Nie jesteś zalogowany.
Wydaje mi się, że chyba są pewne granice tej jego teleportacji Jednak walka z nim była by trudna Jeżeli chodzi o pieniądze na nagrody Marines mogłoby brać pieniądze skonfiskowane kiedy złapie jakąś załogę
Albo od podatników:P Dziwni są ci Marine:] Z panem Flamingiem też będą mieli problemy. Ale założę się, że silna wola przełamię kontrolę nad ciałem. Więc raczej nie powinien się zbliżać do załogi Mugiwara jak już skapują jak z nim walczyć:D
Ostatnio edytowany przez Muso_X (2007-11-20 01:48:56)
Silna wola czyni cuda Nie bez przyczyny Luffy pochłonął 100 cieni i nadal miał kontrolę nad swoim ciałem Flamingo także posiada bardzo ciekawą umiejętność. Będzie ostro jeżeli zawładnie ciałem jakiegoś Strawhat'a i np. Luffy będzie musiał walczyć ze swoim nakamą. Przed nami jednak po Thriller Bark spotkanie z ryboludami
Coś co znalazłem na youtube http://youtube.com/watch?v=g1LEPzuZOXw Śmieszny specjal Widział już to ktoś?
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-11-20 02:46:34)
[cytuj]Coś co znalazłem na youtube http://youtube.com/watch?v=g1LEPzuZOXw Śmieszny specjal Widział już to ktoś?[/quote]
Owszem:D posiadam na dysku wszystkie części z wyjątkiem Monster Time(nie chciał ruszyć ) Nawet przetłumaczyłem pierwszy odcinek:D Tylko nie wrzuciłem jeszcze na ANSI bo chyba nie opłaca się wrzucać ich pojedynczo. Ale jakby co mogę wrzucić jeśli komuś zależy na odcinku Chopperman:D
Myślę, że możesz go obejrzeć po wątku z Buggy'm.
Ostatnio wziąłem się za tą serię . Ogólnie bardzo ciekawa i wygląda na taką, która nie nudzi swoim humorem oraz akcją. Moi znajomi porównywali to do Pokemonów, ale szczerze nie wiem o co im chodziło :]
O liczbę odcinków chyba. Bo twoi znajomi chyba nie widzieli tak naprawdę OP bo Słomiane Kapelusze mają mało wspólnego z Pokemonami oprócz kraju pochodzenia.
Tak sobie gdzieś przeczytałem, że w mandze saga Thriller Bark jest mało ciekawa i w ogóle brak świeżych pomysłów. Zajrzałem sobie z ciekawości na parę stron z najnowszego chaptera i wyglądało dość ciekawie. Co wy mi o tej sadze powiecie, tylko proszę baz spoilerów w miarę możliwości.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
narzekają, bo sporo osób myślało, że Kuma ma fajniejszą moc:P
Jak dla mnie Thriller Bark jest najbardziej widowiskową sagą ze wszystkich dotychczas (co nie znaczy najlepszą),a jej ostatnie rozdziały są wręcz napakowane akcją.
Ostatnio edytowany przez kurak (2008-01-03 21:37:03)
mmmm ja dopiero jestem na 76 odcinku
aż sie nie mogę doczekać
Co do Thriller Bark, to ludzie nie wiedzą co mówią ponieważ saga utrzymuje poziom poprzednich sag i naprawdę jest ciekawa. A tak w ogóle to nie spojlerujcie mi tu z [Spoiler]Kuma[/Spoiler] ponieważ to dział o anime a nie mandze
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
to male pytanko! wie ktos dlaczego vegapunk zwolnilo z subowaniem dalszych odcinkow?? sa o 6 epizodow do tylu.wlasnie stanelem na 330ep.az nie moge sie doczekac co bedzie dalej
Nie ma co bać chłopcy z VP dalej pracują, i na dniach mają się pojawić 331 oraz 332
Instant Noob Production z tego co się orientuję robi na bieżąco
na onepieceline.com jest direct download do tych epów.
...
Dla ciekawskich, vegapunk wydał w końcu 331 ep One Piece (HD jak i SD) oraz podali info, że do 32 został im tylko typesetting a 333-336 mają skończone już/dopiero samo tłumaczenie.
Czy w odcinkach 220-225 ( Ocean's Dream Arc ) jest coś wartego obejrzenia ? Bo jak to kompletnie nie ma związku z fabuła to sobie odpuszcze.
Niema nic związanego z głównym wątkiem więc można śmiało opuśćic te odcinki chociaz jest troche śmiesznie.
Warto oglądnąć. Ten filer nie jest taki zły