Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kto z was przegrywa sobie anime na PPC ??
Ja nieraz przegrywam kilka odcinkow na mojego hp 1940 i mam co robić na nudnych lekcjach takich jak wos, religia, przedsiebiorczosć Jest to super sposób by jakoś przetrwać te lekcje. Jeśli ktoś z was ma za dużo gotówki to zapraszam na allegro w dział komputery // komputery przenośne // palmtopy. Takiego jak mój można jak sie trafi kupić za 500zł Polecam !!!
Ja mam na sprzedaz wlasnie Zire71 z palmos za 270-320zl
Naogladalem sie na nim ponad polowe Hunter X Hunter
I jeszcze ze 2 filmy
A teraz chce kupic hp 4150
no 4150 to pozadna maszynka
mi tam moj wystarczy bo i tak glownie sluzy mi do grania i ogladanai filmow tylko troche wifi mi brakuje
1940 jest ponoc czasem slabszy w filmach, przynajmniej jak sie nie kompresuje. A WiFi chce miec bo na politechnice mamy, wiec moze z bolami to uruchomie. No i emulacja, tutaj moj zire71 znajdowal mocne zastosowanie, ale jednak brak wielowatkowosci.
hp 1940 bardzo dobrze radzi sobie z filmami z tego co czytalem ma niezla karte graficzna i nawet leprza niz niektore drozsze modele. W trakcie ogladania filmu nigdy niemialem zadnego przycięcia. Wiec jesli ma ci sluzyc glownie do ogladania i grania to polecam go a za zaoszczedzona kase kup sobie karte sd 1gb
Strony 1