Nie jesteś zalogowany.
spoko thx do
skorzystam z propozycji do okulisty pójdę w poniedzialek
Właśnie zaczęłam oglądać. To jest niezłe. Nawet bardzo dobre:) Przy paru akcjach spadłam z krzesła:P
Początkowe odcinki wywarły wprawdzie na mnie wrażenie Harry'ego Pottera po japońsku skrzyżowanego z Pokemonami XD ale to wrażenie szybko minęło.
Jestem w rzeczy samej zachwycona. Miłe, przyjemne, śmieszne i lekkie - czyli coś w sam raz na niedzielne popołudnie XD
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
heh juz przeczytalem to mam tez po japonsku do 12 vol wiem ze od 8 jest tak jakby 3 seria anime
Pozatym dopóki nie ma oficjalnej zap. III sezonu to nie uważam, że jest to spoiler, tylko wyjaśnienie, bowiem nie zapowiada niczego, co ma być w x epku. Przyjmujemy tutaj jako spoiler definicję powszechną, a nie dosłowną ( według, której moja wypowiedź jest faktycznie spoilerem XD ).
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -announced
Koniec z podpowiadaniem bojer
W temacie serii powiem, że znośna. Idzie się pośmiać - chociaż strasznie infantylne bywała, albo za bardzo podchodzące pod BDSM ;p
Ostatnio edytowany przez Ariakis (2007-12-19 14:39:47)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
czyli jutro powstanie 3 seria?? cool ale ciekawe czy walna to wszystko na zeronotsukaima.wbijam.pl
czyli jutro powstanie 3 seria?? cool ale ciekawe czy walna to wszystko na zeronotsukaima.wbijam.pl
niestety jutro nie powstanie 3 seria ZnT, ale czy walić to będą na tej stronce to nie wiadomo...
Dzisiaj obejrzałem Ostatni odcinek pierwszej serii i muszę przyznać że już dawno się tak nie uśmiałem przy Anime.Polecam naprawdę dobre.chyba zacznę dzisiaj 2 serie
Mówisz? to może sobie obejrzę . Póki co lista "Plan to watch" jest narazie spora .
To kiedy będzie ta 3 seria i czy będzie ?
Nieważne kiedy będzie, ważne, że będzie na pewno. Za dużo wątków zostawili:P Już się nie mogę doczekać:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Jezeli wyjdzie to pewnie tak jak porzednie dwie kolo lipca
a tak nawiasem kumpel poprosil mnie zeby was zaprosic na jego stronke xD www.zeronotsukaima.yoyo.pl
zapewne wyjdzie po zakonczeniu emisji Shakugan no Shana second (tak samo jak SnS'second mialo emisje po ZnT'second) Jak by na to nie patrzec to za obydwa tytuly jest odpowiedzialny J.C Staff ;]
a tak nawiasem kumpel poprosil mnie zeby was zaprosic na jego stronke xD www.zeronotsukaima.yoyo.pl
Stronom postawionym na dupnym hostingu, z reklama na polowe strony, na cms'ie dla klanow (nuked-klan), ze zdupionym kodowaniem oraz z bledami ortograficznymi i stylistycznymi w newsach - mowimy nie!
Ostatnio edytowany przez ciapek (2007-12-20 19:06:08)
hehe a fajne jest to anime ?? co żeś na pisał? bo narazie nie mam co ogladac ;P
Zero no Tsukaima nie jest fajne, tylko GENIALNE!!! Mam nadzieję, ze szybko pojawi się ta trzecia seria...:)Już się doczekać nie mogę:p
ahh nie moge sie doczekac znt 3 season XD ahhhh Louiseee ^_^ imho mogli by dodac jakiegos innego Gandalfra do 3 seri -.- bo nudno tak powiewalo w 2 seri czasem.
Dobra, 3 seria ZnT ma być niby w 2008 roku...ale w którym miesiącu ma się ukazać?;/
prawdopodobnie w lipcu, jak poprzednie serie
hmmmm... przemek możliwe możliwe ale fajniej byłoby jakby zrobili wczesniej