Nie jesteś zalogowany.
ja bymm rposil o anime lipin third i city hunter
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto (Someday's Dreamers)
Czy ktoś by nie skusił się na kontynuowanie??
Proponuje by nazwe tematu zmienić na Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO, ONE PIECE I BLEACH
4,5,6 KARAS OVA przeciez to wspaniale anime ;( a ostatnie napisy z marca tego roku...
4,5,6 KARAS OVA przeciez to wspaniale anime ;( a ostatnie napisy z marca tego roku...
Bo jest na licencji, chłopie. Ileż można trąbić, że nikt nie zrobi.
"Skazany na zajebistość"
Ja to bym chciała Gokinjo Monogatari xD
PS: Ubustwiam Ai Yazawe ^-^
Proponuje by nazwe tematu zmienić na Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO, ONE PIECE I BLEACH
"Oprócz Naruto, One Piece i ANIME NA LICENCJI"
Może wtedy niektórzy chociaż sprawdzą najpierw o co z tą licencją biega i co to w ogóle jest...
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
khadzad napisał:Proponuje by nazwe tematu zmienić na Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO, ONE PIECE I BLEACH
Z tym panem się zgadzam
"Skazany na zajebistość"
No ja prosze o napisy do One Piece 302 oraz od 315-322 chociaz widze ze chcecie juz nazwe zmieniac tematu dodajac one piece ale mam nadzieje ze ktos doda jeszcze te napisy
Ariakis napisał:khadzad napisał:Proponuje by nazwe tematu zmienić na Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO, ONE PIECE I BLEACH
Z tym panem się zgadzam
Nienie, chłopaki, to nie przejdzie, przecież nikomu nie zechce się sprawdzać, które anime zostały zlicencjonowane. Inaczej prośby o Karasa tak często by się nie powtarzały. Trzeba by było wypisać ich listę w temacie wątku;/ Ręce opadają[fuj]
jakby sie komus nudzilo ot bym poprosil o p0rzetlumaczemne nadi moge dostrczyc hardka i rawa tego anime:D
Happy Lesson zostalo pare epokow do prztlumaczenia
przetłumaczcie saint seyia albo przynajmniej niech mi ktos pomoze znalesc ang suby plz.
aha i prosze o przetłumaczenie one piece i naruto
Xill napisał:Happy Lesson zostalo pare epokow do prztlumaczenia
Ile razy jeszcze to powtórzysz? Chyba już wszyscy o tym wiedzą.
Nie wiem ile razy, pewnie tyle ile trzeba bede powtarzal co strone ;<
mkriso napisał:Xill napisał:Happy Lesson zostalo pare epokow do prztlumaczenia
Dopóki nie złapiesz warna. Bo nie licz na to, że ktoś się wkurzy i zrobi te napisy tylko po to, żebyś się odwalił. Ja, dla przykładu, nie zrobiłbym ich ze złośliwości.
"Skazany na zajebistość"
Xill napisał:mkriso napisał:Xill napisał:Happy Lesson zostalo pare epokow do prztlumaczenia
Dopóki nie złapiesz warna. Bo nie licz na to, że ktoś się wkurzy i zrobi te napisy tylko po to, żebyś się odwalił. Ja, dla przykładu, nie zrobiłbym ich ze złośliwości.
Ty sie denerwujesz tym, ze prosze o napisy do tej serii? Widocznie cos jest z toba nie tak... jak ci sie nie podoba to poprostu ignoruj mojego posta. eot
Zjadacz napisał:Xill napisał:mkriso napisał:Xill napisał:Happy Lesson zostalo pare epokow do prztlumaczenia
Ty sie denerwujesz tym, ze prosze o napisy do tej serii? Widocznie cos jest z toba nie tak... jak ci sie nie podoba to poprostu ignoruj mojego posta. eot
Nie przej mój się mnie też tak zjechali!!! Myślą że są bogami na stronie...
Nie Bogami, tylko jak się o czymś mówi jeden raz, drugi razy, to chyba wystarczy. Osoby, które zainteresowało dane anime na pewno zareagują, a jeśli nie widzi się odzewu w postaci napisów po dłuższym okresie, oznacza to, że jest niewielu tłumaczy, których dany tytuł zainteresował . A "tworzenie" napisów dla osób, które "łapczywie" chcą je dostać jest swego rodzaju brakiem szacunku dla tych, którzy pracują nad nimi, niedocenianiem ich dużego wkładu jaki poświęcają. A taki ~Xill z drugim ~UcheJ obejrzą odcinek z subami i wystawią koment: "BDB napisy. Kiedy będą następne?".
PS. Aż się wszystkiego odechciewa.
EDIT
przetłumaczcie saint seyia albo przynajmniej niech mi ktos pomoze znalesc ang suby plz.
aha i prosze o przetłumaczenie one piece i naruto
Nie zauważyłem wcześniej. Myślałem, że tej chwili nie doczekam
prosze o przetłumaczenie naruto
Po prostu ręce opadają[deprecha]
Ostatnio edytowany przez mkriso (2008-01-02 20:06:10)
Ja tam sie nie przejmuje moga sobie conajwyzej napisac pare postow i nic pozatym. zeby nie bylo offtopu to prosze o dokonczenie serii "Comic Party"
EDIT: Dobra ostatnie slowo nalezy do ciebie, bo nie skonczysz ripostowac :< cieszysz sie?
Ostatnio edytowany przez Xill (2008-01-02 20:12:54)