Nie jesteś zalogowany.
Hello, Filip z tej strony, Lala żałuj, że cię nie ma!
Kazali mi coś napisać to napisałem... "Hell 0" było fajne, kukurydza rulez...
Fajnie poznać ludzi z którymi się pracowało a i że wypić toast z nimi można było, to piękne uczucie. Przykro, że niektórzy nie wybrali się, a niektórzy się nie wyrobili. Następnym razem musowo niech się stawią!
Dasz bór!
PS: przehandlowałem swoje długie włosy
Niestety, komórka (na której da się oglądać anime :> ) drążąca kieszeń + dieta trochę pogoniła mnie do domu. Opuściłem imprezę jak zaczynała się dopiero porządnie rozkręcać Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, się zobaczy co można zrobić z kompromitującymi filmikami (YT, nadchodzę!)
BTW, jak tam Jedyny Spra... Trzeźwy?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Impra sie rozkręca i brechty są lala_17 i smoczek rulz na prezydenta ich ślub niedługo rutek pisał jakby co
Macie kukurydze????
Edit: to nie pisałem ja (Filip), tylko pan z koszatniczką w avatarze - coś nie poszło przelogowanie...
Ostatnio edytowany przez filippiarz (2008-01-06 01:33:35)
Witam ja tu byłem i kukurydze widziałem na oczy wlasne. Jutro post zostanie prawdopodobnie zeedytowany i dodane bede zdjecie. Spotkanie jest w ogóle i w szczeguule bardzo kulturalne i w ogole bardo na poziomie
a bacia wyginała smialo ciało
miałem coś napisać, by uwierzyli, że byłem, więc pisze: kukurydza rulez:D i babcia i dzidek
a po za tym spoko spotkanie:) lala, czemu cię nie ma:P
tak z ciekawości, równo o 13 zmyliście się spod ispota i opuściliście galerie czy tam gdzieś jeszcze bawiliście?
Bo niby przeszedłem na trzecie piętro polukałem czy nie widzę jakiś twarzy z pierwszego posta, no ale nic nie wypatrzyłem :/
Coś koło 13:20, ja tam dotarłem 13:10 (Prezydent dał nr. swojej komórki, więc mogłeś wysłać smsa że się spóźnisz - ja tak zrobiłem).
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kurna, rzucamy z Hiki fajki, a tu zapaliliśmy sziszę, a potem Rutek zarzucił, żebyśmy z nim zapaliliśmy, no to zrobiliśmy to
Tak czy srak, spotkanie, generalnie jest cholernie (żeby nie pisać kure...) udane
Kto nie był/jest, niech żałuje
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Coś koło 13:20, ja tam dotarłem 13:10 (Prezydent dał nr. swojej komórki, więc mogłeś wysłać smsa że się spóźnisz - ja tak zrobiłem).
Widocznie przeoczyłem numer :/
No nic, żałuje że nie byłem bo widzę że bardzo dobrze działacie/działaliście na tej imprezce no ale przynajmniej kupiłem muszkę w KDT i pouczyłem się trochę historii.
dobra, teraz pisać, kto dotarł bezpiecznie do domu:) oprócz Hiki i Quithe:P
No, ja dotarłem xP.
Zgadzam się - niech żałują ci, których nie było. Było śmiechowo i myślę, że na długo zostanie w pamięci, a Koszatniczek powinien przestać namawiać innych do złego (co jasno zostało zaznaczone przez Wąskiego i mnie xD), znaczy się do palenia xP.
W sumie chyba tylko 2 czy 3 osób nie udało mi się zapamiętać (w znaczeniu, że nie potrafię przypisać nicka do osoby xP). Najłatwiej oczywiście zapamiętać było gospodynię (bo jako jedyna dziewczyna), pozdro i podziękowania dla niej, oraz dla gospodarza... a w dalszej kolejności dla całej reszty, w szczególności dla Przemka za kebab (xP).
Aha i jeszcze jedno, na spotkaniu już mówić nie chciałem (bo to nie ładnie tak wytykać xD), ale warto na przyszłość pamiętać - nie mówi się "filter papierosowy" ^^", może to wynik zbyt dużej ilości %, no ale tak profilaktycznie piszę xD.
Hmm... będzie to trzeba powtórzyć, ale to już nie dziś xP (tj. nie na dziś rozmowa xD).
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2008-01-06 00:15:13)
Ja też już dotarłem do mieszkanka.
Impreza udała się wyśmienicie. Atmosfera była świetna. Oby więcej takich spotkań w tak zacnym gronie.
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i jeszcze raz podziękowania dla naszych Gospodarzy.
P.S.
Nareszcie nauczyłem się poprawnie wymawiać Quithe
Melduję, iż bezproblemowo dotarłem do chałupy ^^ Impreza, rzekłbym bardzo udana. Wielkie arigato dla gospodarzy! Teraz tylko liczę na to, że zdjęcia, które być może się tu ukażą nie będą zbyt kompromitujące... -_-
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Uch no ja juz dotarłem i moge na spoko już wszystko napisać:
Było świetnie, ludzie wspaniali, można było sie pośmiać i porozmawiać na ciekawe tematy (nie tylko Anime/Manga). Serdeczne podziękowania XD składam tu na ręce Gospodarzy w 'postaci' Hiki oraz Quithe ^^ dzięki ludzie. Atmosfera wręcz domowa no i takie spotkania trzeba robić ^^ Chciałbym jeszcze raz (teraz juz ze swojego domu) pozdrowić wszystkich ludzi tam obecnych..Dzięki Mordy XD
A no i zapomniałem (Jak mogłem ) o wyświetleniu filmu Hell 0 [respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt] OMG XD
KUKURYDZA!!![yahoo]
Było naprawdę fajnie, poznałem ludzi z humorem, na poziomie i... no kur.. było świetnie
POZDRO OD ICHIGO_BLEACH'a!! XD
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-01-06 13:12:40)
Ten film źle działa na psyche, co zresztą widać xD.
najlepsze tematy wieczoru:
jak wymawia sie ~Quithe
Lala_17
kukurydza
babcia
no i oczywiscie koszatniczki
ps. ja do zla nie namawiam. ja po prostu jestem zly hiki i quithe milego buszka
Ja dotarłem do domu i żyję, ale już mnie suszy :] Idę spać, tylko babcię jeszcze raz popodziwiam przed pójściem do łóżeczka, coby marzenia senne mieć bardziej kolorowe... ;P