Nie jesteś zalogowany.
Dzięki chłopaki a jak by coś wam jeszcze wpadło do głowy byłbym wdzięczny...
A możecie sie wypowiedzieć np. 5 klasyk waszym zdaniem najlepsze...
To już zalicza się raczej do innego tematu.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-01-11 14:16:54)
Szukam Puni Puni Poemi ep2 raw, albo softsub, byle nie torrent. Ktoś widział? Ktoś słyszał?
Szukam Initial D Battle Stage na http lub ftp.
Btw. Wie ktoś coś na temat Battle Stage 2 - bo z tego co na aniDB widać to jeszcze nikt się za to nie zabrał, a premiera była (30.05.2007).
witam szanownych forumwiczow czy kots z was posaida namiary na Lord Of Lords Ryu Knight grupy [Triad] bardzo bym byl wdzieczy za pomoc
Szukam NieA Under 7. Najlepiej jakiś żywy torrent, bo te, które dostałem wcześniej w innym temacie, są martwe.
"Skazany na zajebistość"
Senkju
"Skazany na zajebistość"
~woju jesli dociegnie mi sie do konca ot wielkei dziku dla cieb i ziomek szacunek:D
No to ja mam problem, poszukuję Sister of Wellber najlepiej w rmvb ale na inne formaty również się skuszę.
Grupa Starlihgt zsubowała 10 epków ale torrenty od niej idą jak krew z nosa, a więc czy znajdzie się ktoś kto miałby linki do torrentów nawet linki na rapida czy do irca wykorzystam wszystkie możliwości. A na google szukłem i nic. Proszę o POMOC.
ya poszukuje remaka yattamana 1 epke torrent jakis ob te co ja znajduje sie trzeba zalogowac
Dobra teraz walne krzywą akcje, trudno... Otóż oczywiście szukałem na forum (A i tak zostanę zrugany że za kiepsko szukałem) skąd wziąć Dragon Ball'a i nie chodzi mi o linki Torrentów czy innych takich (tego było najwięcej) tylko najlepiej by było gdyby ktoś mi przegrał to na płytki i wysłał XD Oczywiście kwota do omówienia. Chodzi mi o DvDRip'y JAP oczywiście. Pisałem juz do kilku osób, no ale nic z tego nie wszyło ^^ Pozdro
POszukuje Tengen_Toppa_Gurren_Lagann odcinek 8 od l33t-raws, jakims cudem podczas sciagania tej serii przeoczylem tego epka , bylbym wdzieczny na jakiekolwiek namiary na niego lub jesli ktos moglby poseedowac torrenta tego pliku.
adres torrenta: http://www.l33t-raws.org/bt/get.php/5f4 … vi.torrent
lub jesli nie dziala to :
http://www.l33t-raws.org/bt/list.php?search=tengen
z gory dziekuje za kazda pomoc
Ostatnio edytowany przez JoJo (2008-01-16 23:47:18)
Potrzebuję:
[HKG][Magikano][DVDrip][13][XviD_BF MP3][704x528][120fps][CRC32_74326383].avi
oraz
[l33t-raws]Mushishi_21 i 22_(704x396_120fps_DivX5.21
Poszukuję torrenta serii
Hajime no Ippo The Fighting, grupy S^M, bo do nich jest synchro.
Szukałem już chyba wszedzie i znalazłem tylko
[Anime - MX]_ Hajime no Ippo The Fighting_ 1 - 76 odc
w .mkv właściwie niewiem, czy napisy będą pasować ale podejrzewam, że nie.
Jeśli ktoś ma jakieś namiary na S^M od 1 epka to poproszę. Bo szczerze mam opory znowu bawić się z kodekami, by mi się uruchomił .mkv (W tej chwili niemam żadnych przebarwień na filmach i chcę by tak zostało ) i niechce obejrzeć 1/4 każdego epka przed właściwym oglądaniem w celu dopasowywania napisów.