Nie jesteś zalogowany.
wielu fanow Tsubasa Chronicle na pewno ucieszy fakt ze CLAMP zamierza wyemitowac na wiosnę 2006 roku ww. serie. zobaczymy jak ja dalej rozwina.
Ano mnie to cieszy
Heh... no i w 2007 bedzie ostatnia 3 seria :-)
ja tez sie ciesze bo lubie to anime.. muza jest swietna...
Ja już się nie moge doczekać 2 serii:D, ale jeszcze nie mam 26 odcinka 1 serii:(, wiecie kiedy może się ona ukarze???:P
Dattebayo na swojej stronie dała info na temat Tsubasy Chronicle ep 26
"Tsubasa episode 26, the last episode will be done when it's done. Asking about it gets you banned."
Nie myślałem że kiedyś to powiem (napisze), ale poczekam na wersje od DB i LE
Eeeee, a ja myslalem ze to anime bedzie sie dalej ciagnac. Teraz bedzie trzeba czekac, az puszcza 2 serie. >.<
Ale moze to i lepiej niz mieli by puszczac zapychacze, jak ma to miejsce w Naruto.
No nic, bede czekal z niecierpliwoscia na 2 serie.
Lol...
no ja nie czekam :-)
bo juz jest rotfl
No fakt... Naruto robi sie juz nudne.. :-)...nie wiem ale oni chyba mają zapędy by powalczyc z Modą na sukces :-)...
Jak już jest?
Druga seria prawdopodobnie wystartuje 29.04.2006.
Informacja z AniDB.
mam nadziej ze 2 seria bedzie lepsza bo pierwsza po 5 odcinku troche oklapla
A mi sie pierwsza podobala do samego konca. Jak druga seria utrzyma taki sam poziom, to bede zadowolony.
jestem zachwycona tym anime i do tego muzyka, swietnie oddaje klimat calego anime miejmy nadzieje ze w nastepnej serii muza i sama fabula utrzyma swój poziom jak przy sezonie 1:)
yol
fajnie ze wychodzi druga seria
a moze ktos wie czy wyszedl juz movie ??
Panie z Clampa nie należą do moich ulubienic, wręcz przeciwnie, nie cierpię ich, ale jeśli wy za nimi przepadacie, to w kwietniu rozpocznie się emisja innego ich dzieła XXXHOLiC TV.
Bohaterowie z XXXHOLiC byli też w Tsubasa Chronicle, z tymże grali hmmm... trzecie skrzypce, albo nawet czwarte.
Zresztą kwiecień to początek nowego sezonu i będzie bardzo dużo nowości.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-03-03 08:31:38)
Faust to co podałeś to chyba raczej "Ova" jakaś a nie movie trwa około 35min a uzupełnieniem tej "Ovki" i zarazem zapowiedzią nowej serii jest - [Q-R] Theatrical Feature xxxHOLiC - Manatsu no Yoru no Yume (DVD x264 720x480 24fps AC3 5.1ch Dual Audio).mkv trwający minimalnie ponad godzinkę.
p.s Anka mnie ubiegła
Ostatnio edytowany przez belgrath (2006-03-03 08:30:44)
Film kinowy był emitowany (tak mi się zdaje, że data na AniDB to data wyświetlania/emisji)20.08.2005 i jeżeli brać pod uwagę, że FMA movie był wyświetlany 23.07.2005 a DVD z tego filmu już wyszło. To chyba można liczyć w bliskiej przyszłość na DVD Tsubasa Chronicle: Princess of the Country of the Bird Cage.
A co do kwietniowych premier to przeglądając kalendarz na AniDB, to w sumie fajerwerków nie widać(oprócz TC).
Może fajne będzie TOKKO, Kiba i może Soul Link. Oby było coś ciekawego.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-03-03 08:55:43)