Nie jesteś zalogowany.
Rexo,ale te kpiny ze mnie ze nosze okulary są nie dopomyślenia[blee]nie cierpie ich,ale czasem ratuja sytuacje slepym[zezik]
Pokazuj fotkę Ocenimy sami.
Nawet nie mam w kompie,a pozatym nie wiem jak wy to wstawiacie:(jak znajde to wlepie moze cos sie znajdzie[szpan]
Nawet nie mam w kompie,a pozatym nie wiem jak wy to wstawiacie:(jak znajde to wlepie moze cos sie znajdzie[szpan]
Czy ty chcesz powiedzieć, że mimo dwóch ostrzeżeń nadal nie przeczytałaś FAQ?
Przeczytalam:)i to 40 razy.Teraz musze go czytac po kazdym moim wejsciu hi;)
Lol
Przepraszam nie mogłam się powstrzymać xD. Ty tak piszesz na serio czy dla zwały? bo jakoś nie widać że przeczytałaś FAQ, i cos mi sie wydaje ze mamy kolejnego mareczka xD.
Freeman, rozbroiłeś mnie w tym momencie. Punkt dla ciebie
A co do okularów mam tu gdzieś wstawioną fote z libacji gdzie wdziałem zdobyczne (znaczy się znalezione) że tak powiem "okulary". Kobitki stwierdziły że jakoś w okularach lepiej wyglądam(poważniej). Tak więc to że nosisz okulary wcale nie oznacza że wyglądasz w nich źle.
[cholera]Marysiu własnie przeczytalam i sie zaczełam bac na serio o kolejne ostrzerzenie,dlatego wole byc rozwazna od tej pory[hehe]
Wybacz że nie bede sie zachwycał urodą(pewnie doskonale o niej wiesz) ale wzrok przykuła ściana. Ichi jest namalowany na ścianie prawda?? Brawa dla malarza;P
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-12-27 02:08:49)
Fotka gdzieś sprzed miesiąca.
Ty to w 100% twój avatar Świetnie dobrałeś.
Matko:) ja bym nie miała odwagi pokazac swojej prawdziwej twarzy,i okularów które nosze.Tak to co napisałam to nie zart naprawde mam okulary[zezik]
Spójrz na moje 2 strony wstecz. Źle wyglądam w okularach których [prawie] nienawidzę?
Może pocieszy cię fakt, że moim zdaniem masz kawaii avatar?
Oj, za dużo tych sesji RPG
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-12-27 02:18:28)
Wybacz że nie bede sie zachwycał urodą(pewnie doskonale o niej wiesz) ale wzrok przykuła ściana. Ichi jest namalowany na ścianie prawda?? Brawa dla malarza;P
tak obraz jest namalowany na ścianie, a dokładniej na tapecie rodzice oświadczyli, że na scianie nie moge bo potem się nie będą umieli tego pozbyć (tylko po co ?) ps. w kieliszku jest sok porzeczkowy
No kachaldz znaczy sie katarzyno:) niezłe zdjęcia ale ostatnio zauważyłam wszędzie sie nimi lansujesz co??