Nie jesteś zalogowany.
Zatem oficjalnie proponuję ustalić wstępny termin spotkania na 19 stycznia. Co Wy na to?
wstepnie tez pasuje...
Ech, no cóż... pójdę na egzamin na kacu, bywa
w niedziele masz egzamin ?
Yup. Poza tym, nie rozumiem was ludzie. Co z tego że w ten weekend macie zajęcia czy coś? Meet by był wieczorem, po szkole ;]
no na zaocznych zajęcia często trwają do późna, nawet do wieczora
Ja bym był za 12tym
Osobiście wolałabym 19 ale postaram się do Was dopasować bo weekendy mam wolne
Mi 19 pasuje
hmm, czyli wstępnie 19 styczeń
tak 19 jak widac najwiecej ludziom pasuje
We. Need. Moar. Girls. Here.
Ogólna orientacja dziewczyn w tematach anime jest podobna, jak ich orientacja w kierunkach prawo i lewo, 90% w ogóle nie wie, że takie coś istnieje, zdarzają się owszem jednostki wśród nich wybitne, niektóre nawet widzą która ręka jest prawa, tak samo jest z anime, jednak na wysyp perełek nie masz co liczyć.
I tu się muszę nie zgodzić bo znam dużo dziewczyn oglądających anime, a co do ich obecności na zlocie to z tego co mi wiadomo poza Shizune na bank pojawią się jeszcze cztery. Wprawdzie troszkę spóźniają się z potwierdzeniem tego (miał to być wtorek), ale przypilnuje, żeby to zrobiły. ;]
Nie mówię, że takich dziewczyn nie ma, ale anime u nich spotyka się z mniejszym zainteresowaniem, przynajmniej wśród moich znajomych, ale widać to także po ilości kobiet na forach tematycznych o anime, jest ich zdecydowanie mniej, a to są "statystyki" dość wiarygodne.
Jezeli mozna rowniez wzialbym udzial w zlocie (oczywiscie jezeli odbedzie sie 19ego)
BigBang, byłeś kiedyś na konwencie? Nie? Okej...
Barti, my hero ^^
Ostatnio edytowany przez AceMan (2008-01-09 18:33:12)
Oto ja, jednoosobowa delegacja tych czterech dziewczyn o których wspomniał Barti.
Aya na 19 sie nie zgadza, Ira i Ja jestesmy za, a Tatiana z tego co pamietam mówiła że jej wszystko jedno...czyli przyjmujemy ze na 19.I byłaby nas trójka.
Ogólna orientacja dziewczyn w tematach anime jest podobna, jak ich orientacja w kierunkach prawo i lewo, 90% w ogóle nie wie, że takie coś istnieje, zdarzają się owszem jednostki wśród nich wybitne, niektóre nawet widzą która ręka jest prawa, tak samo jest z anime, jednak na wysyp perełek nie masz co liczyć.
A zasadził ci ktoś kiedyś kopa ?