Nie jesteś zalogowany.
musieli ci jakoś wcisnąć 3 chapterki a nie 4 w odcinek
ale też chciałbym że by była przynajmniej zaczęta walka no nic pozostaje czekać do 10 stycznia
hmm 40-41 ep naruto
totalne lanie wody... retrospekcje itp.... ogolnie prawie nic nowego...
dobre byly 2 scenki
1.jak naruto lutnal orochimaru na "dzien dobry"
2.jak naruto lutnal chakrą kabuto i sakura dostala
co do napisow
wchodze w napiprojekt
sciagam napisy
wlaczam anime i che ogladac a tu lipa
napisy 0 zgrania z anime
masakra
wbijam sie na ansi i dopiero napisy od Rod'a mnie poratowaly... w sumie moglem ogladac an hardsubach ale leniwy jestem
Wie ktos moze czemu [S^M] nie wydalo Shippuudena?
Może dlatego, że zbliżają się święta, a oni zawsze mają w tym okresie zastój.
Dziwne że l33t-raws nie wydało nic od 35 epka. Myślicie że to chwilowy zastój czy dali sobie spokój z Shippuudenem???
Jak nie wydało? Przed chwilą się pojawiły do 39.
No patrz, jak na rzyczenie
odcinek 40-41 - 10 minut zoom na oczy tego, 10 minut zoom na oczy tamtego, 20 minut wiatr wieje na moście i liście fruwają, 5 minut przemiana Naruto... o odcinek się skończył
Dokładnie. Akurat w tym czasie gadałem ze znajomymi na GG i napisałem, że przez 20 mnut stoją naprzeciwko siebie i "straszonko".
Odcinek faktycznie nie wylewał fabułą... przedłużają z tym "hiper-kumulowaniem" na maxa! Jeszcze chwila i Naruto osiągnie poziom SSJ3! Cały chwyt polega na tym, że w zapowiedziach następnych odcinków mieści się ok. 90% fabuły(nie pokazują tych fruwających liści , o które nie wiadomo o co się czepiacie. Wszakże to walka w Kraju Trawy jest... to zielono być musi!)
Gdzie sie podziały walki w stylu Naruto & Sasuke?? Albo Naruto & Gara?? Albo Gara broniący swoją wioche?? To były walki a nie stanie na przeciw siebie i gadanie "Może papier, kamień i nożyczki albo zagrajmy w pokera rozbieranego z Sakurą jak to robiłeś z Ji i Tsunade?? Fajnie było??" Tak mnie denerwuje ta ciągnięta akcja że....
No jak zwykle twórcy tego anime zepsuli kolejny special. Brawo dla nich! Oj ile to juz bylo takich nudnych odcinkow? Masaaaaa, a nastepny odcinek za 3 tygodnie ^^
~Revan, tych nudnych odcinków było aż 40 Jeden dynamiczny, co im wyszedł, był 10 marionetek vs. 100 marionetek
^^
Dobrze, że się wziąłem za Bleacha, bo bym chyba umarł z nudów ;(
...
Ee tam, zawsze możesz na bieżąco oglądać kilkanaście/dziesiąt serii wtedy śmierć z nudów ci nie grozi . W rzeczy samej, NS jest z odcinka na odcinek coraz bardziej nudny i jeszcze perfidnie dają przedłużanego ochłapa, żeby mieć spokój na 3 tygodnie. Według mnie, odstęp między mangą, a anime jest na tyle duży, że 3 tygodnie to wielka przesada, ale nvm. Cieszę się, że mam przynajmniej Naruciaka za darmo bez żadnych jetixowskich dubbingów. Co innego gdybym za to płacił, wtedy bym był ostro zdenerwowany.
To ja może napisz co warto oglądnąć przez święta )Jak nie ma Naruto
)
Oglądnięte:
Seto Hanayome - Parodia wszystkiego co może być a ponad to świetnie zrealizowana miłosna para małżonków :PP
Berserk - Warto klasyka każdemu polecę ten tytuł...
Elfen Lied - Tak samo jak u góry...
Hellsing - Dla lubiących wampiry
Shuffle - Dla maniaków romansideł ale po połowie serii bardzo w ciągająca fabuła..
Shakugan no Shana - Strasznie mi sie podobało polecam...
School Days - Cudowna seria a ostatni odcinek po prostu mnie wrył w siedzenie...
Claymore - Warto oglądnąć!!!
Evangelion - Ponad czasowe jednym słowem a manga jeszcze bardziej ponad czasowa HIT Hitów...
Lovely Complex - Miło sie ogladało...
Dragonball - KLASYKA
Oglądam:
Higurashi no Naku Koro ni - Własnie oglądam ) 8 epek. Bardzo ciekawy horror...
Bleach - Każdy zna jak wychodzi nowy...
One Piece - 90 epek myślę że klasyka przypomina mi DB
Myself; Yourself - Romansidło z tajemnicami...
Clannad - Ciężko do którejś kategorii dać...
Gigantic Formula - Czekam na napisy!!! Mi się strasznie spodobało a w szczególności podgląd na psychikę przeciwników...
Shakugan no Shana second - Nie tak dobra jak pierwsza ale sama myśl jedynki )
To są tytuły na święta polecam )
~UcheJ: Naturalnie, to wszystko są bardzo świąteczne tytuły . Przybieżeli do Betlejem, karp i Elfen Lied to w sumie daje bardzo świąteczną atmosferę
.
By nie robić wielkiego offtopa, mnie osobiście intryguje jak bardzo można rozciągnąć coś co powinno trwać max 10min, myślałem, że to co robili przy walce z Sasorim to był szczyt, ale teraz odnoszę wrażenie, że oni dopiero się rozgrzewają. Za 3 tyg czeka nas zapewne odcinek w którym będziemy mieli zbliżenia na naruto z każdej możliwej strony: naruto z góry, z dołu, z przodu, z boku, od dupy strony... po czym to samo zrobią z Orochimaru i odcinek się skończy, po czy w scence humorystycznej tekst: "który ładniejszy?" i już jest wytłumaczenie tytułu Orochimaru vs Jinchuuriki .
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-12-23 21:52:18)
Odcinek faktycznie nie wylewał fabułą... przedłużają z tym "hiper-kumulowaniem" na maxa! Jeszcze chwila i Naruto osiągnie poziom SSJ3! Cały chwyt polega na tym, że w zapowiedziach następnych odcinków mieści się ok. 90% fabuły(nie pokazują tych fruwających liści
, o które nie wiadomo o co się czepiacie. Wszakże to walka w Kraju Trawy jest... to zielono być musi!)
SSJ4 bo 4 ogony, a ciekawe kiedy będzie full SSJ9
Po tym co zapowiedział nam Naruto, to za 3 tygodnie czeka nas coś więcej niż tylko gapienie się na postacie z różnych perspektyw. Ja daję tej serii jeszcze spore szanse na wybicie... chociaż, póki co na 2 niby-ciekawe walki, żadna z nich mi się nie podobała, i sądze, że bardziej niż to było pokazane w epie 40-41, akcji przedłużyć nie można! Myślałem, że rekord w przeciąganiu pobili Goku z Freezą ... a tu proszę!