Nie jesteś zalogowany.
*True Tears
....
*Seto no Hanayome... 17-26ep brak napisow
*They Are My Noble Masters
Czy zostaną dokończone i kiedy napisy do EL Cazdor...???
Myślę, że ktoś powinien się wziąć do robienia napisów do Kekkaishi...
Na stronie są do 21 episodu i później napisy się urywają...
A anime świetne według mnie...
pzdr
ja proponuję dokonczyć Karas, a dokładnie 3 ostatnie epki.
Po raz dwa tysiące czterysta pięćdziesiąty drugi: Karas jest na licencji.
P.S.
Ja ponawiam wniosek o modyfikację tytułu tematu.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Nie, licencja
Myślę, że ktoś powinien się wziąć do robienia napisów do Kekkaishi...
Sounds good to me. Niech tym kimś będziesz Ty.
P.S.
Ja ponawiam wniosek o modyfikację tytułu tematu.
A ja Cię popieram.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-13 16:54:52)
"Skazany na zajebistość"
Zmieńcie: Temat: Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO
NA: Temat: Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO!!! i licencjonowanych tytułów
Może, ktoś by podjął się tłumaczenia Ghost_Hound
Ja proponuję w ogóle usunąć ten temat i założyć dział "Prośby o tłumaczenia". Każdy temat powinien się tam nazywać od nazwy anime, o które zakładający prosi, a w temacie pokrótce wyjaśniona fabuła, linki do recenzji i ewentualnie do downloadu.
</offtopic>
Mógłby ktoś skończyć tłumaczyć: Seto no Hanayome, To Heart 2 lub Sister Princess RePure
Mógłby ktoś skończyć tłumaczyć: Seto no Hanayome, To Heart 2 lub Sister Princess RePure
Sister Princess RePure #9 jest niemalże skończony. Pojawi się już wkrótce.
Jeśli chodzi o Sister Princess to byłoby miło zakończyć tłumaczenie tej serii Tak naprawdę jednak zastanawia mnie czemu Sister Princess marcin2 zaczołeś tłumaczyć od RePure a nie od pierwszej serii ?? Bez zobaczenia jak to wszystko się zaczęło trochę ciężko będzie zrozumieć serię.
mógł by ktokolwiek skończyć tłumaczenie himawari!
Ostatnio edytowany przez dartartman (2008-01-14 00:03:19)
Jeśli chodzi o Sister Princess to byłoby miło zakończyć tłumaczenie tej serii Tak naprawdę jednak zastanawia mnie czemu Sister Princess marcin2 zaczołeś tłumaczyć od RePure a nie od pierwszej serii ?? Bez zobaczenia jak to wszystko się zaczęło trochę ciężko będzie zrozumieć serię.
Mnie też to czasem zastanawia:P Tak po prostu wyszło..
W każdym razie teraz mam nieco więcej czasu niż wcześniej i seria ta powinna zostać ukończona w przeciągu mnw. dwóch tygodni. Co do Sister Princess S1 - nie wiem. Może będę to też tłumaczył. Pożyjemy - zobaczymy:)
A może ktoś by się zainteresował tłumaczeniem Hatenkou Yuugi?
Hatenkou Yuugi
Również podpisuję się pod prośbą Sayuri o tłumaczenie Hatenkou Yuugi. Znajdzie się jakaś dobra dusza?
Witam. Równierz chciałbym żeby ktoś przetłumaczył true tears jak i żeby ktoś dokończył tłumaczenie overdrive (ustało na 9 odcinku) i ef - a tale of memories (ustało na 5 odcinku) z góry dzienki.
Kakyuusei 2 oczywiscie Ktos tłumaczyl ale zaprzestal na 5epk =/