Nie jesteś zalogowany.
[cytuj="shiba"]Szok jaki zwrot akcji, nie spodziewałem się, że Tsunade zginie. Masakraaaaa
Co tsunade zgienie czytam na bieążaco mange to zgienie pustelnik ale nie ona[/quote]
[cenzura]OMG, stary, weź sobie sprawdź w słowniku definicje słowa "sarkazm" i zauważ że to temat o ANIME i skończ SPOILEROWAĆ[ostrzezenie]
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Nikt tutaj nie spoileruje, a wy już w szał wpadacie.
Ale przez tą waszą "głupią" zabawę zaczęli inni (np. shiba) spoierować
Aj tego nie zauważyłem, nie myślałem, że znajdzie sie ktoś taki kto czyta mangę i nie załapie.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-01-05 10:31:11)
Bo to nie żadne spojlery, to czyste fakty! Reszta to nasza chora wyobraźnia! (Mydlenie oczu jak w "Wyborczej")
Ale przez tą waszą "głupią" zabawę zaczęli inni (np. shiba) spoierować
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
no cóż, każdy z odrobiną inteligencji zauważy, że skoro to temat o anime, a znowu zamiast odcinka wyszedl fake to wiadomość psychopaty jest rownież fake...
no cóż, każdy z odrobiną inteligencji zauważy, że skoro to temat o anime, a znowu zamiast odcinka wyszedl fake to wiadomość psychopaty jest rownież fake...
My nie piszemy, przynajmniej nie ja, o tym, co napisał psychopata, lecz o tym, że niektórzy wdają się w spojlery. Oglądasz mangę, chwała ci za to, ale nie musisz się dzielić swoją wiedzą w temacie nie do tego przeznaczonym.
EDIT: Masz rację, khadzad, to chyba przez to niewyspanie
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-01-05 13:02:39)
Kurisu napisał:no cóż, każdy z odrobiną inteligencji zauważy, że skoro to temat o anime, a znowu zamiast odcinka wyszedl fake to wiadomość psychopaty jest rownież fake...
My nie piszemy, przynajmniej nie ja, o tym, co napisał psychopata, lecz o tym, że niektórzy wdają się w spojlery. Oglądasz mangę, chwała ci za to, ale nie musisz się dzielić swoją wiedzą w temacie nie do tego przeznaczonym.
nie wiem jak ty ale ja mangę CZYTAM
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-01-05 12:58:44)
heh, akurat tu nie chodziło mi o to co napisał psychopata tylko przez to chciałem uwidocznić coś zupełnie innego
dodam ze ja tez nie czytam mangi i zobaczyłem tamten jakże zflame'owany post. coż, było minelo
Brzydko mowiac wypierdalac stad ze spoilerami....
Omg mam nadzieje ze to joke
To raczej nie był joke, a normalna reakcja człowieka na te wszystkie joki, które robią sobie spojlerowcy. Dajcie żyć, a nie zaśmiecać forum takim czymś... nie psujcie zabawy innym. To jest tak, jakbyś miał laske, i podchodzi do Ciebie facio i mówi ci dokładnie kiedy, gdzie i z jakiej przyczyny ona od ciebie odejdzie... drastyczne porównanie, ale na tej samej zasadzie.
[cytuj]To jest tak, jakbyś miał laske, i podchodzi do Ciebie facio i mówi ci dokładnie kiedy, gdzie i z jakiej przyczyny ona od ciebie odejdzie...[/quote]
a ja bym poszedl jeszcze dalej - podchodzi do ciebie i mówi, jaka to ona jest w łóżku
[cytuj]To jest tak, jakbyś miał laske, i podchodzi do Ciebie facio i mówi ci dokładnie kiedy, gdzie i z jakiej przyczyny ona od ciebie odejdzie...
a ja bym poszedl jeszcze dalej - podchodzi do ciebie i mówi, jaka to ona jest w łóżku
Ja tam lubie takie opowiastki xD potem miałbym na nią haka...same plusy
Wie ktos moze czy w tym tygodniu wychodzi nowy shippuuden?
wychodzi
Superowo....i dzieki za info:D
wychodzi
wychodzi
a kiedy wychodzi??jutro nie??a manga w tym tygodniu wychodzi?bo tez juz nie umiem sie doczekac:)
czy kto moze mi powiedziec, bo nie chce mi sie za bardzo szukac czy wiadomo cos o bleach movie 2 i naruto shippuden movie? bo wiem ze bleach juz mial premiere 22 grudnia a kiedy ma naruto?i ile bedzie trzeba czekac na jakiegos fajna wersje?:) z gory dziekuje za info