Nie jesteś zalogowany.
RiXeD napisał:Zjadacz napisał:RiXeD, czasami się zastanawiam, czy ty naprawdę jesteś taki popieprzony. Hasła, jakimi dysponujesz, są z pewnością głupsze niż to, co napisał Aserot.
Cóż, przepraszam bardzo. Wspominanie o takich produkcjach jak Lineage, czy inne MMORPG podczas gdy my tu wspominamy klasyki, które trzymały nas przed monitorami\telewizorami przez długie godziny trochę mnie obraża. Owszem, istnieją EPICKIE MMO (ULTIMA ONLINE!), ale Lineage jest akurat z tej niższej półki. Że jak to skoro kupa ludzi w to gra? No cóż, a najpopularniejszym anime w Ameryce jest Naruto.
To tak samo jakby ktoś wśród dyskusji o dobrych serialach (LOST, Dr House, CSI) wyjechał nagle z Modą na Suckces.
Wg mnie beznadziejne porównanie... Może Cię zaskoczę, ale choć sam nie gram w L2, znam mnóstwo osób w to pocinających mnóstwo czasu... Co więcej, żaden z nich lat 10 nie ma... Trochę szacunku dla ludzi o innych zainteresowaniach.
Durrrr hurrrr. Ja też przez długi czas w L2 grałem. Znam ludzi oglądających Naruto. Znam ludzi oglądających Mode Na Sukces. Nie będziesz chyba jednak dyskutował, że L2 jest w tej samej klasie jakościowej co Ultima Online, hm?
Do najbardziej wciągajacych zaliczam gry do, których wracam po przejściu ich
Diablo II Multiplayer
Go
Saga Heroes III
Gothic I i II i NK
Morrowind
Mugen II ^^
Jak narazie tyle ;] Myśle, że to może się jeszcze powiększyć :p
Mugen II ^^
Co takiego? :\ Nie znam tego. Przybliżysz?
Cóż, przepraszam bardzo. Wspominanie o takich produkcjach jak Lineage, czy inne MMORPG podczas gdy my tu wspominamy klasyki, które trzymały nas przed monitorami\telewizorami przez długie godziny trochę mnie obraża. Owszem, istnieją EPICKIE MMO (ULTIMA ONLINE!), ale Lineage jest akurat z tej niższej półki. Że jak to skoro kupa ludzi w to gra? No cóż, a najpopularniejszym anime w Ameryce jest Naruto.
To tak samo jakby ktoś wśród dyskusji o dobrych serialach (LOST, Dr House, CSI) wyjechał nagle z Modą na Suckces.
Wiesz dobrze, że nie odpowiedziałem ci dlatego, że uważasz Lineage II za shit, ale dlatego, że użyłeś tekstu poniżej poziomu. Nie podoba ci się - spoko, ale nie gadaj o strzelaniu.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-02 03:57:08)
"Skazany na zajebistość"
nie gadaj o wieszaniu
lol wut?
EDIT: **** yes, edytowanie postów rządzi xP
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-01 23:41:44)
Zjadacz napisał:nie gadaj o wieszaniu
lol wut?
EDIT: Fuck yes, edytowanie postów rządzi xP
Wiesz, edytowałem ten post, zanim ty napisałeś swój. Które z tych dwóch słów by tam nie było, to efekt końcowy wciąż jest ten sam. A ty oczywiście nie potrafiłeś zdobyć się na jakąkolwiek sensowną ripostę, więc wrzuciłeś "lol wut".
"Skazany na zajebistość"
Aserot napisał:Polecam Lineage 2:D to moja ulubiona gra przez neta;)
Podobno wychodzi nowa gra.O niebo lepsza od lina ( choć nie jestem pewny:P ).
Gra nazywa się "Aion" i będzie podobno lepsza od czegokolwiek na rynku. Ale podchodze do tego sceptycznie;) gram w Guild Wars i Lineage 2:) czy można sobie wyśnić coślepszego:DJeśli masz poniżej 10 lat, to ci wybaczam. Jeśli nie, najlepiej sie zastrzel.
Że bycie pedofilem wcale nie jest złe i nie kwalifikuje człowieka do rozstrzelania.
Twój system wartości to najwyraźniej kupa gówna, ale chyba nie muszę ci tego mówić.
KONIEC SPAMU
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-01 23:43:21)
RiXeD napisał:Aserot napisał:Polecam Lineage 2:D to moja ulubiona gra przez neta;)
Podobno wychodzi nowa gra.O niebo lepsza od lina ( choć nie jestem pewny:P ).
Gra nazywa się "Aion" i będzie podobno lepsza od czegokolwiek na rynku. Ale podchodze do tego sceptycznie;) gram w Guild Wars i Lineage 2:) czy można sobie wyśnić coślepszego:DJeśli masz poniżej 10 lat, to ci wybaczam. Jeśli nie, najlepiej sie zastrzel.
RiXeD napisał:Że bycie pedofilem wcale nie jest złe i nie kwalifikuje człowieka do rozstrzelania.
Twój system wartości to najwyraźniej kupa gówna, ale chyba nie muszę ci tego mówić.
Konstruktywna krytyka zawsze na miejscu, nie?
K_O_N_I_E_C
S_P_A_M_U
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-01 23:44:52)
szczerze mowiac.. Diablo II mnie wciagnelo kiedys xD i nadal chce wrocic do tej gry:p
a tak, to w cs16 i lineage 2 pykam;p
Wiedźmin i Ojciec Chrzestny:P(wciągające gry:D) no i Mafia:)
Najlepsza gra wojenna w historii... Jaka? Oczywiście Saper
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Mówiąc całkiem serio, to Saper jest dla mnie naprawdę świetną grą. Niewiele jest gierek, które potrafią przykuć mnie do monitora na tak wiele godzin. Ostatnio jednak zacząłem grać w Starcrafta i muszę przyznać, że po tylu latach roxi wciąż tak samo. Niesamowita gra (kampania Starcraftowa jest chyba najciekawsza fabularnie spośród wszystkich kampanii, w jakie miałem okazję grać w RTSach).
"Skazany na zajebistość"
eh nigdy nie zapomne nocy spedzonych nad final fantasy IX ogolnie kocham wszystkie ff
Te sesje w szkolnej bibliotece... Pomyśleć, że można aktywnie kibicować komuś grającemu w sapera xD
Diablo 2
Warcraft 3
Starcraft
Quake II [multiplayer oczywiscie]
World of Warcraft
Te gry potrafią wyrwać z zycia wiele godzin
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2008-01-02 00:24:50)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
World of Warcraft
Te gry potrafią wyrwać z zycia wiele godzin
Poprawka: miesięcy.
Mnie WOW wyrwał z życia bagatela 3 godziny. WOW sux spartolili klimat prawdziwego warcrafta... Jedyne co to trailr z gry był naprawde super
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Mnie WOW wyrwał z życia bagatela 3 godziny. WOW sux spartolili klimat prawdziwego warcrafta... Jedyne co to trailr z gry był naprawde super
Popieram w 100% Ta cukierkowa grafika ..., aż się chce wymiotować jak na to się patrzy ;/
Mi się tam jedynie intra podobają ...
Mugen II - To stara bijatyka Dragonball w 2D
Unreal Tournament - nie mylić z nowszymi nieudolnościami pt 2003/2004/III itd.
Diablo II
Gothic I, II, III
żadna inna gra nie miała startu do tych dla mnie.