Nie jesteś zalogowany.
Ja bym prosiła o Night wizard i Clannad a i jeszcze shugo charapliska!
Ostatnio edytowany przez Pysia (2008-01-05 20:53:35)
Ja bym prosiła o Night wizard i Clannad pliska!
Kpina, *****, kpina. 3 (słownie: trzy) godziny temu wystawiłaś komenta do JESZCZE CIEPŁEGO, bo dziś wydanego epka. Ręce opadają, aż sie robić nie chce...
"Skazany na zajebistość"
Przecież Clannad jest tłumaczone...
A ja bym prosił o przetłumaczenie Armoured Trooper Votoms Pailsen Files Są już 2 odcinki po angielsku, więc może ktoś się skusi i to przetłumaczy. Dzięki.
Ja nic nie mówie ale powinno sie usunąć ten temat i absolutnie zakazać pisać gdzieś na forum o prośbach wydania napisów:/ bo tu sie cyrk robi
A ja bym prosił o przetłumaczenie Armoured Trooper Votoms Pailsen Files
Są już 2 odcinki po angielsku, więc może ktoś się skusi i to przetłumaczy. Dzięki.
Popieram
ja prosze o przetłumaczenie 1 epa "Rosario to Vampire"
ja bym prosiła o Night wizard , Clannad i Shugo chara. A tak na marginesie to Card Captor Sakura jest na napiprojekt. Sa tam napisy do wszystkich odcinkow.
ja prosze o przetłumaczenie 1 epa "Rosario to Vampire"
Spokojnie, dopiero dzisiaj wyszedł angielski przekład. Przemek3 już zajął się tłumaczeniem, suby powinny być jutro (ale to nic pewnego).
EDIT:
ja bym prosiła o Night wizard , Clannad i Shugo chara. A tak na marginesie to Card Captor Sakura jest na napiprojekt. Sa tam napisy do wszystkich odcinkow.
Jaja se robisz? Przecież niecałą godzinę temu już prosiłaś o Night Wizard i Clannad.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-01-05 21:04:12)
ja bym prosiła o Night wizard , Clannad
kpisz czy śnisz z tym Clannadem? a może czegoś tam w główce brakuje?
I o tym cyrku mówiłem...w przerażającej większości piszą tu ludzie niespełna rozumu!!(oczywiście nie wszyscy)
Ech, chyba popieram Khada. Ten temat jest teraz jak lokata.
"Skazany na zajebistość"
ja prosił bym o przetumaczenie
Aoki Densetsu Shoot! ep52
Aoki Densetsu Shoot! ep53
Aoki Densetsu Shoot! ep54
Nom, racja.
Chociaż z drugiej strony wtedy pewnie cyrk się przeniesie do komentarzy, albo na PW.
ja bym prosiła o Night wizard , Clannad i Shugo chara.
I może jeszcze kawę i śniadanie do łóżka?
Ostatnio edytowany przez Ariakis (2008-01-05 21:54:28)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Bynajmniej i to od dobrych kilku storn .
Poza tym:
CLANNAD!!!!111
Ja bym prosił o 10 i 12 Honey and Clover II
Jak widze duzo spamu nie czytanego przez innych niestety nie wiem jak to ma dzialac
czy ktos tlumaczy "baccano!" juz od dawna jest cala seria calkiem ciekawa a nikt nie zrobil wiecej napisow nisz 4 epki
no narazie a przydalo by sie wyzerowac posty moim zdaniem
Ja (tak jak wolf) bym prosił o napisy do nowo wychodzącej serii Rosario to Vampire (albo znanej pod tytułem Rosario + Vampire). Jest to dość ciekawie zapowiadajęca się seria ;]
Ostatnio edytowany przez WooDo (2008-01-06 00:06:45)
Czy chciałby się ktoś wziąć za tłumaczenie Yakitate!! Japan?? Byłbym bardzo wdzięczny, jeśli ktoś zacznie tłumaczyć te anime
Czy chciałby się ktoś wziąć za tłumaczenie Yakitate!! Japan?? Byłbym bardzo wdzięczny, jeśli ktoś zacznie tłumaczyć te anime
Mam to w planach, ale nie wiem, kiedy ruszę.
A ja zglosze propozycje dokonczenia tlumaczenia dla The Law of Ueki (od SHS) (:D)
jako ze juz troche sporo minelo od ostaniej pozycji a jeszcze ok 25 epkow (sob)