Nie jesteś zalogowany.
Przeciez zlozyli sobie przysiege nie ? inaczej kwiatki by nie rozkwitły sie
A no też fakt zapomniałam o kwiatach . Ciekawe jak to będzie w 3 serii, hmmm Louise i Saito jako małżeństwo. Moimzdanien to trochę dziwnie z tym ślubem zrobili z uwagi na zainteresowania Saito innymi dziewczynami , oj ciekawe jak wiernym mężem będzie? :D
no tez mnie ciekawi ale jak piersi beda jej rosnac to sie bedzie az do niej tulil
achhhh oglądam 3 raz ZnT
Ostatnio edytowany przez Oabli (2008-01-01 15:25:03)
Ciekawe czy Louise będzie miała takie jak jej siostra?:D
ee tam ładniejsza bedzie (tak mówiła jej siostra )
Ciekawe czy Louise będzie miała takie jak jej siostra?:D
która?:P
eee podobna do louise tylko nie w piersiach (narazie) aha 3 seria tez bedzie sie skladala z 13 odc.
eee podobna do louise tylko nie w piersiach (narazie) aha 3 seria tez bedzie sie skladala z 13 odc.
podobna, chorowita:(, kochana :p
13odcinkow.. troche malo ale jak to ZnT to da sie zyc ;]
to moze louise tez taka bedzie oprocz chorowitej ;d
Forum to dobra rzecz , zawsze coś radosnego dowiedzieć. hehe
uu cicho cos :-/ hmmm... a od ilu lat jest ZnT bo jakos nie wiem xd
Eeee, przepraszam, ale jakie w tym momencie ma to znaczenie?! Jak będzie od +18 to już nie będziesz oglądał? A druga sprawa, to nie umiesz sobie poszukać, jak już tak bardzo Cię to interesuje? Odpowiem Ci, żeby nie było, że się tylko czepiam; od lat 12.
p.s
Forum nie jest od tego, żeby pisać, co mi ślina na język przyniesie w danym momencie.
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-01-01 17:25:46)
Mnie szlak trafił, gdy pominęli rozpie****** podczas ostatecznej bitwy. Tak bardzo chciałem zobaczyć jak Saito używa mocy a tu kicha. Co do 3 serii, wydaje mi się, że będzie ona cienka. Saito będzie latał za cyckami, a Luise będzie go za to lała. Jedynymi wątkami będą: sprawa pierścienia, oraz walka z tą złą mag (zapomniałem jak się nazywa, dawno temu to oglądałem).
Zastanawiam się jeszcze... nie robią czasem jakiegoś filmu? Te trailery z youtube, większość scen jest z 2 sezonu, ale jest też parę takich których nie kojarzę.
to moze louise tez taka bedzie oprocz chorowitej ;d
Wedlug mnie jest :> szczegolnie jak sie zlosci :}
Mnie szlak trafił, gdy pominęli rozpie****** podczas ostatecznej bitwy. Tak bardzo chciałem zobaczyć jak Saito używa mocy a tu kicha. Co do 3 serii, wydaje mi się, że będzie ona cienka. Saito będzie latał za cyckami, a Luise będzie go za to lała. Jedynymi wątkami będą: sprawa pierścienia, oraz walka z tą złą mag (zapomniałem jak się nazywa, dawno temu to oglądałem).
Nie podoba sie, nie ogladaj.. proste.
Zastanawiam się jeszcze... nie robią czasem jakiegoś filmu? Te trailery z youtube, większość scen jest z 2 sezonu, ale jest też parę takich których nie kojarzę.
Watpie by robili cos.. napewno by bylo o tym glosno.
O dowiaduje się o ślubie i myślę że to fajne. Bo raczej bym się spodziewał że znów jak to w większości haremówek temat by się ciągnął w tej samej konwencji.
Ja, nawet gdybym cię znał, to bym sie nie przyznawał...
Widać mamy o sobie podobne zdanie Swoją drogą ciekawe, do jakich znajomych się przyznajesz.
