Nie jesteś zalogowany.
Ha, wydało się.
40.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja mam 21 lat, a oglądam chyba od 10 lat. (od "Gigi" może ktoś wie kiedy on pokazał się dokładnie)
Eeee tam! Na konwencie w Chorzowie widziałem osoby pod 60. I to zarówno kobiety, jak i mężczyzn.
Ja mam 23, tak jak mój kuzyn, który też lubi obejżeć co ciekawsze produkcje. No zapomniał bym jeszce o mojej szwagierce (26), fance Czarodziejki z Księżyca 8P
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
Ups, coś zepsułem post do wywałki
21 i niedługo 22
Nie chowam się na studjach ze swoim hobby i się jego nie wstydzę
A co do anime to trzymam w koplertach choć ostatnio zacząłem zostawiać w pudełkach zbiorczych po 50, 25 sztuk
No i wyszło na to że 18 lat to jeszcze gówniaż jesteś i do anime musisz jeszcze podrosnąć:P
jezu z jakim tematem ja wyjechałem
PS. mój pierwszys kontakt z anime to też był Gigi kiedys leciał na poloni. Niewiem ile wtedy miałem ale jakoś do podstawówki chodziłem. Nigdy niezapomne wakacji z dzieciństwa u mojej babci na wsi. Każdy dzień zaczynałem od anime (leciały coś około 9:00)
Oglądałem takie tytuły jak Gigi, jataman, tygrysia maska, sailor moon, generał dajmos .... nie wiem co jeszcze może ktoś przypomni coś ??
18 (juz prawie) a wygladam na 14, ogladam od latek 10 XD ale na powaznie od jakis 2... A ze porabana jestem to tez wielce prawdopodobne...[wstyd]
Nie za stary ale za głupi.
Bo bo kto mądry zadaje takie pytanie.
Hoho, to widzę, że do niektórych naprawdę powinnem zwrać się proszę pana/pani. Mam lat 18
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged serio 11 :| Ja myślałem że ty jakoś w moim wieku :|
Ja mam 37 i wszędzie się przyznaję bez bicia do oglądania "bajeczek" Za stara już jestem coby się wstydzić. A jak ktoś się puka w głowę, to mówię, że amerykańskie badziewia, które z takim zacięciem oglądają z pewnością ambitniejsze nie są. Co ciekawe jak kogoś "dorosłego" przycisnąć, to nie wstydzi przyznać się do oglądania Disneya, a o anime mówi, że to głupoty, rysunki paskudne itp. Mąż i 15 letni syn też oglądają anime z zacięciem, a wszystko zaczęło się parę lat temu od japońskich RPGów na PSXa, ale tak na serio to od paru miesięcy, odkąd mam stały dostęp do internetu, nagrywarkę DVD i Xboxa (coby na kompie nie oglądać).
Kurde nie wiem, jak ntak napisałem, no w Twoim, dokładnie w Twoim, bo mam 18. Zaraz i tam poprawię.:D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
29
18
16 siedze w tym od 4 lat juz chyba ;] i zamierzam dalej i nadal wiagac nowych ludzi btw, ktos tu pisal o konwencie w chorzowie?
20