Nie jesteś zalogowany.
Zaktualizowane, i proszę o jaśniejsze wyrażanie się czy wyrażacie chęć czy też nie.
oooeeejjj =O= przełuzmy na 22 grudnia....moje koleżanki (w ilości sztuk trzech) z którymi miałam jechać maja przegląd do dyplomu i na ta sobote nie dadzą rady....
czyli inaczej: jak 15 to mnie wykreślić... oj , ze mna to same kłopoty są
a nie lepiej na 29 ?
Wolałabym w styczniu bo wiecie jak jest z kasa przed świętami trzeba kupić jakieś drobne podarunki, a nie przepijać i przejadać swoje całoroczne oszczędności to jakbyście się mieli spodkać w przyszłym roku to zapewne z uśmiechem na twarzy do Was dołącze
Heh, to na razie usuwamy termin, dam styczeń a jak będzie koniec grudnia to dajcie znać kiedy dokładniej.
Też może się dołączę, miło będzie spotkać się z kimś znajomym i poznać kilka nowych osób, a Silesia City Center jest dobrze znanym i lubianym przeze mnie miejscem, co dodatkowo zwiększa atrakcyjność, aż żal, że wcześniej nie zauważyłem tego tematu.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
a nie lepiej na 29 ?
jakby ktoś się zdecydował na tego 29 to akurat w ten dzień może być dodatkowa atrakcja ponieważ w FunCity będą sie odbywać mistrzostwa w DDR .To by można przyjść pooglądać albo wziąć udział. To takie małe info z mojej strony:)
co to DDR?
Teoria
Ostatnio edytowany przez dareios (2007-12-17 19:33:03)
nie wiem co to ten DDR, ale mnie jak narazie by 29 pasował
mi tam pasuje 29 grudnia
No i co tam? Kiedy next meeting? Ten weekend może?
mozna by zrobic, ale nie wiem czy juz w ten....
Sesja sie zaczyna...
No i?
Hatake napisał:Sesja sie zaczyna...
No i?
Uczą się niektórzy:D
Ja też jestem od tego weekendu wolny. Ferie mi sie zaczynają Więc jeśli coś będzie w najbliższych 2 tygodniach to sie pojawie bez zająknięcia.
Och... jak fajnie jest mieć ferie od piątku... ;] Więc jak dla mnie każdy termin przez najbliższe dwa tygodnie jest dobry. ;]