ZnT 3 - myślę, że będzie jeszcze gorsze od 2. Tyle. Basta:-D
True.
p.s
Forum nie jest od tego, żeby pisać, co mi ślina na język przyniesie w danym momencie.
Również true.
Nie podoba sie, nie ogladaj.. proste.
Nie ma to jak przyjęcie konstruktywnej krytyki w stosunku do czegoś, co się lubi, z klasą
Powiem tak: o ile w jedynce podobało mi się to, że główna para poznawała się, była niepewna swoich uczuć itp., o tyle druga część pod tym względem uosabia te cechy anime, których nie lubię, czyli każdy już wie, czego chce, mówią to 1500 razy, ale każde i tak się wstydzi itp. Dla mnie trochę bieda.
"Skazany na zajebistość"
Powiem tak: o ile w jedynce podobało mi się to, że główna para poznawała się, była niepewna swoich uczuć itp., o tyle druga część pod tym względem uosabia te cechy anime, których nie lubię, czyli każdy już wie, czego chce, mówią to 1500 razy, ale każde i tak się wstydzi itp. Dla mnie trochę bieda.
Wiesz co to jest Tsundere? Jeśli nie, googlnij a potem nie miej pretensji do piłkarzy że w kółko kopią tą piłkę zamiast na przykład grać w karty.
[/temat]
A tak w ogóle, ci z was, którzy spekulują na temat "co będzie\nie będzie w następnym sezonie" niech poszukają sobie streszczeń nowelki. Dowiecie się paru rzeczy, które nie były wyjaśnione w anime, a także paru nowych.
novels > anime, taka jest zasada. A teraz wracam do Tsukihime.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2008-01-01 21:59:08)
Zjadacz napisał:Powiem tak: o ile w jedynce podobało mi się to, że główna para poznawała się, była niepewna swoich uczuć itp., o tyle druga część pod tym względem uosabia te cechy anime, których nie lubię, czyli każdy już wie, czego chce, mówią to 1500 razy, ale każde i tak się wstydzi itp. Dla mnie trochę bieda.
Wiesz co to jest Tsundere? Jeśli nie, googlnij a potem nie miej pretensji do piłkarzy że w kółko kopią tą piłkę zamiast na przykład grać w karty.
[/temat]
I co w związku z tym? To, że jest to standardowy, sztampowy typ postaci oznacza, że mam się nim zachwycać? Jeśli standardem w Polsce będą telenowele w TV 24h na dobę, to mam być z nich zadowolony? I co to za przykład z piłkarzami? Możesz objaśnić? Piłkarze ciągle kopią tę samą piłkę, ale jeśli będą ją kopać w ten sam sposób, to wreszcie przegrają. I na przyszłość nie odsyłaj mnie do google, bo wiem dokładnie, o czym piszę.
"Skazany na zajebistość"
RiXeD napisał:Zjadacz napisał:Powiem tak: o ile w jedynce podobało mi się to, że główna para poznawała się, była niepewna swoich uczuć itp., o tyle druga część pod tym względem uosabia te cechy anime, których nie lubię, czyli każdy już wie, czego chce, mówią to 1500 razy, ale każde i tak się wstydzi itp. Dla mnie trochę bieda.
[/temat]
I co w związku z tym? To, że jest to standardowy, sztampowy typ postaci oznacza, że mam się nim zachwycać? Jeśli standardem w Polsce będą telenowele w TV 24h na dobę, to mam być z nich zadowolony? I co to za przykład z piłkarzami? Możesz objaśnić? Piłkarze ciągle kopią tę samą piłkę, ale jeśli będą ją kopać w ten sam sposób, to wreszcie przegrają. I na przyszłość nie odsyłaj mnie do google, bo wiem dokładnie, o czym piszę.
Tsundere to tsundere. Ruizu jest tsundere. Nie może nagle zmienić charakteru. Jeśli masz ochotę na dziewczynę z innym charakterem, poszukaj w innym anime. Ruizu tsundere jest i zostanie.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2008-01-01 22:02:21)