Nie jesteś zalogowany.
Często sie zdarza, że ludzie wolą po prostu unikać torrentów. Z różnych powodów - nie chce im sie ściągać bądź też nie wiedzą jak ich używać. Jednak czasami trzeba skupić sie na nich ponieważ większość rzeczy, których szukamy można znaleźć jedynie tam. Z anime niewiele wrzucane jest na serwery.
Ja już rozwiązałem mój problem z torrentami. Nie mam zewnętrznego IP, a upload mam dość skromny, więc torrenty u mnie za dobrze nie śmigały. Kupiłem sobie konto Shellowe za 30zł na miesiąc. Konto jest na łączu 100/100 Mbitów więc praktycznie każdy torrent śmiga bardzo szybko, jeżeli chodzi o anime to jest to przeważnie conajmniej 200kb a w lepszych wypadkach nawet do kilku MB/s. Jeżeli torrent się zassa na shella, to ściągam sobie dane z torrenta maksem łącza na swój dysk, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że kiedy shell ściąga nawet wymarłe na pół torrenty to ja mogę mieć kompa wyłączonego, a on nadal pracuje i w końcu dokończy ściąganie
Często sie zdarza, że ludzie wolą po prostu unikać torrentów. Z różnych powodów - nie chce im sie ściągać
Zacytowałam samą siebie. ^^ O tym właśnie mówiłam. Ja sama jeszcze 2 lata temu miałam koszmarnego neta. Wtedy właśnie o torrentach nie mogło być mowy. Dopiero później, kiedy wykupiłam internet gdzie indziej mogę spokojnie pobierać torrentami. Co do przyczyn dla których ludzie mogą mieć kłopoty z torrentami może być ich o wiele więcej. Zależy choćby i od rodzaju oraz strony z której on pochodzi.
Witam, to znowu ja i znowu czegoś poszukuje
Poszukuje odcinków School Days ONA, nie chodzi o zwykłą serię school days tylko ONA, pierwszy odcineczek z Angielskim fansubem udało mi się dostać tutaj, ale ja poszukuję 1 odcinek w RAWIE, bądź dalsze odcinki jakiejś grupy subującej albo też RAWY. Odcinków z tego co się doszukałem jest 6. Jeżeli znaleźlibyście mi chociaż ten pierwszy odcineczek w RAWIE to mógłbym zrobić do niego Polskie napisy korzystając z tej wersji Angielskiego fansubu którą posiadam, a jak wiadomo przy RAWIE nie trzeba by oglądać Angielskich hardsubów. Może być praktycznie wszystko co znajdziecie o School Days ONA
School days ONA jest bardzo podobne do zwykłego School Days, ale jednak to nie jest dokładnie to samo, prawdopodobnie ma inne zakończenie
TUTAJ JEST MAŁE INFO O SCHOOL DAYS ONA
Źródło praktycznie dowolne, może być torrent i to nawet wskazane, albo może być jakiś direct download.
Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez rzepekpl (2007-12-27 04:11:13)
Szukam anime "Girls Bravo" seria I i II w wersji nieocenzurowanej.
Najlepiej jakiś Directdownload... w ostateczności torrent.
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez werewolf (2007-12-27 07:07:29)
A ja poszukuje aktualnego torrenta, z którego dam rade ściągnąć fajną serie (ma być fajna, nie ważne czy to komedia, horror, romans itd.). Rozumiem, że są gusta i guściki i że jakaś seria może mi się nie spodobać, ale to już mój problem. ^^
ma ktos moze na plytach eyeshilda21 87-?? nie ma juz zadnych dzialajacych linkow do rawkow! a kurat 10 stycznia wracam do polski na 3 tyg.to moglbym zrobic mala wymianke chetni proszenie na gg:2166394 (eyeshild21 i tygrysia maska takich tytulow szukam ):)
(...)
O ile dobrze wiem, School Days ONA, to powycinana i sklejona w całość animacja z gry o podobnym tytule.
Parę odcinków (jeżeli można to tak nazwać) udostępnionych jest na Youtube. Jednakże jakość tych nagrań pozostawia wiele do życzenia.
Odcinek pierwszy (Paikia-Fansubs) znaleźć można na AnimeSuki. Być może z czasem pojawią się kolejne.
Edit: A, rzeczywiście, link już podawałeś. Nie zauważyłem.
Ostatnio edytowany przez vennor (2007-12-27 18:39:52)
[cytuj]Odcinek pierwszy (Paikia-Fansubs) znaleźć można na AnimeSuki. Być może z czasem pojawią się kolejne.[/quote]
Odcinek pierwszy już mam, podawałem wcześniej do niego nawet link, niestety nigdzie nie mogę znaleść czystego odcinka bez Angielskich hardsubów.
A tą grę to może sobie ściągnę i zobacze co to takiego
Zjadacz wiem ze cieslak mial cos majstrowac z hardkiem, ale zanim doczekam hardka się to moze ktoś jednak ma te rawki Tokyo Tribe 2.
Wbijasz na kanał Quantum-Raws, wchodzisz na bota Something i tam jest:)
Pomozcie :<
Szukam torrenta z ​ Seto​ no​ Hanayome od [Your-Mom] do odcinkow: 18, 23, 15
Musze kuzynowi poseedowac.. mam wszystko an dysku ale nie moge znalesc torrenow ;< to co znalazłem to nie działa, nie da sie sciągnać pliku torrenta;< pomozcie ! plz.
własnienie musza być do tej grupy którą wyzej podałem, ja mam to juz na dysku, ale musze miec torrenty zeby walnoc to do programu i seedowac... ()wszystkie pozostałe juz mam
oki dzieki
aha momenciik :d pomyliłem się
Nie 15 tylko 18
dzięki Ci !! :d
jeszce tylko 25 ;>