Nie jesteś zalogowany.
Oki. Sprawa taka. Jeśli ktoś chce bym tłumaczył dalej niech napisze. inaczej nie widzę sensu w mojej robocie.
Tłumacz dalej.
Tłumacz dalej Anime wraca do mangi, a więc będzie super:P
Ostatnio edytowany przez Mateuss (2007-12-27 22:11:29)
No. To teraz przypomnijcie co mam tłuamczyć, bo mam problemy z tym tematem
302,315-222,333++
Ale leń ;p
Ostatnio edytowany przez dbk (2007-12-27 22:54:16)
Nie leń tylko nie moge przeglądać innych tematów jak pierwszy i ostatni. Jakiś błąd wyskakuje.
Ja też chcę żebyś tłumaczył
Nie leń tylko nie moge przeglądać innych tematów jak pierwszy i ostatni. Jakiś błąd wyskakuje.
Wpisałem w wyszukiwarce one piece i wylapałem brakujace ep;)
Tłumacz, tłumacz. Fani One Piece będą Ci bardzo wdzięczni
Jeśli Narwany je usunął, to musi to coś oznaczać. Jedyną osobą, która może ci je dać, to właśnie on.
wiadomo dlaczego vegapunk "wlecze" sie z tlumaczeniem?? 6 stycznia wychodzi 337 a oni pzretlumaczyli dopiero 330! jakos im to ostatnio mozolnie idzie! ktos wie moze jaka przyczyna spowodowala spowolnienie one piece??
Czy ktoś będzie tłumaczył napisy od 315 do 322?
A ja mam pytanie czy [K-F] jeszcze tłumaczy One Piece? Czy dali sobie spokój. Pisze to ponieważ bardzo lubiłem ich tłumaczenia.
Pozdro dla was i tłumaczy!!
Kaizoku Fansubs jeszcze tłumaczy OP... Swoim żółwim tempem, ale tłumaczy i na pewno ich sub jest lepszy od jakiś tam ADC-Elites (pamiętam, że różnica w subie K-F a ADC była kolosalna ).
wiadomo dlaczego vegapunk "wlecze" sie z tlumaczeniem?? 6 stycznia wychodzi 337 a oni pzretlumaczyli dopiero 330! jakos im to ostatnio mozolnie idzie! ktos wie moze jaka przyczyna spowodowala spowolnienie one piece??
Ja wiem tylko, że na razie mają własne problemy nie wiem dokładnie, jakie ale pisali, że musimy poczekać i jak sobie cierpliwe poczekamy to powinniśmy ujrzeć ich suby mniej więcej tak jak w OP już się zacznie to, co jest w mandze (Thriller Bark arc). Co do tego, że przetłumaczyli dopiero 330 to się mylisz w chwili, w której ty pisałeś posta oni mieli już dawno przetłumaczone 332 odcinki (script + raw brak encodingu) to, że się wloką z encoding'iem, bo ostatnio mają problemy nie oznacza, że nie możesz obejrzeć raw'a z script'em . Podali info, że tłumaczenie odcinków 333-336 zostało już zakończone i aktualnie mają status timing/editing.
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-01-05 13:11:45)
Czy ktoś będzie tłumaczył napisy od 315 do 322?
ja dopiero jestem na 270 epku, ale jak tam dojdę to się przetłumaczy chyba że ktoś szybciej zrobi napisy
...
mam nadzieje
Dobra wiaomość dla fanów One Piece, wyszedł dzisiaj nowy 337 odcinek, a w dodatku nie jest fillerem, nowa saga nazywa się Thriller Bark.
ps. Jak by co to narazie jeszcze wersja Rav, bez napisów.
czekam na napisy z niecirpliwością[slina]
A co mi tam, pozdzielę się dobrą nowiną
Jutro na stronkę trafią moje subki do epa 315. Zamierzam zapełnić całą tą lukę do 323 epka, bo aktualnie nie posiadam odcinków 290+ a to są chyba jakieś zapychacze więc nie zepsuję sobię przyjemności z oglądania
...
Zaraz padne z brechtu bo jakieś 2 godziny temu mój kumpel uznał, że zrobi napisy do 315 Jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze dzisiaj:D Były by szybciej, ale jest sporo tekstu.
Zostawić ci te odc. do przetłumaczenia? Czy dzielimy się łupem?
Te napisy jednak będą jutro:P
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2008-01-07 00:59:46)