Nie jesteś zalogowany.
własnienie musza być do tej grupy którą wyzej podałem, ja mam to juz na dysku, ale musze miec torrenty zeby walnoc to do programu i seedowac... ()wszystkie pozostałe juz mam
zrób własnego torrenta i po problemie
no tak ale ja kzrobie swojego torrenta to i mu dam to wtedy tylko on ode mnei bedzie ciagnoł czy inny tez ;> ps. ja nie umiem robic torrentow co np mam wpisac w tracker xD
ps2.
juz znalazłem ten odcimnek
za wszelką pomoc dzieki !
tymek88 jak zrobisz torrenta i dasz go na przykład kumplowi to tylko on będzie ściągał od ciebie bo tylko on będzie miał tego torrenta, jeżeli chcesz by więcej osób to ściągało to po prostu udostępniasz go na stronie z torrentami.
W polu tracker wpisujesz adres trackera poprzez który komputery będą mogły się ze sobą połączyć, możesz wpisać więcej trackerów jeśli chcesz, każda strona ma przeważnie swój własny tracker, na przykład strona torrenty.org ma tracker http://tracker.torrenty.org:6969/announce
Mam sprawe:
Nie wie ktoś, gdzie można znaleźć anime "Hello Harinezumi"?
Kto czytał "Tu Detektywa Jeża", ten wie "o co kaman":)
Chyba żadna z grup fansuberskich nie podjęła się tłumaczenia tego anime i strasznie o nie ciężko...
Herp Mi!
na emule jest tylko jakiś trailer
Mimo że mam HighID i cały czas aktualizuje mi sie lista serwerów - nic:( Nawet tego trailera..
seed siedzi na Razorbacku 3.1, bez problemu mnie z nim połączyło, na starcie QR:630
EDIT:
ed2k://|file|Hello%20Harinezumi%20-%20Satsui%20no%20Ryoubun%20-%20Trailer.mkv|15839955|DA901B1EB7C02300792FB6092837AFFF|/
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-12-30 22:22:29)
w mkv!:D Dobre i tyle, dzięki ~Piter666!
A anime szukam dalej.
szukam Canvas 2: Niji Iro no Sketchgrupy lunar, nie MU RS i torrent (radiówka :< )
lolipower.org
dzięki po ostatniej awarii dysku cześć moich stronek przepadła i pomimo uśilnych starań nie mogłem sobie przypomnieć reszty
morz mi ktoś powiedzieć jak sie to anime nazywa KLIK
Ostatnio edytowany przez dartartman (2008-01-03 18:44:53)
morz mi ktoś powiedzieć jak sie to anie nazywa KLIK
A Melancolia de Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu).
edit:
Ha, jak wszyscy rzucili się do pomocy:P
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-01-03 19:39:02)
Poszukuje anime Moonlight Mile a dokladnie odc.10, lecz nie w wersji HD. Szukam juz od jakiegos czasu ale niestety niemoge znalezc. Jesli ktos zna torrenta z seedami lub inne zrodlo bede wdzieczny za pomoc.
Poszukuje anime Moonlight Mile a dokladnie odc.10, lecz nie w wersji HD. Szukam juz od jakiegos czasu ale niestety niemoge znalezc. Jesli ktos zna torrenta z seedami lub inne zrodlo bede wdzieczny za pomoc.
Edit
Niedoczytałem i szukałem hd[baka]
Link edytowany.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-01-04 10:22:07)