Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy wiecie ale groźby również są karalne. Więc tak na dobrą sprawę takie pisanie, że pojedziecie i go zbijecie może się obrócić przeciw wam.
Taj jak pisał Dżibril jeśli ta osoba jest nieletnia i koniecznie ktoś chce się do niego wybrać to najlepiej jechać i porozmawiać z jego rodzicami. I najlepiej wziąć na całą sprawę jakiś dowód, wydruki czy coś.
najbardziej by sie przydalo ip , GG , i archiwum tej rozmowy ;]
Zemną fbaran chciał się kiedyś wymienić na 30 DVD. Wymiana z kimś pierwszy raz i to na 30 DVD była w brew moim zasadom to też go spławiłem (nawet nie wiem czy za pierwszym razem wymieniłbym się na 5 DVD). Wychodzi na to, że owy baran wyszukiwał na forum ANSI ludzi którzy chcą wymieniać się na anime i robił ich w wała.
Ostatnio edytowany przez artisabang (2008-01-07 21:41:34)
Napisałem do fbarana na gg, żeby tu wszedł, przeczytał, i jak ma coś do powiedzenia, to powiedział. Ja mam dość informacji (dzięki gu4rd za PM), nie mam też podstaw do tego, żeby uważać, że wszyscy tu się uwzięli na fbarana i chcą go wkopać, więc dla zasady dam mu szansę odpowiedzieć, a jutro jego konto zostanie zbanowane, a możliwe do podania dane - podane (ku przestrodze). Oszukanym bym radził (jeśli nie chcą tego tak zostawić), jak już ktoś wcześniej wspominał, skontaktować się z jego rodzicami, bo z samym kolesiem najwyraźniej do niczego konkretnego się nie dojdzie.
W innych działach porządek zrobię (w tym z przecudnym zgłoszeniem od niejakiej Lali_17 , jak tylko będę mógł, bo zmogło mnie strasznie.
Ale pierdoleeeenieeee... i tak gówno mu zrobicie.
<coś czuję, że pójdzie warn>
Mój kolega złamał prawa autoskie i jednocześnie namawiał do krzywdzenia zwierząt na forum o Ozzim (zabity przez wlaścicielkę kundel, dawniej modne były blogi o tym). Założyli mu sprawę w sądzie rodzinnym(lub nieletnich), a ten nic mu nie zrobił. Kolega w ogóle się nie zmienił, rodzice też nic nie zdziałali.
@Freemen
Stworzy sobie nowe konto. Jedynie trudniej będzie mu z wymianą (każdy będzie znał personalia).
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-01-07 22:52:33)
Więc co sugerujesz, nic nie robić? To jest dopiero "pierdolenie".
"Skazany na zajebistość"
zgadzam sie z kiczowatykoles, najlepiej stwozyc czarną list osób z ich danymi i jak ktoś bedzie chciał sie wymieniać to bedzie mógł sobie tam luknąć
Ostatnio edytowany przez miszas (2008-01-07 23:07:36)
Jasne najlepiej zrobić specjalną rangę "złodziej" i nic więcej mu nie robić bo i tak nie pomoże...
Gdzie macie leb? Powiedzcie to tym ktorzy stracili po kilkadziesiat verbatimow przez tego zlodzieja, że t i tak nic nie zmieni! 35 płyt DVD verbatim to ok 50 zeta... kilkanacie osob oszukanych to... juz sami sobie liczcie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
zgadzam sie z kiczowatykoles, najlepiej stwozyc czarną list osób z ich danymi i jak ktoś bedzie chciał sie wymieniać to bedzie mógł sobie tam luknąć
Pomysł z czarną listą już kiedyś został poddany dyskusji... nie ma i powinno go być. Może lepiej zrobić białą listę użytkowników, z którymi nie ma problemów odnośnie wymiany
A że zawsze znajdzie się w społeczności jakiś oszust - takie realia To też wina wymieniających się.
Usunięcie konta to dobry pomysł. Nawet jak założy sobie nowe konto to kto będzie chciał się wymienić z taką osobą, która nie jest znana na forum... ?
