Nie jesteś zalogowany.
O, widzę że i na Wawę przyszedł czas xD 5 stycznia z tego, co zauważyłem, czyli sobota. Jakby nie było jest no nadal dzień pracujący. Prawdopodobnie ja i Hiki będziemy właśnie w robocie gdzieś do tej godziny. Jak nie później xD
Jako że brak mi pomysłów dostosuję się do reszty, jeżeli uda mi/nam się wpaść. Wtedy co najwyżej zgadam się z kimś przez telefon i się dojdzie Też jestem za miejscem, gdzie można palić A jak chcecie tanie piwo, to na murek trzeba iść
EDIT:
~Smoczek, możesz dopisać do listy mnie i Hiki (nawet w tym samym myślniku ).
Przyszło mi na myśl, że dobrze by było spotkać się w miejscu, gdzie mają duże ławy, np. Bierhalle. Hiki rzuciła jeszcze Browarnią na Krakowskim, zdaje się. Jak wrócimy do Wawy, to podrzucę coś więcej, ewentualnie jakiś opis.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-26 14:05:58)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Spoko, dopisałem.
Co do miejsca w którym można palić - osobiście jestem przeciw, nie po to decyduje się nie palić, by później być biernym palaczem (wystarczy mi, że ganiam brata żeby wyłaził na korytarz, jak chce sobie zapalić), ale jeżeli już wybierzemy miejsce dla palących to przydałoby się, by osoby palące pomyślały o niepalących i starały się zminimalizować ilość dymu pchanego w innych.
btw. lista miejscówek, które padły jako propozycje spotkania:
-Złote Tarasy
-Traffic
-Arkadia
-Blue City
-Bierhalle
-Browarnia na Krakowskim
Miejsc zbiórek też rzucono kilka:
-Pałac Kultury (należałoby to sprecyzować)
-Złote Tarasy, przed empikiem
-Środek pasażu handlowego na stacji Metra (Centrum)
mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem.
Dobrze byłoby zdecydować się na jedno miejsce, bo spotkania w kilku miejscach raczej nie zrobimy xD.
Poza tym nadal trzeba ustalić godzinę.
Parę osób pisało, że 12 to dla nich za wcześnie (kurde... 12 to już południe xP), więc proponuję 13.
Chyba wszystko ^^.
[yahoo]Jestem za Blue City8-D nawet jak nie pojade,to nie chce zeby pózniej było cos nie tak,ale to nie ja decyduje[los]
Decydujemy wspólnie (będzie zbiorowa odpowiedzialność xP), bo inaczej to IMO nie ma sensu ^^".
Dobra, żeby zapalić można w razie czego wyjść na zewnątrz
Jeżeli padłoby na Arkadię, to mamy tam kilka możliwości, w tym Bierhalle, kręgle i kino (nie wiem po kiego grzyba na takim spotkaniu iść na film ). Wtedy najlepiej byłoby w pod dworcem centralnym, bądź gdzieś na Jana Pawła II, żeby bez problemu dojechać do A.
Pałac Kultury - najłatwiej pod Kinoteką.
Jednak miejsce zbiórki HQ raczej nie będzie dotyczyło. Dla nas najwcześniej pasowałaby 16-17, ale do czwartku 3 stycznia trudno mi określić cokolwiek na sobotę. Uroki pracy w niesprecyzowanych godzinach i dniach
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-26 15:24:48)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Np o mnie:P A tak na marginesie, jeśli to będzie bardzo z rańca (bo gdzieś tam się taka propozycja przewineła) to ja będę się musiała raniuchno zerwać, żeby zdąrzyć Ale też nie ma sensu wieczorem, bo faktycznie zimno i ciemno i tez nie zagrzałabym miejsca, bo musiałabym zaraz łapać pociąg z powrotem XD
Dobra, żeby zapalić można w razie czego wyjść na zewnątrz
No właśnie:P Ja jestem osobą palącą ale nie widzę w tym żadnego problemu. Zawsze można się wstrzymać od odpalania co 15min (w końcu jak towarzystwo jest miłe i tematy interesujące, to tak aż do palenia nie ciągnie[kombinuje]) A jak coś to zawsze się można na 5min odseparować, a potem zastanawiać, "kto mi najbardziej dupę obrobił" (joke[hehe])
Imo jestem za miejscem, którego nie sposób przeoczyć, np. PK:P
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-12-26 15:49:16)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Dlatego 13 wydaje mi sie optymalna.
Quithe - ja bym proponowal inny sposob dotarcia do Arkadii (jezeli tam bysmy chcieli pojsc ^^):
Metro do stacji "Dworzec Gdanski", a nastepnie jeden przystanek tramwajem (mozna przejsc), bedzie szybciej ^^.
