Nie jesteś zalogowany.
a ja wolałbym, żeby wyszło w wakacje, bo teraz nie miałbym na to czasu
hehehe no moze a najlepiej jakby w te swieta wyszlo xD
Na dobre anime zawsze znajdzie się czas[hehe]
Na dobre anime zawsze znajdzie się czas[hehe]
no ba
Oabli oglądnęłeś\łaś juz całe dwie serie?
a tam 2 serie. Ma sie 3 pojawic
Oabli oglądnęłeś\łaś juz całe dwie serie?
inaczej bym tu nie pisał ogladlem tak ogladlem az 2 razy ;P
E no, Ty tak nie szalej[szpan]A postać, która jest Twoja ulubiona?:P
Tak Klapo, ja też bym chciała żeby jak najszybciej się 3 seria pojawiła:D Jak sobie pomyślę, ze ma się ona pojawić dopiero w lipcu to mnie coś ściska:P
Ostatnio edytowany przez Buniaka69 (2007-12-25 14:21:32)
to dopóki nie wyjdzie 3 seria, naucz się używać opcji edytuj:/
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-12-25 02:03:58)
Prawda do lipca czekać to aż żal ściska.Ale jest wiele innych anime godnych obejrzenia,np.Green Green polecam tym co nie oglądali
Ale i tak malo anime ma 3 serie. Wiekszosc (nie wszystkie) ma po 2.
Wiec raczej.. warto czekac, by moc znowu ogladac Zakochana Pare ;] psa i pana :p
Buniaka ja lubie saito kiedy go leje biczem panna
Klapo no warto czekac xD ale zal sciska jezeli ma powstac w lipcu
A jak go nie leje, to już go nie lubisz co[hehe]:P Ma ktoś może mp3 "First Kiss"?
Dzięki[yahoo]
ogląbnęłam to polecane przez kogoś Green Greentzn obejrzałam 5odcinków i się załamałam , jakoś tak ZnT jest o nieby lepsze, a co do 3 serii to ona musi być prawda? Bo co ja pocznę bez ZnT, przecieżbez tego się żyć normalnie nie da
Szafka po pierwsze słowniczek a po drugie tak bez ZnT nie da sei żyć
Ja już mam za sobą Green Green'a:) Poczekaj do odcinka 13:P Ale racja, bez ZnT żyć się nie da:D TRZECIA SERIO POJAW SIĘ!!!!
Wy to normalnie jakieś maniaki...
Weźcie se jakąś grę kupcie (Saga Heroes za 20 zyla jest od CDP, można sie dosć długo pobawić), znajdźcie sobie jakiegoś partnera... chodźcie na imprezy/do sklepów/do kina/inne* to doczekacie i do następnego ZnT i jeszcze dalej... a nie, że się żyć nie da... żyć to sie nie da bez wody i syrowców energetycznych (czyt. jedzenia)...
* Niepotrzebne skreślić.
Miejsce na wypisanie innych:
..........................................................................................