Nie jesteś zalogowany.
Głupie pytanie. Oczywiście, że nie możesz przyjść.
Jeszcze wtrącę, że być może zjawi się jeszcze jedna grupka płci pięknej, ale o tym czy na 100% dowiem się w środku tygodnia. ;]
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-01-11 22:49:01)
no koeeeej, ale płyt podobno ma byc 6...
no to dlatego myślałem o Saiyuki być dobiła do 12 i by były 2 piwa...a o 2 dvd-ki nie będę się przecież gryzł.
Jak sprawy maja sie tak dobrze, to zapytam jeszcze czy ma ktos Yuu Yuu Hakusho. (dla kumpla).
Btw. No no, tyle chetnych a ciekawe ile tym razem osob bedzie skrecac meble
mam obecnie w średniej jakości ale zgrywam w tej chwili jeszcze wersję od AHQ.
[cytuj]Jeszcze wtrącę, że być może zjawi się jeszcze jedna grupka płci pięknej, ale o tym czy na 100% dowiem się w środku tygodnia. ;][/quote]
To może Ty mi chociaż powiedz czy wolne
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
[cytuj]Jeszcze wtrącę, że być może zjawi się jeszcze jedna grupka płci pięknej, ale o tym czy na 100% dowiem się w środku tygodnia. ;]
Nie wiem nie chwaliły się, ale czy to ma znaczenie? Jeśli są zajęte to nie przyjdziesz?
widać nie hehe
Nie powiedziałem, że nie. Po prostu nie pytam każdej znajomej mi dziewczyny czy kogoś ma...
He he żartuję sobie przecież. Już pisałem, że przyjdę jeśli w ten dzień nie będę pracował, czyli marne szanse, ale zawsze szanse
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Cain napisał:[cytuj]Jeszcze wtrącę, że być może zjawi się jeszcze jedna grupka płci pięknej, ale o tym czy na 100% dowiem się w środku tygodnia. ;]
Nie wiem nie chwaliły się, ale czy to ma znaczenie? Jeśli są zajęte to nie przyjdziesz?
Nawet jak by się jakieś laski pojawiły to jak mnie zobaczą to wszystkie uciekną hehe
Jako, że większość jest już ustalona i nieczęsto ktoś napisze posta, przydałoby się przypiąć temat.
Będzie wtedy lepiej widoczny i może ktoś się jeszcze załapie.
Canpa --> Chcesz w końcu tylko Slayers czy też Saiyuki??
Jeśli ktoś coś jeszcze chce to zbieram zamówienia do wtorkowego wieczoru. W sprawach jakości serii zgłaszać się na gadu.
Hmm...tylko żeby po spotkaniu nie okazało się, że ktoś kogoś opęta i ktoś ucieknie z domu jak to opisują tutaj.
Morfi napisał:Chyba, że wystosujesz jakąś bardziej ci odpowiadającą ofertę...
Wyczuwam podtekst. Albo jestem przeczulony.
Jesteś przeczulony. Żadnych podtekstów nie ma.
[cytuj=Tutla]Nawet jak by się jakieś laski pojawiły to jak mnie zobaczą to wszystkie uciekną
Ok, nie przychodzisz.
[cytuj=Morfi]Hmm...tylko żeby po spotkaniu nie okazało się, że ktoś kogoś opęta i ktoś ucieknie z domu
Haha. Śmieszne. -____-
Ace... wpadłem na temat o Mai-Hime i przypadkiem zauważyłem, że jesteś tego fanem..., a jako, że nie udało mi się ściągnąć Otome i Otome Zwai pojawia się moje pytanie. Nagrałbyś mi? No i oczywiście podaj cenę. ;][Lord-AceMan załatwił sprawę poza forum ;]]
Ma ktoś Brave Story Raw? Wprawdzie mam, ale z Hiszpańskimi napisami ;/
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-01-15 18:44:13)
A to jest RAW? Jeśli tak to bardzo. Chyba, że ma rozdzielczość mniejszą niż 640x480 to wtedy sobie daruje ;p
A to jest RAW? Jeśli tak to bardzo. Chyba, że ma rozdzielczość mniejszą niż 640x480 to wtedy sobie daruje ;p
THORA robi w HD (aniDB na przyszłość)
s0n1c - to ja też poproszę ^^