Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Bardzo bym prosił o dopasowanie przez kogoś napisów do tego anime do wersji grupy "New Life Anime".
Właściwie chodzi mi tylko o odcinki od 9 do 10, bo reszta jest dostępna.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Oj, drogi FAQ-san.;)
Problem w tym że Sub Edit Player mi nie chce działać. Nie jestem w stanie sam wykonać synchronizacji opisanej w FAQ.
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2007-12-27 23:19:38)
Taaa, Subedit mi nie działa, komputer się psuje, dzieci w domu płaczą, więc niech ktoś mi zrobi...
"Skazany na zajebistość"
taaaa...
a mam jakieś inne wyjście niż poprosić o to na forum takie jak to?
...
taaaa...
...
Ależ oczywiście Poszukać odpowiedzi na tym forum. Podobne pytania są zadawane średnio co miesiąc.
Thebassa napisał:taaaa...
...Ależ oczywiście Poszukać odpowiedzi na tym forum. Podobne pytania są zadawane średnio co miesiąc.
Ta, chyba na planecie wirującej trzydzieści razy szybciej od Ziemi W każdym bądź razie, do autora tematu - proszę poszukać po forum, synchronizacja była wałkowana na wszystkie możliwe sposoby. Po to jest punkt w FAQ, żeby takie tematy nas tu nie zalały dokumentnie. Co konkretnie nie działa ci w SubEdicie? A przy okazji, epki "od 9 do 10" to epki 9 i 10 chyba po prostu...
Kisiel napisał:Thebassa napisał:taaaa...
...Ależ oczywiście Poszukać odpowiedzi na tym forum. Podobne pytania są zadawane średnio co miesiąc.
Ta, chyba na planecie wirującej trzydzieści razy szybciej od Ziemi
że niby co to ma znaczyć? Mylę sie czy chodzi ci o to, że takie tematy powstają częściej niż napisałem [aka. jeden dzień ]
btw. Zawsze jak chcę dobrze [czytaj: nie opierdzielając nowego nakierować go co ma zrobić] to coś nie wychodzi
Oh, wybaczcie. Moja wina. Nie doczytałem informacji dotyczącej łatki. I właśnie stąd brał się ten problem z Subedit Player'em. (raczej źle zinterpretowałem)
Prosze moderatora o usunięcie/zamknięcie tematu.
Chciałem napisać 9-12, dziwnie wyszło.
Jeszcze raz przepraszam.
W takim razie zamykam.
Strony 1