Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
no nie wiem..
może sie zapowiadać interesująco ale mam nadzieję, że nie odwalą fuszerki jak w przypadku Naruto.
tzn. 1 film kinowy Naruto uważam, że jest genialny a następne [2-3] nie trzymają się kupy.
Shippudenowskiego nie widziałem jeszcze ale mam obawy, że będzie podobny do najgorszego [3]1 film Bleach był świetny i zawarli w nim praktycznie wszystko czego brakowało w serii + to co było, ścisnęli i upakowali. Wyszło nadzwyczaj dobrze. Co wyczynią w 2 to się dopiero okaże.
zgadzam sie i dodam ze moze byl lepszy od 1 filmu Naruto, ktury mi sie bardzo podobal nietak jak nastapne czesci mogli ich wobule nierobic mam nadzieje ze nowy film z przygodami naruto bedzie bedzie jeszcze lepszy od pierwszego
Ja już się nie mogę doczekać tego nowego filmu. Zwiastuny oraz to co można przeczytać o fabule wyglądają moim zdaniem po prostu świetnie. Będzie parę wątków o przeszłości Hitsugay'i. Zapewne będzie tez pare efektownych walk [typu kapitanowie vs Hitsugaya i spółka]. Miejmy tylko nadzieję, że nie będziemy musieli tyle czekać na jego przetłumaczenie co na Memories of Nobody...
PS> Jesli chodzi o Naruciaka to moim zdaniem te filmy to jakies nieporozumienia... 1wszy jeszcze przeboleję, ale reszta to wg mnie totalna słabizna.
Pojawił się jakiś single z Bleach Movie II [Nipponsei] BLEACH Movie 2 The DiamondDust Rebellion Mou Hitotsu no Hyourimaru Theme Single - Hikari no Rock [Sambomaster].zip.torrent. Premiera w kinach już za dwa dni :] tylko na DVD będzie trzeba trochę poczekać .
Ja tam mam tylko nadzieję, że nie trzeba będzie znowu tyle czekać na wersję w dobrej jakości. Na tego Memories of Nobody to czekało się a czekało i to ładnych kilka miesięcy. Mam nadzieję, że Daimond dust rebellion wyjdzie szybciej.
Ja mogę poczekać. Byleby tłumaczenie było dobre i nie była to chamska kamerówka z kina. A tak przy okazji to nie pogniewałabym sie za polskie wydanie DVD. Totora sie doczekałam, więc kto wie?
I jak Wam sie podoba nowy opening do 153 epka? Kinówka zapowiada się naprawdę smakowicie
猫が大好き!!!
Już nie mogę doczekać sie tego filmu hehe Memories of Nobody bardzo mi sie podobał i mam nadzieje ze tak bedzie i z Diamond Dust Rebellion:) A co do openingu 153 odcinak to naprawdę jest na co popatrzec:)
Ma juz ktoś ten film? Skad mozna zassac?:>
Człowieku...
Ten Film bedzie można zassać dopiero za jakies 6 miesięcy w normalnej jakości...
No chba że wcześniej bedzie jakaś kamerówa...
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
dvd moze bedzie na wiosne. wtedy trzeba bedzie zaczac szukac po torrentach albo walic a ebaya i kupic
猫が大好き!!!
Dokładnie lepiej poczekac niż oglądać jakieś dziadostwo gdzie będzie kiczowy obraz i dzwięk.
A i jesze może się zdażyć, że będom sobie spacerować ludzie po ekranie zasłaniając obraz
Czasem warto poczekać
Tak tak...pierwszy movie bleacha był świetny! Nawet w pewnym momencie zakręciła mi się łezka w oku...ale to może dlatego że bardzo często płaczę na filmach xD Jak zabijają jakies zwierzątko też...
A co do Bleach movie II ... jeszcze nie będę nic mówiła, żeby nie zapeszyć...ale w każdym razie zapowiada się interesująco. Pozostaje tylko cierpliwie czekać i mieć nadzieję, że nie będzie to kicz.
Niwewie nikt kiedy moize wyjdize Bleach Movie 2: The Diamond Dust Rebellion?? na DVD??
Podobno 3 września.
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2008-07-01 20:21:47)
...
widziałam zapowiedź połączoną z wycieczką Kona do NY.... matko znowu będą bili Rukię
猫が大好き!!!
kiedy wydadzą Movie II na DVD bo czekanie mnie dobija dobrej wersji nigdy się nie doczekam
A masz może złą wersję?? Heh jak masz to mi nie mów, bo jeszcze pooglądam i zepsuje sobie całą zabawę...
W każdym razie na DVD trzeba będzie poczekać jeszcze ponad miesiąc, bo ma wyjść we wrześniu.
Edit
Kilka tygodni temu znalazłem info, że film ma wyjść końcem września. Ale to było na jakimś forum, a w dodatku teraz nie mogę tego znaleźć :|. jak będzie to zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez Matyk_Hunter (2008-07-23 13:13:38)
kiedy wydadzą Movie II na DVD bo czekanie mnie dobija dobrej wersji nigdy się nie doczekam
Przybliżoną datę napisałem 3 posty wyżej, damn.
...
Jeszcze nie obejrzeliśmy Movie II, a już się Movie III szykuje:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6041
Wygląda na to że fani Ruki będą zadowoleni.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna