Nie jesteś zalogowany.
właśnie skończyłem oglądać 89 odcinek i nie mogę sie doczekać reszty
nie ma to jak sie nie interesować takim anime aż tu nagle benc i do zobaczenia ponad 300 odcinków jestem bardzo szczęśliwy :0
powiedzcie że ktoś z ekipy zje jeszcze diabelski owoc?? a zresztą i tak jest zaje......:)
Zaraz padne z brechtu bo jakieś 2 godziny temu mój kumpel uznał, że zrobi napisy do 315 Jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze dzisiaj:D Były by szybciej, ale jest sporo tekstu.
Zostawić ci te odc. do przetłumaczenia? Czy dzielimy się łupem?
Te napisy jednak będą jutro:P
No już widze ze są w serwisie Może niech ten kumpel zagada do mnie to się jakoś podzielimy, to pójdzie sprawniej
...
A o mnie to zapominacie ? Zresztą wolę pracować solo nad napisami, aby "nikt" mnie nie poganiał .
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Dobra panowie to zostawiamy to wam:D My się weźmiemy za coś innego. Oczywiście jeżeli sesja pozwoli Ale wyszły nam niezłe subki w 3 godziny z dość dużą ilością tekstu. Oczywiście bez błędów się nie obyło:P Dulu dzięki za poprawki.
a moze by ktos zaczal tlumaczyc te najnowsze occinki ?? te po 325 ?? bo z tych nowszych to nie ma wszystkich przetlumaczonych
ja moze bede tlumaczyl One Piece od najnowszych ale to w formie speedsuba, pomimo tego powinny być całkiem niezłe. Bez korekty wiec jeśli to wam pasuje to moge tłumaczyć i wstawiać na serwer. Później ktoś może zajmować się korektą.
ja moze bede tlumaczyl One Piece od najnowszych ale to w formie speedsuba, pomimo tego powinny być całkiem niezłe. Bez korekty wiec jeśli to wam pasuje to moge tłumaczyć i wstawiać na serwer. Później ktoś może zajmować się korektą.
bylbym wdzieczny za napisy do one piece[okej]
No to epek316 już przetłumaczony
...
No to epek316 już przetłumaczony
to fajnie ,ze ruszyly znowu prace nad one piece.moze sie dolacze ale po feriach[ukryty]
kurde neiweim ile by musialo jeszcze wyjsc odcinkow zeby mi sie to anime znudzilo chyba jeszcze z 1000 choc jak bedzie dalej na takim poziomie to watpie nawet ze po 1000 mi sie znudzi jedno z lepszych anime jakie ogladalem i ogladam
Kolejna dobra wiadomość następny odcinek 338 wychodzi 13.01.2008, tytuł: "The Delight of Having Met People! The Gentleman Skeleton`s True Colors". Dla niedowiarków źródło http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=69
jesli sie nie myle to juz 337 nie jest filerem
Tak, odcinek 337 nie jest filerem, tak jak pisałem powyżej.
yeah!
afro-skeleton XD
i rozbrajające: " I do poop." [roftl]
[to sem walnął duży spojler oglądając 337 jak normalnie jestem na 172? oczywiście prócz tego nowego statku - to jakoś samo łatwo sie było domyślić. W końcu nie będą pływać na łupienie do końca serii.]
Mogliby, ja bym nie płakał, jakby nie było Thousand Sunny.
Co do napisów, tymczasowo przerywam tłumaczenie One Piece na rzecz Detective Conan.
Zawsze to jakieś urozmaicenie z nowy, statkiem
Co do napisów -> Dzisiaj na ansi wrzuciłem subki do 317. Treaz ferie są to nadgonię i może skończę tę lukę
...
Dosłownie euforia radości! W końcu są ferie, napisy są tłumaczone pełną parą, na vegapunk.com jest już 338 odcinek. W końcu odcinki będą wychodzić regularnie, a poza tym już 20.01.2008 wychodzi nowy 339 odcinek pod tytułem: "One Phenomenon After Another! Disembarking at Thriller Bark".
Kolejne dobre wieści
Suby do 318 i 319 wylądowały na ANSI Jak utrzymam tempo to może się wezmę za bieżące odcinki
Jutro powinienem zrobić 320 :] i może 321...
...
Świetna robota i oby tak dalej .
wielkie dzieki