Nie jesteś zalogowany.
Jesli kogos interesuje to na tym forum:
http://www.tymek1988.easyisp.pl/forum/index.php
sa wrzucane pliki ktore wstawil ~jezykwawa i sa one umieszczane na rapidshare wiec powinna byc to dobra alternatywa dla osob ktore moga zmieniac ip.
No superancko, tylko panowie czy da się w uTorrencie włączyć jeden torrent więcej niż raz? bo aktualnie nie mam miejsca na całość więc chciałbym narazie ściągnąć część a potem załączyć pozostałe.. ?
...
Jeśli ktoś szuka wszystkich odcinków 1 serri Captain Tsubasa z polskim lektorem, istnieje możliwość pozyskania odcinków. Przygotowałem próbkę dla zainteresowanych: http://www.sendspace.com/file/xvm8wr
(link do próbki może z czasem stracić aktualność)
Szczegóły na www.siugasa.prv.pl
GG#3195335
Mały komentarz do tamtego ostrzeżenia:
(o ile jakiś mod tego nie usunie tylko z powodów osobistych a nie merytorycznych - mam nadzieję jednak że fani powinni mnieć dostęp do anime bo przecież wcale nie chodzi mi o jakieś komercyjne działania).
A co w tym złego że ktoś coś ma a ty nie. W koncu to forum Skąd wziąć? A jak ci nie pasuje to sie nie mieszaj kolego...
jezykwaw czy będziesz udostępniał kolejne epki?
"Rekid" bardzo ladnie odpisal ci na twoje zapytanie "vankalel", ja udostepnilem 45 odcinkow ale napisow nie ma wiec lipa :/ choc co prawda da sie bez ogladac ale byloby przyjemniej. Jak narazie dalszych odcinkow brak. Nethacker autor ripow wszystkich odcinkow jak narazie ma przestoj wiec caly czas czekamy jak cos bedzie to wrzuce..
mam [ytanko ktpo a epki od 31 do 45 i zechcialby sie ze mna wymienic:D
Czy posiada ktoś odcinki Captain Tsubasa 1-45 DVDRip ale w wersji orginalnej tzn. dwie ścieżki dźwiekowe hiszpańska i japonska I BEZ OPENINGU. Chętnie bym je nabył lub się zamienił. Ostatecznie mogą być też epki przerobione. Co Wy na to??
HAWK110 -> ja posiadam je w obydwu wersjach oczywiscie , ale mozesz tez sobie sciagnac z emule wystarczy poszukac. POZDRO
na stronie 16 znajduje sie inny torrent udostepniony przez jezykwaw, ten dziala, wlasnie z niego ciagne
PS. dzieki za te epki
No dobra, przyznaje ze nie chce mi sie z lenistwa wertowac 18 stron postow. Wiec osmielam sie zapytac tutaj: czy oprocz serii pierwszej puszczanej w polsce i serii drugiej (road 2002 kiedy to oni wyjezdzaja za granice trenowac w klubach europy) wyszla jeszcze jakas seria?
z gory dzieki za pomoc
napisy usunalem, kto sciagnal niech sie cieszy
Ostatnio edytowany przez Spinnaker88 (2007-12-16 12:35:55)
Dzisiaj szukam na ANSI, subków do 6 epka nie ma... do innych widzę, że też nie[chyba, że cienko szukam], więc kieruję takie o to pytanie:
Czy idzie skądś ściągnąć jakiegoś angielskiego hardsuba? albo jakieś angielskie napisy? Gdyby jakieś się znalazły, to możnaby przetłumaczyć na PL i wrzucić tu na ANSI.
Czekam na odp.
...
skąd można ściągnąć tego torrent? bo z demonida nie da się ;/
Edit: znalazłem na torrenty.org ale tam z kolei nie mam konta...
Ostatnio edytowany przez bigbluedragon (2008-01-03 22:58:26)
...