Nie jesteś zalogowany.
no wiesz co napisów to sie zgodze to przesada ale co do naruto co chwila jakieś przerwy, i co chwila jakies fillery zamiast iść według mangi a dość ze w mandze najblisza akcje to walka z naruto orchimaru 12 odcinków mangi to niewiem ilr to tu bedzie potem spotkają sasuke ten im zniknie i nowy trening naruto który dokładnie trfa według mangi od 311 do 338 miedzy czasie nudy to juz bleach jest lepiej zanim dojda do aizena minie wiele wiele ale coś sie dzieje a tu szok:d
WITAM, MAM PYTANIE BO MOZLIWE ZE KTOS Z WAS WIE.. W NARUTO SPECJAL 40-41 W CZASIE 00:31:04 ZACZYNA SIE PEWNA PIOSENKA, JEST TO SMUTNA PIOSENKA. WIECIE MOZE JAKI JEJ JEJ TYTUL? SKAD JA WZIAĆ? PROSZE O ODPOWIEDZ.. POZDRAWIAM
Wsłuchałem się w ten utwór i sądze, że nosi on tytuł: Tombe de la nuit (trudno stwierdzić, na soundtracku shippuudena znajduje się mnóstwo takich ckliwych pioseneczek...) Jeśli pytasz skąd go wziąć, to zapraszam na GG.
no wiesz co napisów to sie zgodze to przesada ale co do naruto co chwila jakieś przerwy, i co chwila jakies fillery zamiast iść według mangi a dość ze w mandze najblisza akcje to walka z naruto orchimaru 12 odcinków mangi to niewiem ilr to tu bedzie potem spotkają sasuke ten im zniknie i nowy trening naruto który dokładnie trfa według mangi od 311 do 338 miedzy czasie nudy to juz bleach jest lepiej zanim dojda do aizena minie wiele wiele ale coś sie dzieje a tu szok:d
Z takimi tekstami to nie ten temat koles wiec wypad
Szok jaki zwrot akcji, nie spodziewałem się, że Tsunade zginie. Masakraaaaa
nom, mogli ją oszczędzić, wogole nie spodziewalem sie ze z tego orochimaru taki slabelusz, tak dac sie pokonac saiowi
Ja pierdykam na niektóre posty użytkowników piszących w wszelakich działach poświęconych "Naruto" to patrzeć nie można :/.. Może 1 na 10 można nazwać pełnoprawnym postem a reszta to nadaję się na śmietas. Moim szanownym zdaniem admini powinni zabronić rozmawiać o naruto na tym forum ponieważ modki by miały o 3/4 mniej roboty a użytkownicy nie musieli by patrzeć na te posty.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja pierdykam na niektóre posty użytkowników piszących w wszelakich działach poświęconych "Naruto" to patrzeć nie można :/.. Może 1 na 10 można nazwać pełnoprawnym postem a reszta to nadaję się na śmietas. Moim szanownym zdaniem admini powinni zabronić rozmawiać o naruto na tym forum ponieważ modki by miały o 3/4 mniej roboty a użytkownicy nie musieli by patrzeć na te posty.
Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w oku własnym nie dostrzegasz.
Nie chcesz czytać o Naruto, nie czytaj. Do tego Admini nie są potrzebni
a tak z ciekawosci co wy glupoty piszecie jaka tsunade jaki sai ??
Ej, ale tu nie chodzi o to, że nie lubię naruto bo akurat to anime/mange lubię (może nie jest to jakieś wybitne anime ale miło się ogląda ) a o posty co ?poniektórych? (napewno nie wszystkich) użytkowników. Nie wiem czemu ale od czasu gdy Naruto jest puszczane na jetix mam wrażenie, że pojawiło się dużo tak zwanych dzieci neostrady, które po zarejestrowaniu umieją pisać tylko głupie posty na 2-3 tematy (Kiedy napisy itd.)
W sumie to opatrz na post Franko a może zrozumiesz co miałem na myśli.
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2008-01-04 21:37:34)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a tak z ciekawosci co wy glupoty piszecie jaka tsunade jaki sai ??
lol... nie wiedzieć kto to
Pewnie dobrze wie kto to, więc raczej miał na myśli, że nic takiego się nie zdarzyło, dlatego się zdziwił;).
Korose... To jest temat o mandze czy o anime?
EDIT: JaDaK - ja bym powiedział, że to przez ten shit zwany WBIJAM.PL - ostatnio znów mam natłok debili na gg w związku z pl napisami do Naruto na owym szicie...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-01-04 21:58:36)
ej nie spoilerujcie tu z mangą :/
Jadak, masz troche mózgu? ten sektor w forum nazywa sie NARUTO SHIPPUUDEN jesli ktos sobie gada ze sakura kapala sie z naruto w 912381923 odcinku to jego sprawa, kazdy pisze o shippuudenie to co chce wiec to uszanuj. pozdro
~gorczak dokladnie tak wiem kto jest kto bo mange czytam ale chodzilo mi o te glupie niby spoilery ktore sie maja rzeczywistosci jak wlosy do oleksego
Co tsunade zgienie czytam na bieążaco mange to zgienie pustelnik ale nie ona
shiba ale głupi jesteś ona ginie zaraz po pustelniku (pod koniec tomu 384), z tęsknoty za nim oddaje się krokodylom na pożarcie. Natomiast shiba wylatuje w kosmos 31 i pół chaptera później, za spojlerowanie i atak na Konohe!
Ludzie, błagam informujcie o spojlerach, bo to nie jest HO HO HO!
a to może przeoczyłem to i sory
Do ciężkiej cholery, to jest temat o anime, nie mandze, jak chcecie o niej gadać, to jest do tego odpowiedni topic, a nie ludziom spojlerujecie. Mimo że czytam mangę na bieżąco, nie obwieszczam wszem i wobec, że ktoś gdzieś tam zginął. Ogarnijcie się ludzie ;/