Nie jesteś zalogowany.
Jak wam zależy tak bardzo na takich widokach to sobie ogladnijcie jakiegos hentaia a nie czekajcie na takie sceny w ZnT
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2007-12-31 16:16:45)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Wracając do nowelki...długa ona jest? Dostępna gdzieś w Polsce?
Może w końcu Louise piersi zaczną rosnąć:D:D
ta, a Saito nie bedzie juz psem tylko kotem:p
Nowelke chyba gdzies widzialem.. ale po ang.
Ostatnio edytowany przez Klapo (2007-12-31 16:36:49)
Buniaka69 napisał:Może w końcu Louise piersi zaczną rosnąć:D:D
ta, a Saito nie bedzie juz psem tylko kotem:p
Chciałabym to zobaczyć[hehe]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-12-31 16:37:36)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
hahahaha z tymi piersami, dobra btw. kuzyn mówił że mogło by być cos w stlu że Saito i Louise (wkońcu) idą do świata ludzi a tam zastają wojne i oni im pomagaja może coś takiego zrobią :>
Agnes mogłaby być także z Giuliem:P
Agnes? Ona to chyba bardziej może z jakąś dziewczyną?
Giulio prawie jak kobieta:P Nie no żartuje:DZ kobiet to kogo jej proponujesz?[kombinuje]
Może Tabitha? Rozerwałaby się dziewczyna
Tak Tabithe, tą wybuchową dziewczynę[hehe]
No co?:D Tabitha nie jest zła tylko trochę zamknięta w sobie. Nie mam już więcej ponysłów na "przyjaciela" Agnes, chyba że Henrietta ale to już chyba przesada.
Czemu nie:P Po śmierci Walesa przydałoby się jej trochę czułości[hehe].Żartuję rzecz jasna:D
Hehe , byłaby królowa Henrietta i yyyy jaki bylby tytuł w tedy dla Agnes? , a tak apropops tej 3 serii to mogliby rozbić coś w stylu że dzieję się ona pare lat puźniej tak dla odmiany nie sądzicie?
ee tam może byc ale wole czas ten sam
Dla odmiany to oni mogliby się przenieść w trochę inne miejsce. Do świata Saita chociażby, tak jak mniej więcej ujął to kuzyn Oabliego:)
No spokojnie mogliby się przenieśćdo świata Saito byłoby jakieś urozmajcenie. A tak właściewie to jak jest z tym ich ślubem? Bo niby był no ale jak wiemy Louise padła w pewnymmomencie...
Mnie się wydaje, że oni są już małżeństwem...zresztą okaże się:D
są złączenie tymi kwiatami, więc chyba są:) przynajmniej tak mi się wydaje