A teraz pytanie podstawowe .. jak sie rozpoznamy xD no bo tak po nickach to zdeczka hmm dziwnie by wygladalo ... "szukam Ichigo_Bleach" albo Smoczka
Ostatnio edytowany przez Gizmo100 (2007-12-26 16:43:52)
Dlatego 13 wydaje mi sie optymalna.
Quithe - ja bym proponowal inny sposob dotarcia do Arkadii (jezeli tam bysmy chcieli pojsc ^^):
Metro do stacji "Dworzec Gdanski", a nastepnie jeden przystanek tramwajem (mozna przejsc), bedzie szybciej ^^.
Mi to zasadniczo rybka, jak już pisałem. Skoro chcecie spotkać się o 13 , to do której macie zamiar być na spotkaniu? Wiadomo, że osoby bezpośrednio z Wawy mogą posiedzieć dłużej, ale wolałbym nie pakować się w sytuację, w której docieramy na 17-18 i po dwóch godzinach się rozchodzimy
EDIT:
~Gizmo100, można dołączyć zdjęcia w pierwszym poście obok nicków zdeklarowanych osób xD Prześle się link do ~Smoczka na PW i wstawi.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-26 16:47:56)
-Złote Tarasy, przed empikiem
Empik w złotych tarasach ma 3 piętra i raczej jest ruchliwy. IMO lepszym miejsce jest przed ispotem (sklep apple), bo wyróżnia się na tle innych sklepów (90% powierzchni ispotów to podłoga :>, ot ten w ZT to coś takiego -> http://matipl.pl/wp-content/uploads/ima … _ispot.jpg ) i tam nigdy dużo ludzi nie ma.
A teraz pytanie podstawowe .. jak sie rozpoznamy xD no bo tak po nickach to zdeczka hmm dziwnie by wygladalo ... "szukam Ichigo_Bleach" albo Smoczka
Przebrać się za postacie z awatarów ? :>
EDIT:
Wpadłem na lepszy pomysł - każdy pewnie ma jakąś mangę, a ilu ludzi czyta ostentacyjnie takie rzeczy ? Idealne na rozpoznanie.
Ostatnio edytowany przez qwig (2007-12-26 16:58:00)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
EDIT:
~Gizmo100, można dołączyć zdjęcia w pierwszym poście obok nicków zdeklarowanych osób xD Prześle się link do ~Smoczka na PW i wstawi.
To na pewno by pomogło
Gizmo100 napisał:A teraz pytanie podstawowe .. jak sie rozpoznamy xD no bo tak po nickach to zdeczka hmm dziwnie by wygladalo ... "szukam Ichigo_Bleach" albo Smoczka
Hehe Dobre XD
[cytuj]Empik w złotych tarasach ma 3 piętra i raczej jest ruchliwy. IMO lepszym miejsce jest przed ispotem (sklep apple), bo wyróżnia się na tle innych sklepów (90% powierzchni ispotów to podłoga :>, ot ten w ZT to coś takiego -> http://matipl.pl/wp-content/uploads/ima … _ispot.jpg ) i tam nigdy dużo ludzi nie ma.[/quote]
To jest dobry pomysł, skoro mało ludu tam jest ^^. Powiedz tylko gdzie są dokładnie Złote Tarasy i gdzie jest ten ispot (piętro).
Co do zdjęć - dawajcie, powrzucam ^^.
edit: swoje wstawilem ^^.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2007-12-26 17:11:43)
http://www.zlotetarasy.pl/page/plan_centrum - poziom 2, sklep nr. 240 (trzeba doklikać, bo to flash). Same złote tarasy -> http://www.zlotetarasy.pl/page/lokalizacja - jak widać, "pod PK" to inaczej w ZT ;p
EDIT:
A, zapomniałem napisać, że też jestem zainteresowany spotkaniem się :>
Ostatnio edytowany przez qwig (2007-12-26 17:20:39)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mi te Złote Tarasy pasują.
Dobra - wstępnie godzina ustalona jest na 13.
Teraz jeszcze pytanie czy wszystkim pasuje miejsce zaproponowane przez qwiga?
Gizmo100 napisał:A teraz pytanie podstawowe .. jak sie rozpoznamy xD no bo tak po nickach to zdeczka hmm dziwnie by wygladalo ... "szukam Ichigo_Bleach" albo Smoczka
Dla mnie bomba!
Jak już się na coś zdecydujecie(-jemy) to dajcie znać, bo mi jest i tak obojętne, a to że IMHO Złote Tarasy ssą pewnie wiele do dyskusji nie wniesie.
Co do tych złotych tarasów to muszę przyznać że nigdy nie byłem, no ale jakoś myślę że trafie.
Mam sobie k*&^a twarz podpalić?! XD
EDIT: Torch-woman8-D
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-12-26 17:52:19)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262