Nie jesteś zalogowany.
Arry my mówimy przeciętnie a ty sie idź schowaj i staraj sie ladniej pisac
Ja bym sie cieszył jak by ktoś podał dobrą stronkę skąd można ZnT 2 serie ściągnąć... bo ja miałem tylko jakieś lipne wersje z opóźnionym czasem dźwięku... prześlij mi ktoś PW ;]
Jelonek23 tu masz wersje bez sciagania zeronotsukaima.wbijam.pl
Arry my mówimy przeciętnie a ty sie idź schowaj i staraj sie ladniej pisac
Przepraszam?
Ładniej pisać? O czym ty gadasz, bo w twoim stylu pisania nie mogę znaleść żadnego sensu... Czy twoje posty się czyta wspak?
Tak właściwie, co ma moje pismo do tematu? Jest takie powiedzenia:
"Ja o Wiśle, a ten o przemyśle."
Ludzie, po co sie kłócicie? Piszemy tylko tak o, że bez ZnT nie da się żyć...czy wszystko musi być odbierane na poważnie?
Wy to normalnie jakieś maniaki...
Weźcie se jakąś grę kupcie (Saga Heroes za 20 zyla jest od CDP, można sie dosć długo pobawić), znajdźcie sobie jakiegoś partnera... chodźcie na imprezy/do sklepów/do kina/inne* to doczekacie i do następnego ZnT i jeszcze dalej... a nie, że się żyć nie da... żyć to sie nie da bez wody i syrowców energetycznych (czyt. jedzenia)...* Niepotrzebne skreślić.
Miejsce na wypisanie innych:
..........................................................................................
ZnT jest boskie i nieda sie żyć bez niego A ty heretyku nierób zamętu
Ludzie, po co sie kłócicie? Piszemy tylko tak o, że bez ZnT nie da się żyć...czy wszystko musi być odbierane na poważnie?
hmm Buniaka ma racje a po za tym Arry nie biez tego na poważnie a z tym ładnym pisaniem to ze masz błędy ortograficzne
PS: A czy znacie jakies fajne anime bo mi sie nudzi oprócz Green Green
Ostatnio edytowany przez Oabli (2007-12-30 17:56:04)
Ja polecam Myself;Yourself oraz Elfen Lied:)Chyba,że już to oglądnąłeś:P
Buniaka Myaelf, yourself ogladlem ale elfen lieda nie moge nie dla mojego wieku :/
Arry o czym jest to Mai Hime krótki opis tylko
PS:aaa pamietam ogladlem tego 2 odc. fajne dosc ale daj mi stronke z polskimi napisam
Ostatnio edytowany przez Oabli (2007-12-30 20:17:54)
czyli?? daj mi dokładną stronę
matko mam dosc z tym googlem ja z nim mam pecha jak cos szukam to z 1 h ._.
Nie, nie wytrzymam, może dostanę warna, ale napiszę to: masz nasrane, człowieku? Może ci jeszcze pierogów nalepić? Co ty w tym google wpisywałeś? Pierwszy wynik i już masz. Dokładnego linka nie podam, wysil się.
EDIT: Nareszcie (resocjalizująca moc bluzgów - nie zaklniesz, nic nie zrobi)...
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-02 20:21:00)
"Skazany na zajebistość"
no dobra dobra nie bede niepotrzebnych kłutni zaczynał to SOBIE poszukam w googlu
ZnT wymiata i nie da się żyć bez niego :):)
PS: Oabli; kłótni pisze się przez ó zamknięte a nie u otwarte;]
Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła....
Heh, on się mnie czepiał, że błędy stawiam XD
A co do ZnT, to mnie jakoś nie uderzyło mocniej niż inne animce...
Ot taka Komedia Romantyczna dla rozrywki. Wg mnie na drugim sezonie mogli to zakończyć w bardzo oryginalny sposób (Jak na Komedię romantyczną oczywiście), ale został wprowadzony Elf (No dobra, sie przyznam, że miała znaczne aparaty oddechowe, ale... XD )
no dobra dobra popelnilem blad chociaż sie staram