.
A może ktoś by się skusił na Shinkyoku Soukai Polyphonica?
Shinkyoku Soukai Polyphonica
A może ktoś by się skusił na Shinkyoku Soukai Polyphonica?
Shinkyoku Soukai Polyphonica
Tez sie pod to podpisuje, ~mr_ja mial to przetlumaczyc ale chyba zrezygnowal ;<
Ja bym prosił bardzo o przetłumaczenie Slam Dunk są tylko 2 na 101 epków :/
Auribus frequenitius quam lingua utere
Ja bym prosiła o dokończenie napisów do Ghost Hound są napisy do jednego odcinka wyszło już 7.....
Dołączam się do prośby.
madzia_0131 napisał:Ja bym prosiła o dokończenie napisów do Ghost Hound są napisy do jednego odcinka wyszło już 7.....
Dołączam się do prośby.
Przecież #Freeman napisał w komentach (zdaje się), że będzie kontynuacja, gdy obejrzy więcej epów... Cierpliwości, ludzie...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
rafaelpl napisał:madzia_0131 napisał:Ja bym prosiła o dokończenie napisów do Ghost Hound są napisy do jednego odcinka wyszło już 7.....
Dołączam się do prośby.
Przecież #Freeman napisał w komentach (zdaje się), że będzie kontynuacja, gdy obejrzy więcej epów... Cierpliwości, ludzie...
Jak dla mnie siedem odcinków to wystarczająco dużo, a tłumaczenia dalej nie ma. Dlatego właśnie wystąpiłem z prośbą o tłumaczenie tej serii (niekoniecznie przez #Freemana).
Ja bym chciała "Mikan Enikki"
Nie wiem czy to wykonalne, ale nie szkodzi zapytać :p
Sayuri napisał:A może ktoś by się skusił na Shinkyoku Soukai Polyphonica?
Shinkyoku Soukai PolyphonicaTez sie pod to podpisuje, ~mr_ja mial to przetlumaczyc ale chyba zrezygnowal ;<
tez sie pod tym podpisuje
Dodatkowo prosilbym o :
Ookiku Furikabutte
Quithe napisał:rafaelpl napisał:madzia_0131 napisał:Ja bym prosiła o dokończenie napisów do Ghost Hound są napisy do jednego odcinka wyszło już 7.....
Dołączam się do prośby.
Jak dla mnie siedem odcinków to wystarczająco dużo, a tłumaczenia dalej nie ma. Dlatego właśnie wystąpiłem z prośbą o tłumaczenie tej serii (niekoniecznie przez #Freemana).
też bym prosil tlumacznie tej seriii....
Ja natomiast prosiłbym, aby ktoś jeszcze oprócz Locutusa zajął się serią Mobile Suite Gundam 00, był bym wdzięczny
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Mam WIELKĄ proźbę aby ktoś przetłumaczył kolejne 3 odcinki dokładnie 04-06 anime KARAS. Na stronie są przetłumaczone tylko 3 pierwsze odc. a te nastepne są chyba finałowe więc ktos mógł by dokończyć tłumaczenie kolejnej sagi anime
Pozdrawiam
Mam WIELKĄ proźbę aby ktoś przetłumaczył kolejne 3 odcinki dokładnie 04-06 anime KARAS. Na stronie są przetłumaczone tylko 3 pierwsze odc. a te nastepne są chyba finałowe więc ktos mógł by dokończyć tłumaczenie kolejnej sagi anime
Pozdrawiam
[cenzura][cholera][cholera][klnie][klnie]
Ile razy trzeba powtarzać, że to ma licencję?
Ja pieprzę... Ileż można trąbić, że Karas jest na licencji?
EDIT: Bodzio mnie ubiegł...
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-20 20:27:20)
"Skazany na zajebistość"
Witam jak by dało może rade to by mógł ktoś dokończyć napisy do Lucky Star? Napisy utknęły na 6ep. Wiem że tam prawie przez cały odcinek jest jeden wielki dialog i jest sporo do tłumaczenia. Ale nie zaszkodzi sie spytać
Ja proszę o "Otome wa Boku ni Koishiteru 13ep oav", "Inukami: The Movie", "Sumomomo Momomo 1z2 specjalnych ep" (bo wiem że 2 jest na razie tylko RAW) i o skończenie tłumaczenia "Seto no Hanayome" z innej grupy jak Ayako.
Otome wa Boku ni Koishiteru 13ep oav, to się przetłumaczy, ale muszę mieć wenę, bo o ile seria tv była niezła, to ta ova jest do dupy.
Mam prosbe aby ktos przetlumaczyl One Piece 277-278, od 299 do 302, od 315 do 322 i tez dobre anime Hero Tales, narazie są przetlumaczone 2 odc.
Wielkie Dzieki
PoZdRo
tez dobre anime Hero Tales, narazie są przetlumaczone 2 odc.
Wielkie Dzieki
PoZdRo
Jutro zabieram się za 3 odcinek. Jak dobrze pójdzie, to do końca roku nadrobię all.
Ja proszę o "Otome wa Boku ni Koishiteru 13ep oav", "Inukami: The Movie", "Sumomomo Momomo 1z2 specjalnych ep" (bo wiem że 2 jest na razie tylko RAW) i o skończenie tłumaczenia "Seto no Hanayome" z innej grupy jak Ayako.
Seto no Hanayome - do tego miały powstawać hardki, ale stanęło, albo idzie im to bardzo powoli.