Nie jesteś zalogowany.
Major- sezony 1,2i3 bo jest zaledwie kilka! odcinkow!przetlumaczonych!a juz sie pojawil 4 sezon przydalo by sie tlumaczenie! wogole ktos ta serie tlumaczy od poczatku!!!!????
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2008-01-06 12:56:00)
Major- sezony 1,2i3 bo jest zaledwie kilka! odcinkow!przetlumaczonych!a juz sie pojawil 4 sezon przydalo by sie tlumaczenie! wogole ktos ta serie tlumaczy od poczatku!!!!????
Zanim napiszesz posta, zobacz na nowe suby! xD
;)jestem zdziwiony ,ze nie ma Argento Soma,przeciez to bardzo fajne anime
A może ktoś zainteresowany ta pozycją: H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~
A może ktoś zainteresowany ta pozycją: H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~
Jaja. Ja przylaczac sie do apela kolega!! Chcę patrzeć jak ją biją, albo zobaczyć co ślepy może zrobić z laską!!
dlaczego nikt nieodpisuje czy ktoś wogule weźnie sie za yu yu hakusho????????????????????????????????????????
Zrobił by ktoś subki do fanowskiej serii Sailor Moon Universum(póki co to ma 2 epy)? ...tylko sie pytam
A ja ładnie bym prosił o kolejne odcinki Higurashi no Naku Koro ni Kai. Jest do 17 epa i koniec kurde ale mnie to anime zakręciło. Mógłby ktoś zrobić kolejne suby do tego??
A ja ładnie bym prosił o kolejne odcinki Higurashi no Naku Koro ni Kai. Jest do 17 epa i koniec kurde ale mnie to anime zakręciło. Mógłby ktoś zrobić kolejne suby do tego??
Ale anime jest tłumaczone i nikt tego nie porzucił (mówię o sobie:P)Ostatnie suby całkiem niedawno wyszły XD
[cytuj]Karas (niedokończone)[/quote]
tego nie bedzie bo jest na licencji
[cytuj]Jaja. Ja przylaczac sie do apela kolega!! Chcę patrzeć jak ją biją[/quote]
boshe....wszystkich tylko ta scena interesuje.....mam tylko nadzieje, ze jak jakies glupie dzieci neo to obejżą, to nie będą chcialy tak robic w realu O_o
A ja bym prosił o przetłumaczenie Armoured Trooper Votoms Pailsen Files
Są już 2 odcinki po angielsku, więc może ktoś się skusi i to przetłumaczy. Dzięki.
popieram popieram, obejrzalem bardo dobre jest, ale nie wszystko sie rozumiem
EDIT: literowka
Ostatnio edytowany przez Fjuczers (2008-01-07 10:52:15)
Seto no Hanayome 17-26 ep nie ma subkow:[
Zanim napiszesz posta, zobacz na nowe suby! xD
ZWRACAM HONOR:)MYSLALEM ZE ZROBILES SUBA DO 4SERII:p MALE NIEDOPATRZENIE[baka]
[cytuj]Jaja. Ja przylaczac sie do apela kolega!! Chcę patrzeć jak ją biją
boshe....wszystkich tylko ta scena interesuje.....mam tylko nadzieje, ze jak jakies glupie dzieci neo to obejżą, to nie będą chcialy tak robic w realu O_o
A nie chcesz się dowiedzieć dlaczego jest poddawana brutalnemu mobbingowi (czy jak to tam można nazwać), bo dla mnie to jest jedyny powód dlaczego oglądnę epek drugi - chcę widzieć dlaczego, nie mówiąc o tym, że jeszcze czegoś takiego w anime nie widziałem??
Żeby nie było offtopa: są zaległości w tłumaczeniu Moyashimon.
cieslak napisał:Zanim napiszesz posta, zobacz na nowe suby! xD
ZWRACAM HONOR:)MYSLALEM ZE ZROBILES SUBA DO 4SERII:p MALE NIEDOPATRZENIE[baka]
Spox, kolejne już w korekcie.
Ach, ciągle wychodzą nowe, ciekawe tytuły, kiedy ja to wszystko obejrzę?
Jeśli ktoś miałby ochotę przetłumaczyć, to poprosiłbym, jak już zostało wspomniane, H2O: Footprints in the Sand oraz Strait Jacket, które dzisiaj znalazłem. Obie serie zapowiadają się naprawdę ciekawie
Ja w zasadzie moglbym potlumaczyć cos, ale musialbym dostac konkretne odcinki (najlepiej cala seria) z napisami eng... w takim wypadku bez probelmu moglbym pomóc xD
a i musialo by mnie choć troszke zaciekawić to anime ;] taki maly wymóg z mojej strony ^^
Ostatnio edytowany przez Sen (2008-01-07 17:58:31)
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
ja poprosze :Ostatni strażnik magii
Tytuły alternatywne:
Phantom Master: Dark Hero From Ruined Empire
Shin Angyo Onshi
Byłbym wdzięczny za Ōkami to kōshinryō
tytuł alternatywny:
Ookami to koushinryou (romanizacja)
狼と香辛料 (japoński)
Spice and Wolf (angielski)