Nie jesteś zalogowany.
nie wiem jak was, ale mnie rozbroila spostrzegawczoc tego ninja w tej scenie
[URL=http://img155.imageshack.us/my.php?image=spostrzegawczymx5.jpg][/URL]
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
No coz A jednak Madara zyje
Więc Tobi to nie Madara, co było wiadomym chyba W takim razie skąd tobi ma sharingan? albo jak Madara przetrwał ;p
Rozdział jak zwykle na wysokim poziomie ^^
...
No coz A jednak Madara zyje
Ale nie znaczy, że jest nim Tobi;) chociaż może jakoś Madara połączył się z Obito tj. dusza Madary a ciało Obito lub coś w stylu Orochimaru w końcu Itachi powiedział, że Madara jest nieśmiertelny (a ciała ludzkie są śmiertelne)? Mi jednak osobiści w tym chapterze najbardziej podobało się, że Itachi (moja ulubiona postać w Naruto) najwyraźniej wciąż przewyższa Sasuke:P
Więc Tobi to nie Madara, co było wiadomym chyba W takim razie skąd tobi ma sharingan? albo jak Madara przetrwał ;p
Rozdział jak zwykle na wysokim poziomie ^^
Tobi to najprawdopodobniej Obito były przyjaciel Kakashiego;)
Wojcirej napisał:Więc Tobi to nie Madara, co było wiadomym chyba W takim razie skąd tobi ma sharingan? albo jak Madara przetrwał ;p
Rozdział jak zwykle na wysokim poziomie ^^Tobi to najprawdopodobniej Obito były przyjaciel Kakashiego;)
Człowieku, normalnie już tego czytać nie mogę... rzygać mi się chcę na tą teorię ;] Znając Kishiego, wymyśli coś bardziej ambitniejszego IMO
...
JerryHayes napisał:Wojcirej napisał:Więc Tobi to nie Madara, co było wiadomym chyba W takim razie skąd tobi ma sharingan? albo jak Madara przetrwał ;p
Rozdział jak zwykle na wysokim poziomie ^^Tobi to najprawdopodobniej Obito były przyjaciel Kakashiego;)
Człowieku, normalnie już tego czytać nie mogę... rzygać mi się chcę na tą teorię ;] Znając Kishiego, wymyśli coś bardziej ambitniejszego IMO
Rzygać ci się chce od czytania???? Coś z tobą nie tak[blee]
Metafora taka... :p
Nie wspominając już nic o rzyganiu, to naprawdę mi już obrzydło to stwierdzenie :p Krąży to i krąży, a pewnie i tak się nie sprawdzi ;]
...
Ej, no dajcie spokoj Ale mi tez sie wydaje ze Tobi to nie Obito. Mysle ze to teraz malo prawdopodobne, ale pewnie niedlugo sie dowiemy jak jest naprawde. I ja sie tylko modle xD zeby Itachi jednak nie zginal..
Wygląda na to, że Itachi padł z wyczerpania, albo w końcu zdechł... ale sami wiecie jak to jest. Zanim ta walka się skończy to każdy z braci upadnie jeszcze z 2-3 razy, a na końcu i tak ktoś się wtrąci i tyle z tego będzie:P.
Nie no, mogłaby już się ta walka bynajmniej skończyć i niech w końcu pokażą co tam w obozie Naruto się dzieje:).
Mi się wydaje, że Itachi padł na dobre i teraz Orochimaru wykożysta sytuację i przejmie kontrolę nad Sasuke.
sasuke chwilo jest jak kukła niema nic chakry, żero mocy może ten co obserwuje ich zapomniałem jak sie nazywa z akatsuki dobije sasuke i zobaczy co z jego kompanem:ld wiele teori:d ja mam nadzieje, że ktoś z epki sasuke nadejdzie i go opatrzy i pomoże mu dobić brata:d
Raczej Zetsu nic nie zrobi, tak samo jak nie uratował Daidery i innych, on tylko się przygląda;]
wiele możlwości:d ja czekam aż pokaże sie to w anime by ujrzeć na żywo:d możę za 2 lata już bedzie:d
Co ten Sasuke Bidula będzie robił jak wreszcie by mu sie udało ubić Itachiego? Będzie ryby łowił?
mam nadzieję, że ubije naruto a potem to se może nawet iść na ryby
Będzie odbudowywał klan .
Zetsu wszystkich zje, a akcja przeniesie się na Nartuo vs. Pain, czyli na to co wyczekuję .
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Zanim dojdzie do tej walki to Naruto musiałby co najmniej dwa lata na trening poświęcić, bo kage bunshinem i rasenganem to większych szans nie ma:P
A niby czemu Sasuke miał by atakować Naruto ? Te ich potyczki były spowodowane przez to, że Naruto przeszkadzał, a że teraz plan Sasuke dobiegł końca, to może nawet wracać do wioski.
Btw, mówię wam, Orochimaru przejmie kontrolę nad Sasuke.
No niby jeden wąż się uchował:P.