Ostatnio edytowany przez Beavis (2008-01-07 23:35:49)
ja właśnie znalazłem ze on tez mnie oszukał na 8 płytek DVD bo znalazłem w archwum adres na który wysyłałem
Więc co sugerujesz, nic nie robić? To jest dopiero "pierdolenie".
Czytaj ze zrozumieniem.
Napisałem gdzieś tak?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-23 13:36:45)
Pomysł ze wpierdolem jest bardzo dobry. Ale wątpię by nawet wszyscy oszukani mieli dość jaj.
Mięsny obok...
W innych działach porządek zrobię (w tym z przecudnym zgłoszeniem od niejakiej Lali_17 , jak tylko będę mógł, bo zmogło mnie strasznie.
Stary, weź mi powiedz, czy wyświetla się nick zgłaszającego przy korzystaniu z przycisku "zgłoś mod"?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Stary, weź mi powiedz, czy wyświetla się nick zgłaszającego przy korzystaniu z przycisku "zgłoś mod"?
Wyświetla;D
Poszkodowani mogliby złożyć się na windykatora. Jeśli jest to niewykonalne(czyt. baran opitolił cały dorobek)to można zamawiać pizze na jego adres. To jest nie tylko zue, ale i mhroczne!
Zjadacz napisał:Więc co sugerujesz, nic nie robić? To jest dopiero "pierdolenie".
Czytaj ze zrozumieniem.
Napisałem gdzieś tak?
Powiedz mi, post mówiący, że i tak nic się nie da zrobić, jest postem sugerującym zrobienia czegoś w sprawie, czy dania sobie spokoju?
"Skazany na zajebistość"
ja tez probowalem się znim wymienic ale nic nie dostalem
ja tez probowalem się znim wymienic ale nic nie dostalem
A jak się z nim skontaktowałeś?
postmaster napisał:ja tez probowalem się znim wymienic ale nic nie dostalem
A jak się z nim skontaktowałeś?
przez gg .nie rejestrowalem sie tutaj wcale,bo chodzilo tylko o wymiane,wiec wziolem tylko gg.on mial one piece na ktorym mi zalezalo.[cholera][cholera][cholera][cholera]
Ostatnio edytowany przez postmaster (2008-01-08 19:04:22)
I co Panowie Którzy Zostali Oszukani ? Zamierzacie coś z tym zrobić ? Jeżeli mogę coś poradzić to powinniście zrobić listę osób poszkodowanych a następnie zadzwonić do jego rodziców ( jeżeli macie jego dane - to chyba nie powinno być problemu ?) i im wyklarować całą sytuację i poprosić o zmuszenie synka do dotrzymania słowa ( oczywiście wystąpić w imieniu wszystkich poszkodowanych ). Jak telefon jednej osoby nic nie zdziała to jakby parę kolejnych zadzwoniło , myślę że miało by to lepszy skutek od takiego straszenia.
A jakby nie można było się skontaktować , lub zostało by się zignorowanym , to pozostaje tylko rozmowa w 4 oczy. W takim wypadku ktoś musiałby się do jego mieściny przejechać. Z tego co pamiętam to facet mieszka gdzieś pod łodzią ? Na ferie powinienem na parę dni wpaść do Łodzi , więc z kimś bezpośrednio zainteresowanym ( lub paroma osobami ) chętnie wybrałbym się do rodziców Filipa .
Konto fbarana zostaje zbanowane. Mam nadzieję, że wszyscy chętni do wymiany zajrzą w FAQ i trafią do tego tematu.
fbaran
Adres: Głowno
e-mail: fbaranski@wp.pl
gg: 1732769
www: baran.za.pl
Kurde szkoda, że wcześniej tego nie przeczytałem. No nic straciłem 6 DVD. Może ktoś z was ma Naruto, Night Head Genesis i resztę Animek jakie szukam w wątku: http://animesub.info/forum/watek.php?WT=208359 Tyle razy się wymieniałem, a ten pierwszy raz się dałem naciąć. Mam tylko nadzieję, że jakiś dobry Otaku odbuduje moją wiarę w ludzi i w społeczeństwo Anime. Proponowałbym dopiąć ten post do głównego wątku na samą górę wymiany Anime i stworzyć post zamknięty w postaci listy nieuczciwych Otaku.